Ahojte prosim vas co si myslite o tomto teste?
je tam velmi velmi velmi slabucko vidiet aj druhu ciarku moze toto byt aj pozitívny test??? dakujem
Ja som take mala tiež ale pri teste pepino a opar dni prišla mrcha ...budem držať palce aby to dopadlo tak oko ty chceš ...
@vlocka29 pri pepine som mala to isté.......nie sú dobré
@luluska1234 pekne........a máš nejaké príznaky?
@juliatriscova menštruáciu mam normálnu,pravidelnú a teraz tento mesiac tiež nemeškala, len som taká nafúknutá už dlhšiu dobu tak reku spravím si test,človek nikdy nevie… ale ta slabučká čiaročka ma trosku vystrašila
@luluska1234 vrajze už ani mamatesty nie sú veľmi spoľahlivé a duchuju 😕
@juliatriscova nemám nič. Len som nafúknutá nonstop mám vetry.😅 len už včera mi bolo od rana zle dnes už dobre až po raňajkách mi to prišlo zas. Ja to nechápem. A táto čiarka hneď v limite
Jedna zienka tu dávala raz takýto mama test, kt namocila do koly. A ďalšia keď mala také čiarky dala ocurat chlapovi à tiež mal taky test. Takze zatiaľ by som sa ne tešila, počkaj 2-3 dní a sprav test znova. Ak si tehotná bude čiarka viditeľnejsia. Držím palce.
@sense hej už som čítala aj že dala dcére 12rocnej namocila a že pozitívny 😂 pred rokom a pól sa na ne ešte dalo spoľahnúť.🤦🏼♀️
@happyyy rapiclear je ako na tom
Mamatesty nie a nie.... Robia falošné čiarky. Skús inú značku.
@happyyy Vidim ze sa bavite o pepino testoch. Ja mam 10 dni od pichnutia ovitrelu. Po 6 dnoch som robila test pepino ci stale drzi injekcia boli // ciarky a za 4 dni nato (dnes) je ta ciarka uplne rovnaka ako pred 4mi dnami. Myslite ze je tonormalne?
@sammantha125 nemôže to ešte ukazovať z ovitrellu? Niektorým ukazujú čiarky aj dlhšie
@veronika3110 ano urcite je to ovitrele. Len nechapem preco ciarka neslabne.
@luluska1234 skúšala si testovať ešte?
@janka_01 skúšala s rapiclear bol negat. A tento mesiac som mala už aj ovulaciu takže mám testy ukazujú dosť pekne falošne čiarky
@luluska1234 čiže ti ms ešte neprišla po tom teste čo si Robila?
@janka_01 nie pretože keď som ho robila som mala týždeň po ms a prišlo mi zle z raňajok tak zo srandy som spravila.. lebo sú prípady kedy ms normálne je a žena je tehotná..🤷🏼♀️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
koľko dní si? vyzerá to na peknú čiarku?