Ahojte,dnes je 28 DC , mám slabú druhú čiarku,nie z ranného moču , dva dni spinim.do hnedá a slabo ružova.. čo myslíte ? Test je baby toptest
Skus o 2-3 dni ale rano
Vyzera to ako duch.☺️ Drzim palce😊
Skus zajtra rano
@hederamonstera ale čo to hnedé spinenie a krv na papieri.. už som dva krát mala bohužiaľ spontánny potrat v rannom štádiu.. neviem čo robiť
Tak skoc ku gynekologovi
Duch tam je, ale ked spinis, by som to nejako nadejne nevidela, bohuzial... zazraky sa deju, ale budes musiet dva tri dni pockat...ved kiez by posilnela.
Keďže je fotka upravená, tak počkaj dva dni a skús znova buď bude výraznejšia a odfotis aj bez úprav alebo sa rozbehne ms.
Druhá možnosť skočiť k lekárovi na sono síce nič neuvidí ale z krvy zistí či si tehotná a alebo sa rozbieha ms
@sense nie je upravená len je orezana
Rozbieha sa ti ms, lekár by teraz aj tak nič nespravil.
Tak pardon ale aj tak ak nie je ani priblížená ani zosvetlenie stále platí že žiaľ toto pozitívny test nie je a bude počkaj dva dni alebo smer odber krvy ak si tehotná z krvy vyjde jednoznačný výsledok, takéto kvázi čiarky robí dnes velminvela testov a nemáju pritom s pozitívnou nič spoločné. Držím palce aby ti dopadlo ako si želáš
A tie spontánne potraty si nejako riešila? Ja mám tiež jeden za sebou a hneď som to konzultovala, dr mi nasadil preventívne progesterón.
Mimochodom, za mňa je test bielo-biely. Vzhľadom na to krvácanie si myslím, že sa skôr rozbieha menštruácia.
@michaela789 riešila,ale preventívne mi nič nedala.
test je negativny.
Nic nevidim
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja tam nieco vidim ale moze to byt aj kanalik.. skus o par dni