Ahojte vsetky mile mamicky, cakatelky, snazilky!
Dnes mi vysiel pozit. test, aj ked testovacia ciarka bola slabsia od kontrolnej. Takmer vsetci to nazyvaju "duchom", ale bola ruzova. No ukazala sa mi uz na 7DPO. Prosim vas pekne, mala uz niektora z vas niekedy na 7 DPO pozitivny teh. test? Lebo ja si to neviem vysvetlit inac ako tak, zeby som mala viacnasobne tehotenstvo, a tak by tam bolo viac hormonu hcg. Mne sa totiz zda ten siedmy den velmi skoro. Dakujem vopred za kazdu radu, nazor ci skusenost. A kludne napiste aj maminky dvoj a viacerciat, lebo ja som z toho mimo 🙂
DAKUJEM!
@sibalka21 S manzelom sme boli 29.06. a 01.07. a potom az 09.07. Robila som si t.t. aj predvcerom (13.07.) a bol cisto negativny. To uz by bolo cosi vidno a aj silnejsie, keby to bolo z prvych milovani, lebo by to bol 15 (od 29.06.) az 17 ( od 01.07.) den DPO. Takze potom ostava uz len tento - 9.7. co je vlastne 7.den. Tak potom tiez mozem mat jedno babätko, ked ty si mala na osmy - deviaty den len o nieco silnejsiu ciarku. Tak sa budem asi musiet nechat prekvapit... A dakujem 🙂
@stratenanajdena ...je i dalsia alternativa. Treba brat do uvahy i to, ze spermie dokazu prezit tri dni (niektore zdroje uvadzaju, ze az pat dni) a teda k oplodneniu mohlo dojst aj 4.7., a ked si si robila tehot. test 13.7., bolo to iba 9dni, a teda nemusel byt este pozitivny. 11. den uz mohol, co mas teraz aj slabucku ciarku. Suma sumarum, i moje, i Tvoje tvrdenia su len dohady a spekulacie 🙂 Uvidis, co povie lekar. P. S. gratulujem 🙂
@stratenanajdena riesenie moze byt naozaj, ze si otehotnela aj skor a uhniezdilo sa neskoro 🙂
Prepac, ale neda mi nereagovat a neber to, prosim, ako rypanie, ale nechapem, co riesis? Ved ste chceli babo, ci? Tak sa tes z toho, ze si mozno tehotna a nespekuluj, kedy si otehotnela a ci to bolo o par dni skor alebo neskor alebo budu dvojicky, atd... Nikdy nevies, co to je, su to iba dohady a zdrave tehotenstvo je to najdolezitejsie, co si mozes priat a ak si tehotna, tak si to vaz. Zopar bab tuto z fora by zato dalo aj oblicku a nedari sa.
@danna85 DAKUJEM! 🙂
@tyta ak nechapes, co riesim, tak preco si mi odpovedala na to, co nechapes? Prestudovala som si podmienky fora a myslim, ze ziadne pravidlo som neporusila, ak by ano, admin by ma iste upozornil, alebo to rovno zmazal. Mam slobodnu volu a pytam sa nato, co mi nie je jasne, hoci uz nejake deticky mam. Ublizila som tym niekomu nejako? Preskala som si kadecim, dve deticky mi odisli hoci velmi skoro, ale jedno z toho som drzala a videla, tak prepac teraz ty, ale myslis, ze moj prispevok bol nevhodny? Lebo ak ano, tak ho oznac, admin uz vie co s tym 😖
Ano, dakujem za radu, no tehotenstvo si vazim a vazila som si ho skor, ako som napisala nieco na toto forum, a VELMI. Srdce mi podskocilo radostou. Neviem, preco mas zo mna pocit, ze ja by som za moje dietatko oblicku nedala??? Tak ta uistim - dala.
