Ahojte,prosím vidíte aj vy,či sa mi to iba zdá? Snažíme sa dlhšie,ale tento mesiac sme si dávali pozor pretože mám silné antibitoka 😓 som iba 10dpo,ale pred pár dňami som mala ružový fliacik,ani by som si ho nevšimla,(ale mala som biele spodné prádlo),a dnes sa mi tak zakrútil v hlave,že som pre istotu spravila pred chvíľou test a tam toto 😶
Tam nič nie je...
@bambulienka25
@darci17
@adkoalauri ono sa to fakt ťažko foti,ale na živo je tam slabunky ružový duch,preto som sa normálne zľakla 😳 ďakujem pekne za vaše odpovede,trošku som sa ukludnila.. zajtra ráno spravím ešte jeden pre istotu 🙏
No ja aj na tomto nieco slabe vidim
Za mna negatívny 🙁
z ranného moču skús držím palce
Nic tam nie je...
Ja tam vidím ducha, skresluje sa tam 🙂
@radulllka aj ja tam vidim slabu druhu ciarku 😊
@evinka3007
@kri_stin
@july0 skúsila som dnes,tak isto tam bol dušik,takže už som bola aj u doktora a zobral mi krv na hcg,poobede by mali byť výsledky 🥺
tak držim palceky 😍
Drzim palce nech to dobre dopadne
Super daj potom vedieť 😊 tiež čakám či príde menštruácia a v akom cca týždni si ? Lebo u nás prv ako 6-8 týždeň má nezoberie :/
@kri_stin mám 2-3 dní do ms,ale keďže beriem silné lieky,a mala som nejaké "príznaky" a do toho ducha na teste,pre istotu mi zobral krv aby to potvrdil/vyvrátil,a prípadne zmenil liečbu.. pretože na sone videl len vysokú sliznicu a to býva aj pred ms,tebe ale držím palce 🙏
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, za mna negatívny test.