Čo je to za test?

10. jún 2024

Tento test som robila dnes ráno,po vyschnuti ukazal takto. V stredu mám dostať menštruáciu.
Čo myslíte

hsara99
10. jún 2024

Chybny test

autor
10. jún 2024

@hsara99 ďakujem za odpoveď

bambieblue
10. jún 2024

Test je negatívny , len je akýsi rozmočený tak urobil taký tieň , to sa aj mne stalo na pár testoch . Chybný není keďže sa ti urobila kontrolná čiarka len tieň nechal asi preto ze si ho mohla aj viac namočiť ako po tú rysku čo tam je. Ale skús aj druhý pre istotu len nenamoč viac ako kde je vyznačené tam 🙂

autor
10. jún 2024

@bambieblue ďakujem, skúsim zopakovať zajtra ráno.☺️
Ešte sa mi to nestalo, preto som nevedela ako to mám brať.

bambieblue
10. jún 2024

Mne dokonca keď som namočila omylom viac tak hneď mi vybehla aj ta druhá palička a keď som zopakovala ale už správne tak nič 🫤 škoda že nemám odfoteny tiež mi taky tieň ako tebe urobil.A ozaj máš aj nejaké priznaky? 😯

autor
10. jún 2024

@bambieblue Pred menštruáciou zvyknem mať pms už týždeň pred nástupom ms. No teraz práveže také moje typické príznaky pms nemám. Mám také pichanie v prsiach ( pri pms mám skôr také bolestivejšie) bolesť v krížoch, večer už niektorý deň mi býva ťažko od žalúdka. Tak na zvracanie až . Som precitlivena ale to som aj pri ms. Neviem možno si to vsugerujem. Snažíme sa už niekoľko rokov.

autor
10. jún 2024

@bambieblue a ešte neviem či je to príznak alebo nie no cítim sa veľmi škaredá 🤣

domka222
10. jún 2024

Tak ono pms sa počas života mení. Ja som mala tiež jeden čas vždy veľmi bolestivé prsia až do ms,pobolievanie v krížoch... a potom prišiel čas, kedy sa veľa príznakov pms zmiernilo,alebo stratilo. Tento test vypadá negatívny s rozpitým farbivom

dadka1997
10. jún 2024

Rozmočený ale za to negativny test

bambieblue
10. jún 2024

😄 Ale prosím ťa to nie si jediná co sa cíti škaredá to nechci vedieť ako ja si ponadávam keď sa vidím v zrkadle 🤣 ešte som za posledné 2 roky pribrala 9 kíl a nie a nie dole držím ak diéty mám pohybu až až a tie kilá sa ma držia ako kliešť. Mala som kedysi 65 potom 67 a teraz 77 -78 🙄 pri výške 171. No fuj proste moje veci džínsy čo mi ešte pred 3 rokmi sadli ako uliate teraz nezapnem 😤 Škoda reči. No a s5 k téme to mi je ľúto ze už niekoľko rokov a nič 😟 boli ste aj na vyšetreniach? Napíš mi RP správu tu by som písala litánie my tiež úr rok a nič ale tiež mám toho veľa za sebou n

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre