Ahojte baby, neviem či aj vy vidíte tu druhú čiarku alebo si už len ja namýšľam. No ak ju vidíte, chcem sa spýtať, je to podľa vás len druhá čiarka ktorá je tam a mala by sa viac zafarbiť v prípade tehotenstva, alebo môže to byť už pozitívny test spravený dosť skoro?
@aniko2 no, super fotka. Co tak odfotit test bez tych tienov?
@aniko2 ahoj daj lepšiu foto nič nevidime
@babovka2321 Je večer tak ak chcem aby bolo niečo vidno, musím to osvietiť😊 A viem, že normálne pozitívny by bol už vidno i bez osvietenia , preto sa pýtam či to bude skôr kanálik alebo veľmi slabý duch 😊
Skúsis odfotiť ráno na normálnom svetle 😊 a kúpim ráno rovno ďalší test
@aniko2 no, odfot potom rovno zajtrajsi uz..ja tam teraz totizto vidim asi 3 ciarky okrem kontrolnej, velmi zle to je odfotene na to, aby sa dalo povedat 🙂
@babovka2321 Hejhej aj mne sa to zdá aj na viac 🤦🏻♀️😁 Kúpim si takýto a možno aj clearblue digital ktorý ukazuje na rovinu už 😊
@aniko2 digitalny je ale menej citlivy, aby to neboli zbytocne vyhodene peniaze..ten by som tak skoro asi este nebrala 🙂 skor mamatest (toto vyzera ako pepino, ci?)
Áno je to pepino😊 No v podstate to bolo tak, že minulý mesiac som ešte po menštruácií mala opäť krvácanie, dočistovala som sa a tak sa mi aj ovulácia posunula (potvrdené lekárom) . A mali sme aj styk deň pred ms. Lenže ms už neprišla dnes mešká 7dni , preto neviem či mešká kvôli posunutej ovulacií alebo mohlo dôjsť aj k oplodneniu😊
Pred pár dňami som raz špinila takého tmavo červené, tak som si myslela, že už MS ale odvtedy nič len Biely výtok,bez zápachu a svrbenia a podobne😊
@aniko2 mamatest robi lepsie ciarky ako pepino, ked tak, pepino z mojej skusenosti robi hadam najslabsie 🙂 drzim palce
@megy1112 ja mam mozno halucinacie, ale ja tam vidim slabulilinku ale pekne ruzovu ciarocku
@babovka2321 aj mne sa zdá, no nie som si istá preto som to sem zavesila
@megy1112 nazivo to urcite vidno aj lepsie, ako na foto 🙂
Ja som dnes nestíhala fotiť takže kúpim dneska a zajtra z ranného spravím 😊
@megy1112 ja som takéhoto slabulinkeho ducha mala tiež a nič z toho... Neviem či ti už meškajú alebo skúšaš pred ms...
Niektoré testy majú až moc výrazné kanáliky alebo sa dosť ľahko premočia a ukážu sa kanáliky 😏 ale ak o pár dní bude silnejšia tak super 😊
@aniko2 na bielej servitke najlepsie
@christinka1 do ms mam ešte 4 dni tak uvidíme
@megy1112 ja som testovala tuším 10DPO tiež duch alebo skôr kanálik... O 2 dni som chcela testovať opäť a MS... Píšem ti to preto,aby si tiež nebola potom sklamaná... Zbytočne sa testovať skôr a potom príde sklamanie... Čo teda verím že nebude tvoj prípad
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@aniko2 mne príde ako chybný, radšej si sprav zajtra ráno (z ranného moču) nový.