Čo si myslíte o teste?

petrina18
30. dec 2020

Ahojte zienky, prosim co si myslite o teste? Vidite nieco? Dakujem

nataly00
30. dec 2020

@petrina18 je tam vidieť ducha

marianna_peskova
30. dec 2020

@petrina18 Ja vidím druhú čiarku. 🙂 Koľko DPO si?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petrina18
autor
30. dec 2020
petrina18
autor
30. dec 2020

@bambulienka25 ved prave ze som zmatena ale keby som bola bysom stastnaaaa

malinoismum
30. dec 2020

@bambulienka25 mne sa tiež zdá ta čiarka noc ďaleko... skús, autorka ešte jednu foto 🙂

petrina18
autor
30. dec 2020

@malinoismum rada by som ale uz test nemam skoncil v kosi, robila som si ho mimo domu ale zajtra mam v plane dalsi

malinoismum
30. dec 2020

@petrina18 tak sem hod ráno další - najlepšie z ranného mocu a držím palce aby to bolo podľa tvojich predstav 🍀🙏🏽

petrina18
autor
30. dec 2020

@malinoismum dakujeeem 😊

petamich
30. dec 2020

ja tam zial druhu ciarku nevidim, ta co sa tam crta nie je na spravnom mieste, mal by byt blizsie, sprav zajtra/pozajtra a snad to bude jasnejsie 🙂 drzim paste!

petrina18
autor
30. dec 2020

@petamich dakujem, zrejme len chybny test

zuzadielko4
30. dec 2020

Ahoj taky som mala aj ja a lekárka potvrdila tehotenstvo sprav si o niekoľko dní

petrina18
autor
30. dec 2020

@zuzadielko4 dakujem a tiez sa ti nezda ta dialky ciarok?

brezza
30. dec 2020

@petrina18 podla mna pozitivny. A ked si vezmes tak aj kontrolna ciarka je len kusok od okraju takze su vlastne obe rovnako vzdialene od okraja.

petrina18
autor
30. dec 2020

@brezza ved to ma matie ze ta kontrolna je tiez len kusok od okraja tak neviem hmm

ajka251
30. dec 2020

Ano je pozitivny...tiez som mala tento test a ciarka ma byt blizko kraja..gratulujem 🙂 testuj sa kazde dva dni a uvidis ci to bude silniet

lrnka
30. dec 2020

@ajka251 pozitívny

nini1010
30. dec 2020

Urcite si tehotna takto daleko aj mne vysla pri syncekovi,dokonca ja som mala ducha uz 9dpo slabulinkeho na tomto teste.Urcite je to tam a podla mna to aj intenzitou zodpoveda 12 dpo.

petrina18
autor
31. dec 2020

Dievcata dakujem ak aj bol pozitivny uz je to asi jedno lebo som prave doatala menstruaciu o 12 dni skor akoby som mala 😔 snad nabuduce

petamich
31. dec 2020

@petrina18 to ma mrzi, isto to vyjde neskor 🤞🏻
len teraz mi to nejako nesedi 12DPO si si robila tento test (vcera) a dostala si MS dnes o 12 dni skor? cize mas cyklus 49-50 dni ak ratam, ze ovulacia je cca. v strede?

petrina18
autor
31. dec 2020

@petamich vsetky údaje mam z aplikacie menstruacny kalendar ale je pravda aj to ze v minulosti som s cyklom mala problem a aj som sa liecila a ak akratka DPO znamena dni po styku lebo tie skratky neovladam v decembri som mala menzes 5.12.a s partnerom som bola 18.12, test bol robeny vcera dnes som dostala a podla kalenfarika v appke som mala dostat menstruaciu az v januari 12.1 tak neviem uz teda ako to je

petamich
31. dec 2020

@petrina18 DPO = dni po ovulacii 🙂 ani ja som nevedela, kym som neprisla sem, cize od toho dna, kedy ti vlastne appka vypocitala, ze by si mala ovulovat (ked si nesledujes nejako inak) ale teda ak ste sa snazili v tom case tak je to tak plus minus rovnako

petrina18
autor
31. dec 2020

@petamich aha dakujem za vysvetlenie, len podla fyzickxvh prejavov som mala pocit ze ovulujem skor a nie tak ako kalendarik uvadza, tak uz neviem 🤷‍♀️

petamich
31. dec 2020

@petrina18 jasne, to je mozne, ten kalendarik predsa nie je napojeny na tvoje telo 🙂 on berie do uvahy standardy = ovulacia v polovici cyklu a "tam niekde" a pokial si to nemala odsledovane ovulacnymi testami, bazalnou teplotou alebo lekarom beztak je to o pocite alebo poznani svojho tela, ved ani lekar po uspesnom potvrdeni tehotenstva, nevie kedy presne prislo k oplodneniu, kedze nevieme presny den ovulacie, kedy sa stretlo vajicko so spermiou atd. :D jedine kedy to vieme na 100% je pri umelom oplodneni, kedze zeny vedia, kedy bol vklad

petrina18
autor
31. dec 2020

@petamich rozumiem a dakujem 😊

petamich
31. dec 2020

@petrina18 a drzim paste! nech si najneskor o par tyzdnov precitam, baby je to tam ❤️🍀

petrina18
autor
31. dec 2020

@petamich dakujeeeem ♥️🍀

zuzadielko4
31. dec 2020

@petrina18 no zalezi od značky testu

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre