Ahojte ženy.
Posledná MS mi skončila 30.4., teraz mám 6 dní pred MS. Dnes je to 11DPO, posledné dva dni mi bolo trošku zle večer, hlava ma pobolieva už 2 dni a zväčšili si mi prsia, včera večer bolesť v podbrušku taká, že som nedokázala zaspať a dnes už len sem tam ma pichne, a takťiež ma pobolievajú kríže 🙄. MS pravidelná ako hodinky 😬. PMS mávam 3 dni pred očakávanou MS aj to len, že sa mi o trošku zväčšia prsia. Dnes som si urobila test a negatívny, kedže som 11DPO nemal by byť už na teste nejaký ten duch? Alebo som testovala skoro? 🙂
Tak testuje až keď ti bude meškať. Istota
Nemyslíme....
Jedna téma ti nestačí?
To mas aku dlhu lutealnu fazu, 16-17 dni??? Ja mavam 14-15 dni a ak bola ovu dobre stanovena, ako v pripade mojho 3.tehotenstva, tak na 11 dpo uz bola ciarka pekna a jasna, teda 3 dni pred MS. 6 dni pred..6 dni pred MS je proste skoro na akekolvek zavery.
@domka222 Moja prvá téma tu na koníku, áno videla som tu tému tiež, kde mala baba 30.4 menštruáciu a boleli ju kríže ale to neznamená, že aj tú som písala ja, niektoré sa chováte ako totálne fuchtle, sám koník je o tom aby sa ľudia pýtali, inak by tu asi fórum nebolo a ak ti vadí, že sa tu niečo opakuje načo komentuješ ..
@nevenka moja chyba, nie som 11DPO ale 10DPO 😀 tiež mám lut. fázu 14-15 dní 🙂
Lebo je to tu 100x za deň. To vážne nemôžete počkať, či príde MS? Fuchtle? 🤣 Zrejme je to výraz pre nedočkavé ženy 😃
Moje nervy ženy.... testujte až po meškaní. Načo testujete skôr? A keď aj testujete skôr načo to tu dávate? Ja viem, že sa neviete dočkať či sa tentoraz zadarilo, ale týmto spôsobom to neurýchlite. Aj tak vám želám nech sa zadarí. Hlavne nechajte ten malinký zárodok bábenka v kľude a v pohode uhniezdiť a nestresujte ho zbytočne skorím testovaním. Keď bude čas, tak vám dá vedieť, že tam je. Držím palce😉
@domka222 prepáč, že nemám čas sa prehrabávať vo všetkých témach 🙂
Prehrabávať sa nemusíš. Buď tehotná budeš, alebo nie. Nič medzitým neexistuje
@elis248 tak môj dôvod je, že som pravidelná fajčiarka, a takisto po večeroch vypomáham v bare, takže by som bola rada ak by sa zadarilo aby som to vedela čo najskôr 😀
Babo je napojene na krvny obeh od 8.tyzdna (ciastocne) a od 12ho tyzdna komplet...pred vynechanim MS fakt nemusis nic riesit... a to fajcenie vseobecne obmedzit neuskodi... aspon potom nebudes mat taky skok ked otehotnies.
Tak keď sa snažia o dieťa nefajčí už teraz. A nie že čakáš na 2 čiarky. Testuj sa až keď menzes mešká,nie skôr.
Pravidelná fajčiarka a tehotenstvo.... prepáč, na to fakt nemám slov🤦
Uprimne, 10.dpo este kludne moze byt negativny test... Nehovoriac o tom, ze ta ovu nemusela byt stanovena uplne presne. Preto je naozaj najlepsie testovat az den po predpokladanej ms najskor, lebo inak moze byt vysledok skresleny. A velmi sa nepozoruj... My ked sme sa snazili o babo, tak kazdy mesiac som mala priznaky😅...
@anjelicek26 s fajčením sa snažím skoncovať, postupne obmedzujem až pokiaľ neprestanem úplne 🙂
@elis248 aha takže teraz tie čo fajčia nemôžu mať bábo? podla teba ho moze mat len tá čo sa zdravo stravuje, cvičí a podobne? Prepáč, ale čítala som tu aj také, že ženy fajčili počas celého tehotenstva, tak prosím nehádž všetky na jednu kopu 🙂 a ja sa snažím prestať fajčiť úplne, len po 7 rokoch fajčenie nieje jednoduché prestať z dňa na deň 🙂
Ak máš 14-15dnocj lutealnu fázu à do. Ms mas 6 dní tak si 8-9dpo. Ak nevdrzis do MS tak počkáš ešte aspoň 2-3dni
@sense vidíš a ja som sa čudovala, že mi nejak tie moje výpočty nesedia 😀 keďže som dnes už v druhej práci nejak my to už nemyslí
Dieťa majú aj fetacky a alkoholicky… čo ja viem je lepšie postupne tie cigy vysádzať ako zo dňa na deň prestať fajčiť. Ja som toez fajciarka, keď sme sa začali snažiť tak som postupne každý deň začala. Teda keď som predtým fajčila krabičku denne, tak další deň o cogu menej, další deň menej atd. Napríklad moja mama tá zistila, že je tehotná, keď sa dovracala z rannej cigarety a už si ju ani nikdy nezapalila 🤣 ale poznám baby, čo fajčia celé tehotenstvo a majú krásne zdravé deti 🤷🏻♀️
@babushkaem mne povedala lekarka ze postupne uberat 😀 vraj telo to lepsie prijme 🙂
Veď presne tak som to myslela 🤣
@babushkaem tak nevedela som čo odpísať 😀 ale neboj pochopila som hneď 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som mala ledva viditeľnú čiarku až na 14dpo, takže nádej tam stále je.