Ahojte, chcela by som vas velmi pekne poprosit o radu . Uz naozaj neviem co mam robit .. Pred par dnami som bola na potrate, avsak bola som len na zaciatku 6tt. Doktorka mi povedala, ze je to este velmi skoro a moze sa stat , ze sa potrat nepodari . Na kontrolu mam ist na buduci tyzden, no bojim sa , ze je moznost , ze nejaky kusok z toho plodu vo mne zostal a na sone to nebude vidno . Kedze viem, ze su tu aj velmi skusene zeny, mohli by ste mi prosim poradit , co ak sa potrat nepodaril ? Alebo podaril , ale nie uplne? Alebo ja naozaj neviem ..
@mirkava Prosim vas , ak mi nemate normalne poradit, tym padom vas koment je zbytocny . neviem odkial usudzujete, ze chodim este do skoly , ale fajn . Pekny den !
@tralala0123 ked sa pri kyretazi stane, ze by nieco zostalo, zakrok sa zvykne zopakovat
@denden77 Dakujem, takze je na 100% iste, ze ak by tam nieco zostalo , urcite to bude vidno na sone?
@tralala0123 myslim, ze ano.. koniec koncov aj preto sa chodi na kontrolu, kde ti spravia sono
To sa nedá dať normálny nadpis?
... to naozaj ako na ZŠ.
@mondolina A co teraz, ze tam nadpis nieje? Odpadol vam zato prst alebo co? Nechapem tymto vasim hlupym komentarom. Clovek ma problem , no namiesto pochopenia a rady sa mu dostane len hejt .. Fakt sa nad sebou zamyslite damy
@tralala0123
No lebo sa mi nechce napr.čítať o potrate.
Lebo vymyslieť stručný nadpis k téme je ťažšie ako ...
To musím uznať.
A k tvojej otázke, ak v maternici niečo po potrate ostane tak sa to na sone zobrazí.
@tralala0123 ano neviem, ale prajem vela stastia 👍
@tralala0123
...
@tralala0123 keď si tu dala takú tému mohla si čakať hocijaké komentáre nemusíš hneď skákať keď komentár nie je podľa tvojich predstáv. A ten nadpis by sa fakt hodil
@tralala0123 kokos napísala si tu, že si bola na potrat, ako keby si si kúpila nove šaty a oznamuješ nám to tu. To nie je normalne, že berieš život niekomu, kto ti bol daný. Nech sa páči, výčitky môžu začať 🙂 ak teda máš rozum a charakter!
@tralala0123 toho si nevsimaj na to sa ti ozvy hysterky ktore nenavidia kazdu ktora lahko otehotnie a zavrazdia nieco co sa este nepovazuje ani za plod. To vies nevedia pochopit ze ked roztiahnu nohy a chlap ich neoplodni nestravia to a ked ina roztiahne nohy a otehotnia nevedia to prekusnut
@princeznasevera no princezna prehovorila 👍
@princeznasevera hysterka je tá, čo chráni život? sa spamätaj 🙂
velmi rada citam rozne temy o potratoch o interupciach a potratoch vzdy sa tam vsetci povadia a kydaju na seba aspon sa mam na com pobavit 🙂🙂 Inac k teme nechapem preco inych ludia trapia hlavne potraty inych zien. JE MI TO UKRADNUTE. Je to kazdeho zivot a su horsie problemy ludstva ako potraty .
@jaass Pride pride a co aj moja babka to stale hovorila ked sa zlostila a potom umrela.
Keby si niekto odrezal ruku vtedy by to netrapilo nikoho ale ked niekto likviduje zarodok vo vlastnom tele lebo nieco...taakkk uz vseeetci sa staraju jak keby to bol ich vlastne telo :D
@jaass nie hysterka je ta co tu vulgarne nadava kazdej ktora na prvy krat otehotnie
@princeznasevera mala by si sa zamyslieť nad sebou 🙂 skús to, hádam na niečo prídeš 🙂
@didaa uz ti nepovie, zrusila ucet na MK
Ja vás niektoré fakt nechápem, ja som po 8 rokoch, 2 ivf, potratila 3x. Nemám bio dieťa. Ale nenapadlo by ma kritizovať iné, čo idú na potrat. Je to ich vec, ich právo....
Inak, zvláštny nadpis, prečo by sa potrat nemal podariť, veď dnes sa všetko kontroluje ultrazvukom, aj po pôrode kontroluju sonom či tam nezostal napr. kúsok placenty. čo sa tyka autorky je to jej vec, je mi to šuma fuk, aj keď toho nenarodeneho života mi jeľúto, no ale čo už každy si može robit so svojim telo čo chce.
@jaass tak nevies za akych okolnosti otehotnela a to ze sla na potrat bolo len jej rozhodnutie...takze by som sa do nej nanavazala..
@sunny8 ona neskace, len je pravda ze niektore ozaj ihned utocite a usudzujete ze je skolacka a pod.
@tralala0123 ja som si tim prešla....bola som tetu a zle ma vyčistili.Prisla som nato tak že som dostala vysoké teploty na druhý deň a bolesti chrbta.sla som do nemocnice a čistili ma znova....takže ak náhodou prídeš nato aj sama že nieje niečo v poriadku
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@tralala0123 juuuj ta škola sa nemala zatvarat.....