Dievčatá dnes mala dôjsť MS zatiaľ neprišla.. Test robený teraz poobede čo myslíte? (mám sa zobudiť zo sna) 🙊😂
@acrobaleno 🙊😂
Absolútne nič...
@acrobaleno hej presne aj ja 😀 az som sa sama pred sebou zahanbila, ze na ake blbosti myslim, no som rada, ze v tom nie som sama 😂
Mne sa to tam ruzoveje ked poriadne zaostrim.
podla mna snehobielo
Prepáčte, že som vás troška zmiatla tým lovenim duchov 🙊🙈😂 uvidíme, vyskúšame o dva dni z ranného moču 😊
Vždy, vždy, vždy sa v takýchto diskusiách o testoch nájde osoba, ktorá povie, že tam niečo vidí, hoci je test očividne negatívny a napíše jej to tu 100 žien. Nie, jedna proste musí napísať blbosť. Aby bola iná. Hold... 🤦♀️🤷♀️
@asia83 uplne si mi to zobrala z ust ;)
Biely ako sneh... Fakt skus radsej o 2 dni z ranneho mocu. 👍💪🍀❤️ Ja som tento mesiac a i nestihla testovat, mrcha prisla o 4 dni skor, heh... A mam usetrene 😁🙈🤦♀️
Nevidim zatial asi ja nic. Pockaj zase dva dni a ak nepridu tak skus spravit znova ale rano 🙂
@asia83 ach... No proste niekto má lepší zrak čo sa týka rozlišovania odtieňov a niekto slabší. Ja tam tiež vidím, je rozdiel medzi farbou zvyšku bielej. Netvrdím, že je to tehotenstvo, asi je to kanálik. Ale naozaj tam niečo je, len niektoré oči to nedokážu zachytiť. Inak sú na to testy aj online - na citlivosť na jemnucke odtiene. Vždy mi vychádzajú skvelo. Ja len že možno netreba hneď reagovať takto...ehm... čudne... Keď niekto vidí to, čo vy nie.
@any_soj ja tiež vidím, velmi slabu ale vidim 🤷♀️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A ja že je to téma o "ozajstnom" lovení duchov ako je teraz populárne na yt. Moja chyba😂 Ale nič tam nevidím.