Baby čo hovoríte na tehotenstvo a sex?
Je to nechutne. S tym brusiskom to musi byt pre chlapa odpudzujuce. Ani ja by som sa necitila ako tehotna sexi. Je to proste nesexi a mozte si hovorit teraz co chcete 😀
@barborachors ty si este nebola tehotna predpokladam, vsakze? 😀
normalka, ked sa chcelo a dalo, tak bolo. Bruch nebruch (brucho), nadrzana som bola jak stepna koza pocas tehu a ked muz nechcel pocuvat moje pindy, tak proste musel (obcas aj chcel)...🤣 🙈😄
uplna normalka ako mimo tehotenstva. v tehotenstve vplyvom hormonov je mnoho zien obzvlast nadrzanych, pre chlapov su tehotne zeny obzvlast sexi - lebo ved prsia su vacsie a plnsie a okruhle brusko. ja mam v tehotenstve omnoho intenzivnejsie orgazmy ako mimo tehotenstva a moj muz by ma nahu priam aj zjedol, co ho tak vzrusujem.
Ja som chcela, muž nechcel a nakoniec sme sex nemali spolu rok... Môj gynekológ mi povedal, že ak bude naďalej odmietať sex, tak mu ho dá na lekársky predpis 🙈
@barborachors hohoooo 😂🤦🏻♀️ na omyle si 😄 ja napríklad viem, že niektorých mužov tehotné vzrusuju viac 🤭 a mimochodom každý muž keď ženu ľúbi, je mu jedno ci je tehotná a ma bruško alebo nieje, jedine ze by sa bal, ze dieťatku bude búchať do hlavičky 😂🤭
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Kým sa na to obaja cítite a nemáš problémy je to ok 🙂