Ahoj/te co hovorite na tento test? pasikove testy som mala pozitivne dnes som bola u lekara povedal ze tam uvidel zachyteny plod a dal mi tehotenske vitaminy mam sa vratit o 2 tyzdne ( mam priznaky prsia ma bolia ze neviem spat pomaly uz zmenili sa mi bradovky aj zvraviam som velmi unavena)......
Tak snáď tam vidiš to "mínus" ..vyzerá byť negatívny...akú inú odpoveď čakáš ?
nato nieje co povedat. Musis len cakat a o 2 tyzdne ist na kontrolu.
A uz zbytocne netestuj, akurat sa budes stresovat samu seba. Naco je to dobre?
Co sa ma stat sa stane, a nic s tym nespravis aj ked sa na hlavu postavis.
Ak to ma byt, tak to bude, aj keby si padla zo schodov z 2heho poschodia bruchom dolu. A ak to byt nema, tak to nebude, bars by si lezala teraz aj mesiac v posteli vo vate s vylozenymi nohami.
@rebekanz nie nič tam nie je
Mozno proste len vadny test. Ale ked si uz bola u lekara, na co si robis dalsie testy?
@anjelicek26 neviem napadlo ma to urobit si tak si urobila lekar mi len povedal ze tam vidi nieco male mam sa vratit lenze som v takej sitacii ze to musim vediet cim skor
@rebekanz Ani duch, ani kanalik. Negatívny test
Prečo tu máš ešte jednu takú istú tému?
@mamkalentedkova Ďakujem
To len mne prídu tie rozobraté testy vyslovene nechutne ? Nič proti len má to tak nejak odpudzuje . Ja tam žiaľ nič nevidím prepáč 🥺
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tento je negatívny