Ahojte
Viem, že som bola hlúpa ale už nič nenarobím.
Pred 2 týždňami cca som sa opitá vyspala s jedným kamarátom. Použili sme ochranu ale neskôr si ju dal dole. Menštruácia mi mešká, nerobím z toho vedu keďže to nie je nič nezvyčajné u mňa ale pre istotu som sa ho spýtala, či si pamätá na ten večer - bol aj on opitý (či sa náhodou nestala nehoda).
Tvrdí, že je si 100% istý, že si dával veľký pozor no zároveň ma spytuje,.. mešká? koľko mešká? nezvykli meškať? a cítiš niečo? Dosť ma tlačí aj do testu - čo si samozrejme plánujem spraviť , len ma prakvapuje , že sa vyjadril aby som si ho spravil čo najskôr!
Z jednej strany tvrdí, že sa nič nestalo a z druhej mi príde divné to jeho naliehanie a spytovanie.
Podľa vás mi tají niečo? Teda, že by mu ušlo niečo len sa nechce priznať?
Myslím si, že vo vašej situácii posledné, čo by vás malo zaujímať je reakcia vášho “kamaráta”. Radšej sa zamyslite nad svojim správaním a riešte možné tehotenstvo. Čo povedal, ako to povedal, kedy to povedal, prečo to povedal? Toto fakt riešite?
Píšeš.. Bol aj on opitý.. Takže si môže, nemusí pamätať.. A je v strese ako aj ty.. Asi zistil ze si z noci nič nepamätá 😀
Ponaučenie.. Neskakat do postele, nesulozit len tak a už vbc nie pripita🙄
Ani prezervativ nie je spolahlivy na 100% takze je jasne ze je v strese aj on a chce to vediet co najskor.
@asia83 Podľa mňa by zase vás nemalo zaujímať, čo zaujíma mňa. Pýtala som sa na názor na jeho rekaciu, ostatné je už moja vec🤞🏻
Joj jeho reakcia.. .jasne, ze si nic nepamata.
S kamaratmi sa nesulozi, ale s priatelmi😆.
Nerozumiem celkom tomu "použili sme ochranu, ale neskôr si ju dal dole". Keď nie je nič nezvyčajné, že ti menštruácia mešká, tak ešte pár dní počkaj a potom si sprav test.
uplne bezna reakcia chalana, jednoducho chce vediet, aby si bol aj on na 10000% istote a v klude, ved predpokladam ze ani jeden z vas dieta nechce este ked to bolo za takychto okolnosti.
Príde ti divné, že chce čím skôr vedieť, či si alebo nie si tehotná? Vážne? Mne to príde úplne normálne. Divné mne príde ožierať sa a spať s kýmkoľvek .
animuz sinieje 100% isty .. niekedy par kapiek vybehne a ani nevie ako a prerusovana suloz nieje ochrana .. takze je normalne ze je v strese .. drzim palce nech to dobre dopadne
Na začiatku ste použili ochranu a v najlepšom ju dali dole? Či ako?? Tak sa to nerobi....teraz si urob test
Tak povedzme si kto by nespochybnel ked ste sa spolu vyspali opiti, sprav test a uvidis.
Názor mám taký že vo víru vášně a opitosti nestihol kontrolovať každú kvapku, ale nechce ťa zklamat aby ti nedošlo že také schopnosti ani nemá. A mimochodom, aj preejakulát je sviňa.
Ahoj, podla mna je to klasicka reakcia chalana 🤣 nepamata si a je v strese. Bola som v podobnej situacii, ale my sme “randili”… ked som mu povedala, ze mi meskaju, tak som hned musela ist kupit test a riesit 😄 a to mne meskali pravidelne, teda nemala som pravidelnu menstruaciu, ale aj tak
inak presne, v mladosti si veru clovek takymito cinmi vedel narobit starosti a stres :D
panebože, toto fakt riešite na nete? To si nedokážete poradiť a takúto osobnú vec vyriešiť medzi vami dvoma? Nikto toho druhého nepozná a nevidíme mu do hlavy. Takže čo a ako myslel a prečo to povedal, treba sa spýtať jeho.
Hej no asi aj preňho to je extrémny stres . Jasne spravím si test a uvidíme len stresuje viac než ja čo mi je divné keďže si je istý ale uvidíme😁
Mne na tom nie je nič divne 😁 tebe áno?
Keby si bol istý, nestresuje, všakže.
Véd si zrejme nič nepamata.
A v tomto mužom prosím ta nikdy never.
To by sa nerodili neplanovane deti.
Aj triezvy sa môže pozabudnut😃 takže pripity jasne ze tiez🖐️
uz si to tu raz pisala, reakcie vtedy nestacili? keby mne napise/zavola baba, ze jej meska menstruacia, tak napriek tomu, ze som si "isty", ze som si dal pozor, by som bola v strese, obzvlast ak to bola ozrata jednorazovka a uplne som nechcela mat dieta a takymto sposobom 🤷♀️ co je na tom nepochopitelne? a hlavne co to zmeni na situacii? ak by ta klamal a vedel, ze mu uslo? stale budes (mozno) tehotna
Už si si mala dávno spraviť test keď ti mešká. A jeho reakcia je úplne normálna, keďže si je vedomý, že ste mali spolu sex. 🤔
Ty máš teda dobre nervy, keď ťa trápi prečo má "blbé" otázky a nie, že čo keď si tehotná a dieťa mohlo byť počaté asi nechcene 🙏 a s kamarátom 😃
:D :D :D ako máme vedieť či mu ušlo a ci klame? :D :D
možno ušlo, možno si tehotná... náhoda je blbec...
Ale dajte jej pokoj..vsetky sa tu teraz tvarite ze ste pubertu a dospievanie prezili vo vsetkej pocestnosti!!!
No tak si vypili,vyspali sa spolu a mozno z toho bude dieta a mozno nie..no a ? Neni ani prva ani posledna...pre taketo reakcie cadto dievcata konaju neuvazrne a robia zle rozhodnutia (interupcie,zatajovanie a nadledny stres, snaha prerusit tehu za kazdu cenu..) taketo moralizovanie je nagrc!
Autorka - myslim ze netaji,,ale sanca otehotniet je vzdy aj kef sa clovek chrani,ale pri alkohole je aj tk navliekanie komplikovanejsie a tak nikdh nevies...sprav si test ked meska a potom budete riesit
Urob si test, jasne ze stresujeca on. Určite sa boji rovnako ako ty. Skus dnes pohotovostnu lekaren a rovno si kup 2 testy
Bol opitý a stresujr lebo si istý nie je, a možno ma aj priateľku... A chce to vedieť co najskôr aby ti mohol predložiť návrh s potratom lebo on je mladý a chce si užívať a nie plienky meniť....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
klasicky je v strese ako ty...