Ahojte potrebujem trochu poradit. Treti den mi meska menzes a dnes mi visiel taktyto test. Co poviete mam sa tesit?
my sa po takomto teste tesime uz 30 tyzdnov 🙂 gratulujem 🙂
na 99% mas pozitivny test,ale tehotenstvo ti vie na 100 %potvrdit len gynekolog podla sono vysetrenia a krvnych testov .Vela stastia 🙂
Gratulujem 🙂
Baby, mám niečo podobné na teste...tá druhá čiarka je o niečo silnejšia, no samozrejme nie je to o moc, ako na tomto testíku vyššie. Robila som si ho 2 dni pred MS....dnes mala doraziť, stále nič...Myslíte,že sa niečo podarilo? 🙂
@silvuska41 ja myslím, že áno
@23petka dnes mi to potvrdila pani gynekologička 🙂
@silvuska41 gratulujem 🙂, aj ja už chcééém
@23petka ďakujem, neboj, dočkáš sa aj ty 🙂 🙂 držím palce 🙂
@silvuska41 ďakujem 🙂
@silvuska41 ty si mala nejaké príznaky alebo si si robila test či vám vyšlo snažilkovanie??
Ked meska a vidim tam druhu aj ked slabu ciarku myslim ze si tehulka....skys este par dni pockat a urob novy a napis opat ;))
Ahojte babule. Tak dnes som testovala znova a ciarka sa zobrazila hned a je silnejsia. Len mam teraz dilemu ci by zapal alebo cysta mohli sposobit pozitivny test. Ide o to ze mam asik zapal mocovych ciest - vysla mi zvysena hodnota hemoglobinu v moci. Tak teraz neviem ci sa mam tesit alebo ma tie testy len klamu. Dnes mi 8 den meska. Lenze ja nemavam pravidelny cyklus. 😖.
@23petka priznaky som mala...stale mi bolo zle, prsia nadute a bolestive...tak som skusila spravit test, kedze sme sa aj velmi snazili...po vynechani MS (nikdy nemeskala) som si urobil dalsie dva testy, jeden rano, druhy vecer a oba boli pozitivne, tak som sa rozhodla navstivit lekara 🙂 sama som tomu neverila 🙂
Predvčerom poobede o 14:15 som si robila test a bol tam duch.Vcera a dnes ráno som si znovu spravila a už tam nebolo nič.Prsia ma bolia už dva týždne.Vdaka za odpovede🙂
@mariannamariannam na to, koľko máš ešte do menzesu, máš krásne ciarky. Držím palce!
@ankare nemoze to byt aj ine napr.cysta alebo nieco ja len ze ci testy nevedia odhalit aj ine nez tehu nikdy sa mi toto nestalo....
@mariannamariannam nemysli na hluposti
@ankare oki😅
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ano môžeš potichučky začať,ešte si skús o 2dni test zopakovať 🙂 potichučky gratulujem 🙂