ahojte, mam skoro dvojrocneho syna a dva mesiace sa snazime o druhe, ale dostala som menstruaciu a testy su negativne. ale byva mi trosku zle a dost ma bolia prsia, citim taky tlak v prsiach, a ked som sa nato pozrela, videl to aj manzel, isla mi odtial tekutina a ked som stlacila viac, islo nieco biele. velmi mi to pripomenulo mat.mlieko. svoje prve dieta som kojila len velmi malo. neviem co to ma byt ale hnis to uricte nieje.. mate niekto nieco podobneho preziteho? dakujem za kazdu odpoved
Je to asi mlieko. Ja som mala mliecny vytok - galaktoreu a to som este nemala deti ani nic (mne to preslo na zaciatku tehotenstva). Niekedy sa to objavi aj bez priciny a potom sa to nijak nelieci, ale treba pre istotu skontrolovat ci mas v poriadku hladiny prolaktinu a hormonov stitnej zlazy. Ak je vsetko toto v poriadku tak ta to nemusi vobec trapit. Mna to tiez mierne desilo tak som si o tom studovala a toto som sa dozvedela 🙂
Ak budes mat s tymi prsiami problem aj nadalej a nebudes tehotna, vrele odporucam Agnucaston. Na toto pomaha a zaroven znizuje hladinu prolaktinu, ak je vysoka. Je to bylinkovy liek.
Inak lekari liecia galaktoreu liekmi, ktore znizuju hladinu prolaktinu (vacsinou bromokriptin). Funguje to, ale u mna to fungovalo len kym som tie lieky brala. A pritom som nemala zvysene hodnoty, takze mi to pripadalo zbytocne.
ja to mam uz 9 rokov a vobec ma to netrapi, urobili mi z toho ster, poslali do labaku, nenasli sa tam ziadne podozrive bunky, tak sme sa skamaratili a proste uplne v pohode zijem s tym, ze to mam🙂
mne sa mliecko zacalo tvorit teraz - vyse dva roky odvtedy, ako som prestala dojcit mojho synceka. Tehotenstvo vylucujem...takze mliecko sa tvori same...zatial je to v pohode, ale znepokojuju ma bolave prsniky...davam si teple obklady,t ak dufam, ze pomoze...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ano mne tiez sa to stalo ked som otehotnela.ale aj pred tym.....je to normalne...tekutinka vyteka z prska.... 🙂 je to normalne....