Čo myslíte, som tehotná?

14. aug 2024

Ahojte,dnes je 28 DC , mám slabú druhú čiarku,nie z ranného moču , dva dni spinim.do hnedá a slabo ružova.. čo myslíte ? Test je baby toptest

sweet20
14. aug 2024

Ja tam nieco vidim ale moze to byt aj kanalik.. skus o par dni

sweet20
14. aug 2024

Skus o 2-3 dni ale rano

hederamonstera
14. aug 2024

Vyzera to ako duch.☺️ Drzim palce😊
Skus zajtra rano

autor
14. aug 2024

@hederamonstera ale čo to hnedé spinenie a krv na papieri.. už som dva krát mala bohužiaľ spontánny potrat v rannom štádiu.. neviem čo robiť

hederamonstera
14. aug 2024

Tak skoc ku gynekologovi

anjelicek26
14. aug 2024

Duch tam je, ale ked spinis, by som to nejako nadejne nevidela, bohuzial... zazraky sa deju, ale budes musiet dva tri dni pockat...ved kiez by posilnela.

sense
14. aug 2024

Keďže je fotka upravená, tak počkaj dva dni a skús znova buď bude výraznejšia a odfotis aj bez úprav alebo sa rozbehne ms.
Druhá možnosť skočiť k lekárovi na sono síce nič neuvidí ale z krvy zistí či si tehotná a alebo sa rozbieha ms

autor
14. aug 2024

@sense nie je upravená len je orezana

januska12323
14. aug 2024

Rozbieha sa ti ms, lekár by teraz aj tak nič nespravil.

sense
14. aug 2024

Tak pardon ale aj tak ak nie je ani priblížená ani zosvetlenie stále platí že žiaľ toto pozitívny test nie je a bude počkaj dva dni alebo smer odber krvy ak si tehotná z krvy vyjde jednoznačný výsledok, takéto kvázi čiarky robí dnes velminvela testov a nemáju pritom s pozitívnou nič spoločné. Držím palce aby ti dopadlo ako si želáš

andrea_82
14. aug 2024

Ciarka by na teste mala byt niekde v tychto miestach, tam teda nic nevidim. A v kombinacii so spinenim to moze byt tak max. biochemicke tehotenstvo. S tym ani doktor nic neurobi.

michaela789
14. aug 2024

A tie spontánne potraty si nejako riešila? Ja mám tiež jeden za sebou a hneď som to konzultovala, dr mi nasadil preventívne progesterón.
Mimochodom, za mňa je test bielo-biely. Vzhľadom na to krvácanie si myslím, že sa skôr rozbieha menštruácia.

autor
14. aug 2024

@michaela789 riešila,ale preventívne mi nič nedala.

martina1985ba
14. aug 2024

test je negativny.

kitycat
14. aug 2024

Nic nevidim

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre