Čo hovoríte na môj test?

31. mar 2021

Dievčatá dnes mala dôjsť MS zatiaľ neprišla.. Test robený teraz poobede čo myslíte? (mám sa zobudiť zo sna) 🙊😂

acrobaleno
31. mar 2021

A ja že je to téma o "ozajstnom" lovení duchov ako je teraz populárne na yt. Moja chyba😂 Ale nič tam nevidím.

autor
31. mar 2021

@acrobaleno 🙊😂

nic0le
31. mar 2021

Absolútne nič...

avril299
31. mar 2021

@acrobaleno hej presne aj ja 😀 az som sa sama pred sebou zahanbila, ze na ake blbosti myslim, no som rada, ze v tom nie som sama 😂

luciannka83
31. mar 2021

Mne sa to tam ruzoveje ked poriadne zaostrim.

cookie29
31. mar 2021

podla mna snehobielo

autor
31. mar 2021

Prepáčte, že som vás troška zmiatla tým lovenim duchov 🙊🙈😂 uvidíme, vyskúšame o dva dni z ranného moču 😊

ivver
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
asia83
31. mar 2021

Vždy, vždy, vždy sa v takýchto diskusiách o testoch nájde osoba, ktorá povie, že tam niečo vidí, hoci je test očividne negatívny a napíše jej to tu 100 žien. Nie, jedna proste musí napísať blbosť. Aby bola iná. Hold... 🤦‍♀️🤷‍♀️

veronikaszabova
31. mar 2021

@asia83 uplne si mi to zobrala z ust ;)

veronice
31. mar 2021

Biely ako sneh... Fakt skus radsej o 2 dni z ranneho mocu. 👍💪🍀❤️ Ja som tento mesiac a i nestihla testovat, mrcha prisla o 4 dni skor, heh... A mam usetrene 😁🙈🤦‍♀️

ivver
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivver
31. mar 2021

@asia83 áno keď som pozerala fotku tak sa mi tam niečo zdalo, po lepšom pozretí vidím tiež len jednu čiarku, a to ze ste napísali že niekto potrebuje byť iný ste si mohli odpustiť..

sweetyna
31. mar 2021

Nevidim zatial asi ja nic. Pockaj zase dva dni a ak nepridu tak skus spravit znova ale rano 🙂

any_soj
31. mar 2021

@asia83 ach... No proste niekto má lepší zrak čo sa týka rozlišovania odtieňov a niekto slabší. Ja tam tiež vidím, je rozdiel medzi farbou zvyšku bielej. Netvrdím, že je to tehotenstvo, asi je to kanálik. Ale naozaj tam niečo je, len niektoré oči to nedokážu zachytiť. Inak sú na to testy aj online - na citlivosť na jemnucke odtiene. Vždy mi vychádzajú skvelo. Ja len že možno netreba hneď reagovať takto...ehm... čudne... Keď niekto vidí to, čo vy nie.

zuzana111984
2. apr 2021

@any_soj ja tiež vidím, velmi slabu ale vidim 🤷‍♀️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre