Ahojte, prosím o radu. Pred týždňom som si urobila tehu test Clearblue digitálny a ukázal + 1-2. Veľmi sme sa potešili. O 4 dní som zopakovala a rovnaký výsledok. No dnes, to je na 4 deň po druhom digitálnom teste som si urobila obyčajný prúžkový test a tam nič 😞. A pritom na prúžkovom píšu vyššiu citlivosť 10 mIU/ml, zatiaľ čo na digitálnom je 25mlU/ml. Čo robiť? Je možné, že aj tak som tehu?
Menzes mám nepravidelný, a teda nie je možné určiť plodné dní, často neviem ani kedy príde menzes. Doktorka mi chce nasadiť hormonálnu liečbu, ale vzhľadom na množstvo negatívnych účinkov som ju zatiaľ odmietla.
Myslíte , že aj tak môžem byť tehu?
počkaj týždeň - dva a sprav test znova... uvidíš čo ti ukáže...
@slniecko1112 bohužiaľ sú len dve možnosti. Ta horšia, že sa embryjko neudržalo a o chvíľku sa vyplavi ked ti pride oneskorený menzes. Druha možnosť, že ten prúžkovy test si ocikala ked si mala malu koncentráciu hcg v moči. Skočila by som radšej k dr. nech ťa vyšetrí
Ďakujem, veru sa obávam, že naša radosť bola predčasná ☹️ skúsim urobiť zajtra ešte raz digitálny a potom volám doktorke 😞
@slniecko1112 a ako dlho sa snazite o dietatko? Preco lekarka chce nasadit hormonalnu liecbu?
@slniecko1112 aj nasa radost bola predcasna,pozitivne tehu testy ,dnes u lekara pravdepodobme spontanny potrat,zobralo krv na hcg ale najskor som trosilinku spinila,dnes krv a dost...takze cakame na vysledky🥺🥺🥺
@leuska1991 oh to ma moc mrzí 😞
@kittykat22 až tak moc sa nesnažíme, vlastne sme boli dosť prekvapení z tehu testu ale veľmi sme sa tešili...
Mám nepravidelný cyklus.. Chodí si ako chce.. Dokonca raz na kontrole mi povedala, že do týždňa mám dostať menzes, tak ma asi o 10 objednala na kontrolu, menzes nikde a nechápala, lebo som mala predtým asi 8mm stielku maternice a na ďalšej kontrole len asi 3mm bez toho, že by som odmenštruovala... Nechápala to ani doktorka 🤷♀️
@slniecko1112 a kedy si si robila pruzkovy ráno z prvého moču alebo cez deň ? Najlepšie na pruzkove je ranný moč. Skús nacikat do umelého pohára keď čistého a ponoriť do toho test
@slniecko1112 nerob si starosti. Mat bejby nie je take tazke. Na konikovi to moze vypdat zufalo, pretoze sa tu zakladaju hlavne diskusie ked to nejde. Ale ked sa pozries v okoli tak deti sa rodia z velkej casti bez problemov. Prve, druhe, stvrte. Nestresuj sa, necitaj moc online, a keby sa vam cez rok nedarilo, tak je dobre ist na kontrolu. Urcite budes mat II ciarky .... a budes happy ako 2 grepy. nechaj to plynut, to bude ok.
@kittykat22 ďakujem krásne za povzbudivé slová
@1katus1 áno z ranného 😕
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
mohlo byť aj biochemické tehotenstvo... čiarky sú, potom slabnú a nakoniec nie sú vôbec a príde oneskorená ms... ale ak si chceš byť istá, zavolala by som doktorke že si mala pozitívny test dva krát a ale že posledný bol negatívny a teda by si rada dala vyšetriť krv... z krvného testu najlepšie bude vedieť doktorka čo sa deje