Prosim vsetky zenusky - rano po celej noci co som nebola na wc, som si robila dalsi test - tej istej znacky a bola tam uz iba jedna ciarka - inac test biely... No a do krizov mam neskutocne bolesti, az prilis silne. MS ma dojst az o tri az styri dni cca, takze uz je asi mala pravdepodobnost, zeby tam bolo babätko este uchytene? Alebo aj vam sa stalo ze rano zasa nic a potom sa sete neskor II ukazali? Dakujem
2 čiarky sa môžu ukázať aj v prípade, ak pozeráš na test po časovom limite, ktorý je určený na teste. Takže ak máš napísané, napr. neodčítajte výsledok po 30 min., znamená to, že test môže byť po tomto limite aj falošne pozitívny. Určite by som počkala na vynechanie MS a potom robila test.
@mirkaaa80 ta ruzova ciarka sa mi ukazala hned, ako moc prechadzal testom, aj ked slabucka. Ale teh. test pouzijem naozaj uz len v pripade, ak nepride ms, lebo toto ma sokovalo, ze uz asi odchadza(?) babätecko male <3 a teraz sa tym trapim. Tak si par dni pockam. Ak tam je, priznaky budu aj tak pribudat.
@stratenanajdena mala some poz test 7dpo ajbolesti ako Na Ms ktora neprisla a mam dvojicky
@stratenanajdena este aj test mohol byt vadny niekedy sa stane... a ma sa odcitat az po tych minutach co tam pisu nie hned.. ale tak to asi nezavazi..
@tova no ale ja som si robila rano test, skoro som sa "pototo" aby som nesla v noci na zachod, a ten test ked som ponorila, ukazal sa iba taky akoby tien a ked vyschol uz vobec nic. Cize test zo vcera vecera je ruzovkasty a tento dnesny uz len biely s jednou ciarkou...
Je to uz iste, ze sa babätko pustilo a nebude dalej rast, alebo je tam sanca, ze paradoxne z ranneho mocu mohla byt mensia hladina hcg hormonu akurat? Ja mam z toho taky zly pocit ☹
@oskvarka dakujem, ciarka sa ukazala hned, praveze vzdy pisu, ze po piatich minutach sa nema odcitavat, v kazdom pripade ju bolo vidno hned a ostala tam dodnes. ale z toho dnesneho - po zaschnuti nic 😢
@stratenanajdena znacka testu?
@sissmiss
pepino, kuk sem
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/duch-na-teste/
tam som dala aj popis a ine fotky. Ale robim si vsetky pepino, a nevydrzala som to a spravila si aj jeden poobede dnes a mala som pocit, ze ten tienik bol silnejsi ako na tom rannom. Ale ako tak pozeram proti svetlu , aj ten je biely. Je mi z toho nanic, idu na mna depky...
Ma este zmysel kupovat inu znacku ci ani nie a budu to len vyhodene peniaze? za odpovede vsetkym dakujem
A nie je to ovulačný test? Tie sú zelené. Či?
@stratenanajdena Cysta na vajecniku, viacnasobne tehu, geneticka porucha plodu vedie spravit priskory pozitivny test.
@koniarova nie nie teraz ma uz pepino po novom taketo zelene zaburinove, a zdaju sa mi horsie kvalitovo, hned som mala z toho taky dojem, ze so zmenou farby sla ruka v ruke aj zmena kvality...
@charity dakujem, robila som si dnes rano aj poobede dalsie testy a tie v podstate ukazuju uz len jednu... 😢
@stratenanajdena pepino mava falosne pozitivne testy, vlastna skusenost. Hcg z krvi 0 a pepino pozitivne. Mamatest negat.
@stratenanajdena ten test vcera podla mna si zle precitala, alebo niektore testy ked sa pozries ukazuju slabu druhu ciarku este pred pouzitim, lebo su tak robene, a babo to naozaj nebolo 7dpo. Poz test ti ukaze jasnu ciarku a ostanu dve ciarky do nekonecna, ja mam odlozene dva (uz par rokov a ukzuju // stale velmi jasno)
@tova precitala som to dobre, a napriek tomu, ze to uz poznam naspamat, VZDY pred kazdym dalsim pouzitm to skratka citam - pre istotu 🙂
Pred pouzitim test neukazoval ziadnu ciarku, a nejaka mamicka tu vyssie pisala, ze mala test uz aj na 7 dpo. ale mohol to byt aj 15 dpo ako sme tu uz spominali vyssie. i tak ti dakujem, skusim si spravit test v dalsich dnoch, ale inej znacky a uvidim. Aj tak cca o tri dni ma prist ms tak bud pride alebo nie, co uz, nikto s tym nic nenarobime. ale unavena som ako kon aj bolesti mam stale do krizov...
