Čo môže znamenať veľký tlak v podbrušku?

chances
12. nov 2019

Ahoj mamičky, prosím, nemáte náhodou podobnú skúsenosť? Mám dve deti (6 a 8 r), s manželom sme sa minulý mesiac začali snažiť o tretie. Styk sme mali 30. a 31. 10., ovulácia prebehla asi okolo 1.11., nie som si istá, nesledovala som presne, mám cyklus 25-29 dní. Pár dní po styku ma začalo dosť pobolievať v podbrušku, cítim sa veľmi nafúknutá, mám doslova pocit zväčšenej maternice, mám pocit, že ma brucho v spodnej časti tlačí a prekáža, keď sedím. Som veľmi štíhla, len v úplne spodnej časti brucha cítim vytrvalé napätie, viac večer. Tehotenský test robený dnes je negatívny. V prsiach cítim len mierne napätie, mám pocit, že som citlivejšia na pachy, ale neviem, či si to len nenahováram. Moja gynekologička tento týždeň neordinuje, hneď v pondelok jej budem volať. Trochu sa bojím, aby nešlo o nejaký vážnejší zdravotný problém. Prosím, nestalo sa vám niektorej niečo podobné? Negatívny test, len nevýrazné iné príznaky tehotenstva a tlak v spodnej časti brucha? Vopred veľmi ďakujem za ukľudenie.

lyci
12. nov 2019

@chances stalo. a dokonca sa mi to stavalo kazdy mesiac. pred MS

nikpa
12. nov 2019

@chances toto teda nevyzerá na vážnejší zdravotny problém, kľud

veronikaszabova
12. nov 2019

PMS

chances
autor
12. nov 2019

Ďakujem Vám, snáď to bude ozaj len PMS, len tento prejav je u mňa nový, tak ma to zaskočilo..

mojezlate
12. nov 2019

Ahojte chcem sa opýtať som v 30tt tehotenstva dnes mam hrozne silné tlaky až neznesiteľné tlaky v podbrušku a keď chodím hrozne ma tam aj občas pichne. Je to normálne alebo mi niečo hrozí. Malinka sa hýbe tak viem že je v poriadku. Ďakujem

chances
autor
12. nov 2019

@mojezlate Ahoj, pravdepodobne sa len tvoje telo pripravuje na porod, asi je to len tlak na panvu. Alebo sa možno maličká otočila dole hlavou? Kedy máš najbližšiu kontrolu?

mojezlate
12. nov 2019

@chances na budúcu stredu mam ísť na sono

chances
autor
12. nov 2019

@mojezlate Tak budeme držať palce, nech všetko dobre dopadne 🙂

izibella
15. nov 2019

ahoj ja som časovo na tom skoro tak isto ako ty, u mna prebehlo oplodnenie asi 31.10. a clearblue mi uz ukázal pozitívny výsledok. Bola som aj u gyn a potvrdil ze som ukončila 4 tyzden. Priznaky som mala ako píšeš ty ale zhoršovali sa. Prsia ma bolia tak ze ani dotknut, brucho boli, nevoľnosť v noci...začínalo to ako divne PMS a potom som si uz povedala ze toto neni tak celkom normálne

chances
autor
15. nov 2019

@izibella ahoj, veľmi ďakujem za povzbudenie, ja som nakoniec včera dostala menštruáciu, tak si budem robiť nádeje ďalší mesiac... všetko dobré v tvojom tehotenstve!

alison11
6. jan 2020

@mojezlate Ahoj tak už asi ste aj porodili od 12.novembra.

alison11
6. jan 2020

@chances Aj ja sa momentálne snažím o tretie a máme podobne deti vekovo mne mladší bude mať len 6rokov v apríli a starší v júli 9rokov. %co máš nové od novembra?

chances
autor
13. jan 2020

@alison11 Ahoj, vďaka za opýtanie, otehotnela som v decembri, ale žiaľ to nevyzerá dobre, na ultrazvuku nič nie je vidieť, hcg je veľmi malé a stúpa len mierne, zajtra idem znovu k doktorke...

chances
autor
13. jan 2020

@alison11 Dúfam, že sa nám obom podarí mať skoro aj tretie bábätko. Všetko dobré!

alison11
14. jan 2020

@chances To mi je ľúto a Ďakujem aj ja dúfam a držím Ti palce.

chances
autor
14. jan 2020

@alison11 Dakujem, maj sa pekne

alison11
15. jan 2020

@chances Ďakujem ja každú chvíľu čakám či sa ms spustí hrozne ma kríže bolia aj do strán bodá akoby vo vaječníku až mám pocit že mi dozrievajú folikuly čo by bolo čudné na 32dc.

chances
autor
16. jan 2020

@alison11 ano... A test si si zatial nerobila? Mohla by si byt tehotna? Ci citis, ze sa blizi menstruacia

alison11
16. jan 2020

@chances Nuž kúpila som dnes a žiaľ kým som domov prišla dorazila ms. :-/

chances
autor
16. jan 2020

@alison11 hmm :( tak snad buduci mesiac!

alison11
16. jan 2020

@chances Aj ja veľmi dúfam.

alison11
16. jan 2020

@chances A Držím aj tebe palce.

chances
autor
17. jan 2020

@alison11 Vďaka, všetko dobré!

alison11
17. jan 2020

@chances Ďakujem,no dnes mám ako vždy 2dc hrozné ☹

mojezlate
6. jan 2021

@alison11 až teraz som prečítala správu od vás. Teraz som ju našla. Ja som porodila 8.1.2020

zuzicka256
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alison11
7. jan 2021

@mojezlate Ja už neviem čo som vám písala a všetko najlepšie k 1 naordeninám 🙂 zajtra 🙂

alison11
7. jan 2021

@mojezlate Teraz som čítala vyššie a už viete čo bolo na príčine? Zrejme je možné že bábo tlačilo na nejaký nerv.

mojezlate
8. jan 2021

@alison11 áno bolo to také niečo

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre