co na to poviete.dobre uschnuty uz
negatívny
Za mňa negatívny
@dzulli1980
@mmoonna toto my bolo divne
rozmoceny
mne tieto kazetove ukazovali vzdy duchov, ovela vyraznejsich ako tento na tvojej fotke a bohuzial nic z toho.
stačia len 2-3 kvapky - nie ,,namočiť,, do moču, ja som 3 x použila takýto test , a fakt stačilo málinko a zaznamenal čo bolo treba
Kvapla si moč do tej malej dierky?
Úplne - - - - - -
@ibrunovaa ano tam kvapla asi 3 kvapky
Negativny , al md nemeska pockaj do ms, a ak meska sprav o 2 dni ak este nepride
Negatívny.
Na vašom mieste by som spravila ešte ďalší i pár dní resp. keď bude meškať menzes. 😉
Čo sa týka zaachnuteho testu a výsledku, ja mám skúsenosť z prvého tehotenstva, že som si robila test (už neviem aká značka) keď mi menštruácia meskala 1 deň, veľmi som sa tešila lebo sme plánovali bábo, no na začiatku mi test neukázal 2 čiarky, bola som sklamana, test som zahodila do koša. Asi o hodinu som ten test vytiahla z koša, nedalo mi to, a bola tam už druhá slabá čiarka. O 2 dni som robila ďalší a už bola silnejšia, bola som naozaj tehotná. Dcérka má už 4 roky. 😉 😊 ❤️
@radena10 dakujem.no uvidime pockam par dni.cyklus mavam vseliaky
Ja osobne si myslím, že sa môžte potichu tešiť 😉 druhá čiarka je viditelnejsia. Presne takto to bolo aj u mňa pri tom prvom tehu.
Urobte si ale ešte jeden test cca o 2 dni, čiarka by už mala byť výrazná. 🤞
vyzerá premočene. Vykasli sa na tieto testy kazetové a kup si klasicky test obyčajný.. alebo potom digi test clearblue
@radena10 nevadi ze vyzera premoceny
Kvapli ste množstvo moču aké ste mali?
@radena10 no do tej tycinky skoro plne natiahla a tak
V príbalovom letáku ste mali návod koľko treba kvapnut toho moču, to ja už neviem. 😉 Ale určite si spravte ešte jeden test, najlepšie v stredu a ešte lepšie keď bude tyčinkovy ktorý sa namoči na pár sekúnd do moču. 😉 Dajte vedieť ako to dopadlo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
tak nieco tam je ale to sa ma odcitat do urciteho casu nie po pol dni