Čo hovoríte na môj test?

28. jún 2020

Dnes/zajtra som mala dostat ms, tenst robeny poobede vysiel takto. Co myslite?

autor
28. jún 2020
autor
28. jún 2020
poslednepogo
28. jún 2020

Áno

autor
28. jún 2020

@poslednepogo myslis ze pozitivne aj ked take slabucke?

83lenka83
28. jún 2020

Jasné pozitívny

zojanka
28. jún 2020

Mne mamatest pravidelne ukazuje falosne pekne viditelne ciarky. Tym netvrdim ze nie si tehotna, ale urob si este iny test aby si nebola sklamana.

euka210
28. jún 2020

podla mna ano, pockaj par dni a urob znovu

nelca0510
28. jún 2020

Myslim,ze vidim. Skusaj z ranneho mocu

autor
29. jún 2020

Tak robila som si aj teraz rano dva z jednej vzorky a oba ukazali len jednu ciarku tak neviem 🤷‍♀️ ci ten vcerajsi chybny alebo dnes to len neukazalo 🤷‍♀️

uzanka16
29. jún 2020

Vyskúšaj inú značku.

zojanka
29. jún 2020

To robia mamatesty ..... ja som sa už 3x nachytala.

autor
1. júl 2020

Tak robika som aj dnes a bol tam este menej tusim vidiet druha ciarka, keby to velmi neskumam tak by som aj povedala ze vobec. Ale ms stale meska co mne sa nikdy nestáva, tak neviem

millky
1. júl 2020

Počkaj pár dní a potom sa otestuj znovu, ja som mala chemické tehu a vtedy sa mi ukazali dve čiarky. O 4 dni na to už nebol žiadna.

leyla9
1. júl 2020

Tiež mi mama test ukázal pozitívny tak ako tebe a tehu som nebola ☹️ držím palce

sunny_g
14. júl 2020

U nás zase mamatesty top. Ukazovali pekne od malého ducha až po 2 koľajnice 🤗

dlucy
14. júl 2020

Mne ukazal najlepsie clearblue plus este pred vynechanim ms. Mamatest bol opakovane falosne pozitivny predtym.

leyla9
14. júl 2020

@dlucy ako si dopadla?

dlucy
14. júl 2020

@leyla9 posledne co som otehotnela som mamatest pouzila uz ked bolo jasne ze som. 10 dpo som si robila clearblue plus a bolo tam slabe plusko. Ale mesiace predtym mamatest krasna druha ciarka a tehu som nebola.

leyla9
14. júl 2020

@dlucy tak isto mama test uz nikdy viac

leyla9
14. júl 2020

Autorka ako si dopadla?

autor
14. júl 2020

Nebola som tehotna

autor
14. júl 2020

Respektive este slabsiu druhu ciarku mi ukazal pepino o dva dni nato. A o dalsie dva dni lrisla Ms. Ale na tom pepine to fakt ani nebolo vidiet poriadne keby to detailne neskumam

katka2505
14. júl 2020

Aj mne tento test ukázal hneď jasné 2 čiarky.Ale robila som si z ranného moču.

millky
14. júl 2020

Mne gynekológ povedal, že pokiaľ je druhá čiarka na teste čo i len málo ružová - nie viditeľný kanálik, tak sa hormóny tvorili ale aj zanikli, teda došlo k chemickému tehotenstvu. Povedal mi, že veľa žien si myslí, že to boli falošné 2 čiarky, ale vraj to pri tej nízkej hladine hcg, čo testy zachytávajú nie je možné, aby boli falošné. Pýtala som sa ho na rozdiel medzi kanálikom a slabou čiarkou a vravel mi, že kanálik sú akokeby dve viditeľné hranice čiarky čo má byť bežne ružová. Takže tak. Keďže som sama mala chemické tehu, chcela som o ňom vedieť čo najviac a práve od lekára. Povedal mi, že mnoho žien o ňom ani nemusí vedieť, pretože sa MS dostaví včas alebo o max 4dni neskôr. Ja som vedela, že sa dačo deje so mnou preto, lebo ja PMS nikdy nepociťujem a zrazu som sa cítila úplne inak ako v bežný cyklus.

autor
14. júl 2020

A ono sa to ani neda nijak zistit ci to bolo chemicke ze? A pripadne sa da tomu nejak zabrániť do buducna?

millky
15. júl 2020

No viacmenej sa to zistiť nedá už dodatočne. Zbytky hcg v krvi môžu ostať alebo vyššia sliznica na sone, ale to je otázkou možno 2-3 dní. A zabrániť? No tak to už duplom. Prekrvenie svojej maternice neovplyvníš a myslím si, že ani tomu ako dlho putuje vajíčko a či príde do dobrého prostredia ale je už neskoro. Doktor mi povedal len toľko, že si sex netreba nechávať na posledný deň. Že mnohé ženy sa sústredia na sex počas ovulácie. Lenže počas ovulácie by si už mala mať spermie v sebe a nie ich nechať len putovať. Samozrejme je to vec organizmu, každá sme iná vrátane našich partnerov, takže tak 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre