Ahojte, co si myslite o tomto teste? Je to duch alebp pozit? 3 dni do MS.
Ja by som veru toto ako ducha nebrala.
Dakujem za nazory. Mam dost bolesti v podbrusku ako keby som mala kazdu chvilu dostat, ale citala som, ze to je normalne, tak snad.
Pozitivny. Ved už je pekne vidieť aj čiarku.
Že je jasné pozitívny. Tie bolesti sú bežné,mňa tak podbrušku tiež bolelo ale menzes neprišiel...
Pozitívny
Za mna zbytočne testujes dopredu, veď to este kľudne môže byt biochemické. Testuj az po vynechaní
Sprav si clear blue digital, to bude presne, zbytocne investovat do lacných testov opakovane lebo ťa vyjde drahšie
Krásne vidieť skús o dva dni z ranného znovu ak silnie tak je to isté. Držím palce
Uz som to sem davala viackrat, tieto testy mi spravili este silnejsie ciarky a tehotenstvo to nebolo. Podobny shit ako aj tie Pepino testy. Podla mna.
Ja som mala takisto viditelne ciarky na takom type testu neviem aku mas zbacku ja som nala rapiclear ...a tehotna som nebola.. ine znacky boli uplne biele. Ale to nemusi byt tvoj pripad.drzim prsty
@bejka90 ano to je rapiclear. Tak uvidim cas ukaze snad to bude dobre.
Robiť si test pred MS je podľa mňa hlúposť. Tiež som si urobila test pred MS v novembri pretoze som sa cítila zvláštne tak nejak ako keď som prvýkrát v lete otehotnela ale nanestastie to skončilo potratom v 6-7tt, mala som tam čiarku ako ty. A MS dorazila. Po MS bol test negatívny. Potom je to podľa mňa zbytočné sklamanie. Ale o mesiac v decembri sa nám zadarilo a v januári som si robila test až keď mi MS meškala 5 dní. No a zajtra začínam 12ty týždeň. Držím ti palce aby to dopadlo tak ako si ty želáš.
@sense zbytocne jej pises,ja uz som to vzdala. Permanentne aspon 2x za tyzden tu dava testy, ze tam vidi //
@veronikaszabova tie čiarky tam sú, len nie sú farebné. Aj teraz na prvom teste bola čiarka a moja chorá hlava fotky upravuje čiže hneď s tam uvidela čiarku. Ale tak keby to bola čiarka tak aj na inom teste by bola
@janka_01 a mešká ti MS ?
@janka_01 ale ved naco nonstop testujes? 🤦 NIE SI TEHOTNA
@monika259200 písala som vyššie že mám po ms
@veronikaszabova keby som ja vedela. Mám obsesiu a musím
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Čiarka