Ahojte aké máte skúsesnosti s týmito testami? Po urobení sa mi zdalo že je tam čiarka ale vravim si že to si asi iba domýšľam a potom asi o dve hodky sa kuknem na test a tam toto. Čo na to hovoríte?
@nika11103 nechcem vam kaziť ilúziu ale mám dve deti kde som podla navodu nemala byt tehotna 😃 takze tymto navodom zjavne moc neverím.
Že si každopádne tehotná
@zianahollyna ale navody su presne, akurat negativny tehotensky test neznamena, ze tehotna nie si. Moze byt robeny napriklad prilis zavcasu, co je tu na MK pravidelne. Pri pozitivnom teste, je to ine...
@cookie29 áno to chápem ale aj pri prvých tehotenstvach mi druhá čiarka vyskocila az po hodinach, co uz podla navodu by sa test odcitavat nemal. A tehotna som bola aj porodila. Takže asi ani tie testy nefungujú podla navodu presne.
@zianahollyna no zrejme si ich robila zavcasu... problem je v tom, ze niekedy to moze byt rozmoceny test, kanalik a podobne, preto sa to nema odcitavat po limite... a vyrobca sa normalna "chrani" lebo si predstav, ze keby to v mnohych pripadoch boli falosne + tak by mal zlu reputaciu. Takto je test negativny a vo vacsine pripadov odporucaju zopakovat po 48h... cize tam uz stupne
@cookie29 kazdopadne uplne to chápem, mne to robili testy uz po dnoch meskania a vzdy mi potom len digitalny ukazal presne. Tak asi aj teraz pojdem do digitalneho bech mam pokoj na dusi 😃
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Toto je tu asi 8 miliónta téma . Čo sa píše v návode ? Dokedy odčítavame výsledok ?