Ahojte, chcela by som sa spytat ci je tento test doveryhodny. Ukaze aj v ktorom som tyzdni alebo nie???dakujem 🙂
ja som tiež týmto zistila tehu... bol tam iba duch, len 9 dní po oplodnení ale ukázal 😉 to
s RapiClear testami akymikolvek, aj tym drahym, kazetovym, mam najhorsie skusenosti.... Ostatne testy mi uz daaavno ukazovali ducha (aj 5dni!) a rapiclear bol absolutne biely.. 🙄 mam pocit, ze jediny test, ktory ukazuje tyzden, je digitalny ClearBlue... ale teda to je len priblizne, na to sa rovno vykasli za to vyhadzovat peniaze, ak vies, kedy si mala poslednu menstruaciu a mas pravidelny 28-30dnovy cyklus, tak ti tyzden tehu povie barsjaka tabulka, napr. tehotenstvo.academy.sk
moj TOP test (a ze mam veeeela skusenosti 😅 ) je rozhodne Cemio Gravitest 10, nasleduje Mamatest a napokon Pepino citlivost 10 (maju v DM)
Rapi Clear bol v mojom pripade cisto biely, zatial co iny uz ukazoval ducha. Neverim im!
no to by aj mna zaujimalo...mala som menej citlivy test (20 mlU/ml) a ukázal mi predvčerom slabulinkého ducha. Včera som použila RapiClear a bol totálne biely...tak som tiež v pomykove....
Ja som použila ten najlacnejší, kde sú dva testy a vždy mi ukázal správne, že som tehotná. Ale robila som si ho až 4 - 5 dní po očakávanom termíne menzesu, aby som si bola istá.
rapi clear aj mne sa ukazal cisty,kym obycajne pepino mi ukazovalo duchov
PODLA MNA NAJ TEST HNED MI UKAZALO krasne ružove ciarky 🙂
u mna vzdy vysiel presne,ale zase test som si robil vtdy,kedy by to tehu uz urcite ukazalo...
Mne meškal menzes 3dni a rapid mi ukázal krásne // 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ked som si ho vygooglila, nevyzera byt digitalny - tzn. ocikavaci co ukazuje iba ciarky 😎 Ja osobne som s RapiClear zistila, ze som tehotna, takze asi su doveryhodne. Pouzila som ho cca den po ocakavanej menstruacii. Digitalny, co ti ukaze aj priblizny tyzden je Clearblue Digital 😉