Ahojte. Môj problém spočíva v tomto. Menštruácia mešká 5. deň. Dnes je to 35. deň cyklu. Robila som si tehu test ktorý vyšiel negat. Mám pre mña bežné PMS príznaky akurát tá únava je akási silnejšia + dnes také zvláštne pichanie na ľavej strane v podbrušku. Zo začiatku meškania som mala číry výtok ale teraz som zo spodu až príliš suchá. Bojím sa že to bude znova cysta ale pri tej som mala silné bolesti. Mali ste niektorá cystu bez bolesti? Alebo by to mohlo byť predsa len tehotenstvo? Kedy sa mi oplatí zopakovať test? Mám doma s cilivosťou 10.
Ahoj skus test s citlivostou 25 tie su najlepsie desiatky su slabe mne ukazal test 25 citlivost a desiatka az po dlhsiom case ja som druhy krat tehotna a zistila som hned bolesti podbrusku vytok a potom divny pocit vedela som ze nieco neni v poriadku a ked mi meskala mrcha tak som vedela ze som tehotna drzim palceky
ja som mala negat. test 10 dni po meskani, 12 den mi brali krv, na sone nic nebolo vidno, ale krv uz ukazala tehotenstvo.
Je to naopak. 10 mlu je citlivejší ako 25.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
u mna sa obe tehu zacali nezvycajnou unavou a slabostou v nohach a to este pred tym, ako bol test pozitivny, takze ano, mozes byt v druhom stave. K ostatnemu sa neviem vyjadrit, ja som pouzivala este take nejake starsie testy, kde som nepostrehla cislovanie podla citlivosti.