@stratenanajdena nuz neostava ti nic ine ako vydrzat par dni a potom sa dozvies, ako to je. a kedy bolo babatko pocate, sa vacsinou aj tak presne nedozvies, to si Pan Boh nechava pre seba 😉 tak ti prajem vela trpezlivosti 😉
@stratenanajdena zelené pepino má testovaciu čiarku ďalej od tej kontrolnej, nie tak blízko ako to tebe vyšlo, ide o vadný test podľa mňa.Pozri na tento pepino test s duchom, aby si mala na porovnanie,kde tú testovaciu hľadať.
@stratenanajdena noo, houby na ňom vidno, treba si rozkliknúť fotku, ale snáď uvidíš, že je testovacia ďalej ako u teba, ja som potom testovala inými značkami, tak už nemám fotku pepina, kde je to silnejšie.
@stratenanajdena tu snáď bude viac vidno.
@poohie uz som si skoro myslela, ze vydrzim, ale...
ako mi napisala @janaochi o tom vadnom teste, tak mam este jeden pepino, zeby som to teda skusila? ;)))
v kazdom pripade dakujem za vase cenne nazory aj rady aj povzbudenia, uz som kludnejsia, bud opadavaju hormony zo mna uz, alebo je to aj tym, ze som konecne pochopila, ze s tym aj tak nic uz za tych par dni nespravim. je to v Bozich rukach naozaj. ale ten test asi dnes este dam, citim sa vselijako...
@stratenanajdena 🙂 tak ten jeden este min, nech uz ziadny doma nemas a urci si termin, kedy budes testovat znova a dovtedy ziadny dalsi nekupuj 😉 na to, kym sa dietatko narodi, sa aj tak nacakas este 9 mesiacov, takze treba sa trenovat v trpezlivosti 😉 ale chapem ta, coby nie...
@stratenanajdena aj ked sa babetko neudrzi trochu hormonu ostava podla mna to bol skorej vadny test ako ze nejake babo bolo... lebo to by ti podla mna vysiel este duch len blesňdsi..
@stratenanajdena ja som mala pri prvom synovi na 10dpo tak silne pozitívny tehotenský test (citlivosť 25), že ma dievčatá tu na MK presviedčali, že to budú dvojky ... samozrejme, že neboli 🙂
Ak by som si robila test na nejaký 7-8dpo, možno by tam už (na 99%) bol duch....
Proste sa zavčasu uhniezdilo vajko (ja som si vtedy merala BT a podľa poklesu BT to u prvého syna vychádzalo na uhniezdenie na nejaký 4dpo a v tej chvíli začína produkovať hcg...).
Pri druhom synovi som mala na nejaký 12-13dpo ledva viditeľného ducha 🙂
Mozu byt aj nemusia,to ukaze Len utz 🙂 ja som mala ducha veeeelmi skoro a naozaj cakam dvojky 😉
Ahojte,
dnesne dva testy biele - dve znacky, aj nervozita mi presla, aj spavost, aj prehnana citlivost. Takze asi som otehotnela toho 30.6. alebo 1.7. a presne po dvoch tyzdnoch to babätko vzdalo, to by sedelo. Aj tie predtym vydrzali dva tyzdne 😢
Je mi cely den z toho na nic, co uz, asi to tak malo byt. Aspon ze sa mi dari upratovat. Co upratovat, vyhadzovat. Vsetko co sa da, vyhadzujem, prevzdusnujem byt a skrine. Co uz narobim.........
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@stratenanajdena podla mna to ze mas pozit. test na 7DPO neznamena ze to budu dvojicky... Ja som mala o trosku silnejsiu ciarku na 8-9DPO a cakam len jedneho chlapceka 🙂 A na ultrazvuku mi zistili ze som otehotnela o tyzden skor, aj napriek pozit. ovu testom ... Je sanca ze si otehotnela skor?