Čo ak sa potrat nepodaril?

tralala0123
15. máj 2020

Ahojte, chcela by som vas velmi pekne poprosit o radu . Uz naozaj neviem co mam robit .. Pred par dnami som bola na potrate, avsak bola som len na zaciatku 6tt. Doktorka mi povedala, ze je to este velmi skoro a moze sa stat , ze sa potrat nepodari . Na kontrolu mam ist na buduci tyzden, no bojim sa , ze je moznost , ze nejaky kusok z toho plodu vo mne zostal a na sone to nebude vidno . Kedze viem, ze su tu aj velmi skusene zeny, mohli by ste mi prosim poradit , co ak sa potrat nepodaril ? Alebo podaril , ale nie uplne? Alebo ja naozaj neviem ..

mirkava
15. máj 2020

@tralala0123 juuuj ta škola sa nemala zatvarat.....

tralala0123
autor
15. máj 2020

@mirkava Prosim vas , ak mi nemate normalne poradit, tym padom vas koment je zbytocny . neviem odkial usudzujete, ze chodim este do skoly , ale fajn . Pekny den !

denden77
15. máj 2020

@tralala0123 ked sa pri kyretazi stane, ze by nieco zostalo, zakrok sa zvykne zopakovat

tralala0123
autor
15. máj 2020

@denden77 Dakujem, takze je na 100% iste, ze ak by tam nieco zostalo , urcite to bude vidno na sone?

denden77
15. máj 2020

@tralala0123 myslim, ze ano.. koniec koncov aj preto sa chodi na kontrolu, kde ti spravia sono

mondolina
15. máj 2020

To sa nedá dať normálny nadpis?
... to naozaj ako na ZŠ.

tralala0123
autor
15. máj 2020

@mondolina A co teraz, ze tam nadpis nieje? Odpadol vam zato prst alebo co? Nechapem tymto vasim hlupym komentarom. Clovek ma problem , no namiesto pochopenia a rady sa mu dostane len hejt .. Fakt sa nad sebou zamyslite damy

mondolina
15. máj 2020

@tralala0123
No lebo sa mi nechce napr.čítať o potrate.
Lebo vymyslieť stručný nadpis k téme je ťažšie ako ...
To musím uznať.
A k tvojej otázke, ak v maternici niečo po potrate ostane tak sa to na sone zobrazí.

mirkava
15. máj 2020

@tralala0123 ano neviem, ale prajem vela stastia 👍

nagi
15. máj 2020
sunny8
15. máj 2020

@tralala0123 keď si tu dala takú tému mohla si čakať hocijaké komentáre nemusíš hneď skákať keď komentár nie je podľa tvojich predstáv. A ten nadpis by sa fakt hodil

jaass
15. máj 2020

@tralala0123 kokos napísala si tu, že si bola na potrat, ako keby si si kúpila nove šaty a oznamuješ nám to tu. To nie je normalne, že berieš život niekomu, kto ti bol daný. Nech sa páči, výčitky môžu začať 🙂 ak teda máš rozum a charakter!

mirkava
15. máj 2020

@jaass je tu vela zien co sa snazia o babo a citat nieco taketo je dost bolestne.... 😥

jaass
15. máj 2020

@mirkava ja naozaj niektoré mrchy nerozumiem. Toto dokáže urobiť človek, ktorý nemá charakter. Jebať áno ale dieťatko nie. Na každého raz príde. Skôr,neskôr.

princeznasevera
15. máj 2020

@tralala0123 toho si nevsimaj na to sa ti ozvy hysterky ktore nenavidia kazdu ktora lahko otehotnie a zavrazdia nieco co sa este nepovazuje ani za plod. To vies nevedia pochopit ze ked roztiahnu nohy a chlap ich neoplodni nestravia to a ked ina roztiahne nohy a otehotnia nevedia to prekusnut

mirkava
15. máj 2020

@princeznasevera no princezna prehovorila 👍

jaass
15. máj 2020

@princeznasevera hysterka je tá, čo chráni život? sa spamätaj 🙂

katulienkax
15. máj 2020

velmi rada citam rozne temy o potratoch o interupciach a potratoch vzdy sa tam vsetci povadia a kydaju na seba aspon sa mam na com pobavit 🙂🙂 Inac k teme nechapem preco inych ludia trapia hlavne potraty inych zien. JE MI TO UKRADNUTE. Je to kazdeho zivot a su horsie problemy ludstva ako potraty .

katulienkax
15. máj 2020

@jaass Pride pride a co aj moja babka to stale hovorila ked sa zlostila a potom umrela.

judar
15. máj 2020

Keby si niekto odrezal ruku vtedy by to netrapilo nikoho ale ked niekto likviduje zarodok vo vlastnom tele lebo nieco...taakkk uz vseeetci sa staraju jak keby to bol ich vlastne telo :D

didaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
princeznasevera
15. máj 2020

@jaass nie hysterka je ta co tu vulgarne nadava kazdej ktora na prvy krat otehotnie

jaass
15. máj 2020

@princeznasevera mala by si sa zamyslieť nad sebou 🙂 skús to, hádam na niečo prídeš 🙂

mirkava
15. máj 2020

@judar lebo v 6 tt. zacina plodu bit srdiecko, je to nieco zive. Kazdy si je strojcom svojho stastia, ale zit s tym ze tento zarodok ktory zije skoncil v odpade tak to by som teda nechcela. Drzim vsak autorke palce a hlavne v tom, aby sa s tym s odstupom casu vedela vyrovnat....

veronikaszabova
15. máj 2020

@didaa uz ti nepovie, zrusila ucet na MK

adalmba
16. máj 2020

Ja vás niektoré fakt nechápem, ja som po 8 rokoch, 2 ivf, potratila 3x. Nemám bio dieťa. Ale nenapadlo by ma kritizovať iné, čo idú na potrat. Je to ich vec, ich právo....

janinuska
16. máj 2020

Inak, zvláštny nadpis, prečo by sa potrat nemal podariť, veď dnes sa všetko kontroluje ultrazvukom, aj po pôrode kontroluju sonom či tam nezostal napr. kúsok placenty. čo sa tyka autorky je to jej vec, je mi to šuma fuk, aj keď toho nenarodeneho života mi jeľúto, no ale čo už každy si može robit so svojim telo čo chce.

klarissa25
16. máj 2020

@jaass tak nevies za akych okolnosti otehotnela a to ze sla na potrat bolo len jej rozhodnutie...takze by som sa do nej nanavazala..

akinom0077
16. máj 2020

@sunny8 ona neskace, len je pravda ze niektore ozaj ihned utocite a usudzujete ze je skolacka a pod.

bboossoorka
17. máj 2020

@tralala0123 ja som si tim prešla....bola som tetu a zle ma vyčistili.Prisla som nato tak že som dostala vysoké teploty na druhý deň a bolesti chrbta.sla som do nemocnice a čistili ma znova....takže ak náhodou prídeš nato aj sama že nieje niečo v poriadku

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre