Ahojte zienky, prosim co si myslite o teste? Vidite nieco? Dakujem
@petrina18 Ja vidím druhú čiarku. 🙂 Koľko DPO si?
@marianna_peskova 12 dni
@bambulienka25 ved prave ze som zmatena ale keby som bola bysom stastnaaaa
@bambulienka25 mne sa tiež zdá ta čiarka noc ďaleko... skús, autorka ešte jednu foto 🙂
@malinoismum rada by som ale uz test nemam skoncil v kosi, robila som si ho mimo domu ale zajtra mam v plane dalsi
@petrina18 tak sem hod ráno další - najlepšie z ranného mocu a držím palce aby to bolo podľa tvojich predstav 🍀🙏🏽
@malinoismum dakujeeem 😊
ja tam zial druhu ciarku nevidim, ta co sa tam crta nie je na spravnom mieste, mal by byt blizsie, sprav zajtra/pozajtra a snad to bude jasnejsie 🙂 drzim paste!
Ahoj taky som mala aj ja a lekárka potvrdila tehotenstvo sprav si o niekoľko dní
@zuzadielko4 dakujem a tiez sa ti nezda ta dialky ciarok?
Ano je pozitivny...tiez som mala tento test a ciarka ma byt blizko kraja..gratulujem 🙂 testuj sa kazde dva dni a uvidis ci to bude silniet
Urcite si tehotna takto daleko aj mne vysla pri syncekovi,dokonca ja som mala ducha uz 9dpo slabulinkeho na tomto teste.Urcite je to tam a podla mna to aj intenzitou zodpoveda 12 dpo.
Dievcata dakujem ak aj bol pozitivny uz je to asi jedno lebo som prave doatala menstruaciu o 12 dni skor akoby som mala 😔 snad nabuduce
@petamich vsetky údaje mam z aplikacie menstruacny kalendar ale je pravda aj to ze v minulosti som s cyklom mala problem a aj som sa liecila a ak akratka DPO znamena dni po styku lebo tie skratky neovladam v decembri som mala menzes 5.12.a s partnerom som bola 18.12, test bol robeny vcera dnes som dostala a podla kalenfarika v appke som mala dostat menstruaciu az v januari 12.1 tak neviem uz teda ako to je
@petrina18 jasne, to je mozne, ten kalendarik predsa nie je napojeny na tvoje telo 🙂 on berie do uvahy standardy = ovulacia v polovici cyklu a "tam niekde" a pokial si to nemala odsledovane ovulacnymi testami, bazalnou teplotou alebo lekarom beztak je to o pocite alebo poznani svojho tela, ved ani lekar po uspesnom potvrdeni tehotenstva, nevie kedy presne prislo k oplodneniu, kedze nevieme presny den ovulacie, kedy sa stretlo vajicko so spermiou atd. :D jedine kedy to vieme na 100% je pri umelom oplodneni, kedze zeny vedia, kedy bol vklad
@petrina18 no zalezi od značky testu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@petrina18 je tam vidieť ducha