Čo myslíte, som tehotná?

20. jún 2021

Ahojte,prosím vidíte aj vy,či sa mi to iba zdá? Snažíme sa dlhšie,ale tento mesiac sme si dávali pozor pretože mám silné antibitoka 😓 som iba 10dpo,ale pred pár dňami som mala ružový fliacik,ani by som si ho nevšimla,(ale mala som biele spodné prádlo),a dnes sa mi tak zakrútil v hlave,že som pre istotu spravila pred chvíľou test a tam toto 😶

darci17
20. jún 2021

Ahoj, za mna negatívny test.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
adkoalauri
20. jún 2021

Tam nič nie je...

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
20. jún 2021

@bambulienka25
@darci17
@adkoalauri ono sa to fakt ťažko foti,ale na živo je tam slabunky ružový duch,preto som sa normálne zľakla 😳 ďakujem pekne za vaše odpovede,trošku som sa ukludnila.. zajtra ráno spravím ešte jeden pre istotu 🙏

pininka1
20. jún 2021

No ja aj na tomto nieco slabe vidim

diaalex
20. jún 2021

Za mna negatívny 🙁

july0
20. jún 2021

z ranného moču skús držím palce

radulllka
20. jún 2021

Ahojte, čo myslíte? 2 deň mi mešká mrska.

july0
20. jún 2021

@radulllka niečo sa mi tam vidí ale to je každopádne moc skoro 🙂 hcg po 2 dnoch meskajucej je ešte velmi velmi slabé skus počkať.

sandrika1986
20. jún 2021

Nic tam nie je...

kri_stin
20. jún 2021

Ja tam vidím ducha, skresluje sa tam 🙂

evinka3007
20. jún 2021

@radulllka aj ja tam vidim slabu druhu ciarku 😊

autor
21. jún 2021

@evinka3007
@kri_stin
@july0 skúsila som dnes,tak isto tam bol dušik,takže už som bola aj u doktora a zobral mi krv na hcg,poobede by mali byť výsledky 🥺

july0
21. jún 2021

tak držim palceky 😍

erickatt
21. jún 2021

Drzim palce nech to dobre dopadne

kri_stin
21. jún 2021

Super daj potom vedieť 😊 tiež čakám či príde menštruácia a v akom cca týždni si ? Lebo u nás prv ako 6-8 týždeň má nezoberie :/

autor
21. jún 2021

@kri_stin mám 2-3 dní do ms,ale keďže beriem silné lieky,a mala som nejaké "príznaky" a do toho ducha na teste,pre istotu mi zobral krv aby to potvrdil/vyvrátil,a prípadne zmenil liečbu.. pretože na sone videl len vysokú sliznicu a to býva aj pred ms,tebe ale držím palce 🙏

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre