Ahoj mamičky, prosím, nemáte náhodou podobnú skúsenosť? Mám dve deti (6 a 8 r), s manželom sme sa minulý mesiac začali snažiť o tretie. Styk sme mali 30. a 31. 10., ovulácia prebehla asi okolo 1.11., nie som si istá, nesledovala som presne, mám cyklus 25-29 dní. Pár dní po styku ma začalo dosť pobolievať v podbrušku, cítim sa veľmi nafúknutá, mám doslova pocit zväčšenej maternice, mám pocit, že ma brucho v spodnej časti tlačí a prekáža, keď sedím. Som veľmi štíhla, len v úplne spodnej časti brucha cítim vytrvalé napätie, viac večer. Tehotenský test robený dnes je negatívny. V prsiach cítim len mierne napätie, mám pocit, že som citlivejšia na pachy, ale neviem, či si to len nenahováram. Moja gynekologička tento týždeň neordinuje, hneď v pondelok jej budem volať. Trochu sa bojím, aby nešlo o nejaký vážnejší zdravotný problém. Prosím, nestalo sa vám niektorej niečo podobné? Negatívny test, len nevýrazné iné príznaky tehotenstva a tlak v spodnej časti brucha? Vopred veľmi ďakujem za ukľudenie.
PMS
Ďakujem Vám, snáď to bude ozaj len PMS, len tento prejav je u mňa nový, tak ma to zaskočilo..
Ahojte chcem sa opýtať som v 30tt tehotenstva dnes mam hrozne silné tlaky až neznesiteľné tlaky v podbrušku a keď chodím hrozne ma tam aj občas pichne. Je to normálne alebo mi niečo hrozí. Malinka sa hýbe tak viem že je v poriadku. Ďakujem
ahoj ja som časovo na tom skoro tak isto ako ty, u mna prebehlo oplodnenie asi 31.10. a clearblue mi uz ukázal pozitívny výsledok. Bola som aj u gyn a potvrdil ze som ukončila 4 tyzden. Priznaky som mala ako píšeš ty ale zhoršovali sa. Prsia ma bolia tak ze ani dotknut, brucho boli, nevoľnosť v noci...začínalo to ako divne PMS a potom som si uz povedala ze toto neni tak celkom normálne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@chances stalo. a dokonca sa mi to stavalo kazdy mesiac. pred MS