Čo hovoríte na tento test?

2. júl 2024

Ahoj co hovoríte na tento test? Testujem skoro este niekoľko dni pred MS a vsak mam za sebou veľa zlého a som veľmi nedockava…tak ma prosim za to nesúďte….vcera bol tento istý test este uplne negatívny tak som az prekvapená aká viditeľná čiarka je dnes. Mam 10 dni po ovulácii…foto pridám do komentu..aj znacku testu..ake máte skúsenosti s touto značkou nebýva často falošne pozitívny? Vďaka

autor
2. júl 2024
veronika_sk000
2. júl 2024

je pozitivny, drzim palce, nech vsetko dobre dopadne 😊

magic08
2. júl 2024

skusenost s touto znackou testov nemam, ale tvoj test je pozitivny urcite. ciarka je pekne ruzova, drzim palce, nech vsetko dobre dopadne

soldi
2. júl 2024

vyzera to velmi velmi nadejne. drzim palce nech ciarka pekne silnie.

autor
2. júl 2024

@veronika_sk000
@magic08
@soldi
Dakujem vám ste zlate ♥️

alina765
2. júl 2024

Si tehotná gratulujem ♥️

autor
3. júl 2024

@alina765 dakujem♥️

nicoldee
3. júl 2024

Ahoj Gratulujem ❤️ práve riešim to iste ale u mňa to nevyzerá moc nájde mam pocit ze ten zo včera je silnejší alebo mi už hrabe? 🤷‍♀️

autor
3. júl 2024

@nicoldee dakujem a verim ze taktiež môžem gratulovať 🙂 mne da nezdá včerajší silnejší..povedala by som ze o kúsok silnejší je dnes rano naozaj len trosku ale predsa …v minulom tehotenstve som mala tiez veľmi slabé tmavnutie čiarky

luula88
3. júl 2024

Určite nie je jednoduché vydržať, či je to naozaj pozitívne, ale skúste znovu spraviť za nejaké dva - tri dni. Ja som mala tiež len slabulinkú čiarku. A momentálne som už v 12tom týždni 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre