Clearblue ultra včasný verzus Mamatest

24. apr 2022

Ahojte , prosím reálne skúsenosti s testom clearblue ultra včasný , nakoľko mám 6 dní do MS , a ukazuje mi ducha ,ktorého ale pekne vidieť voľným okom . Robila som si pred ním aj livsane ktorý bol tiež jemne pozitívny ,ALE , skúsila som aj mamatest a ten je negatívny . Ovulku mám odsledovanu ,viem kedy bola .. len či ten clearblue tak strašne duchuje... Je možné ,že mamatest to ešte nezachytil ? Ale veď citlivosť majú rovnakú .. :/
Ďakujem ❤️

lucifuk212
24. apr 2022

ja som to mala takisto. clearblue pekne viditelna ciarka par dni pred ms a mamatest slabucky duch az po casovej lehote. Je to iny vyrobca, tak urcite aj pouzivaju rozlicne zlozky v teste, to ze maju rovnaku citlivost neznamena ze kazdy nemoze ukazat inak ☺️

kiki68
24. apr 2022

Ak uz je to viditelna ciarka, tak by to sedelo na ten tyzden. Ja by som testovala s mojimi skusenostami az v den ms, na niektorych pisu, ze uz 10 dni od styku moze ukazat, u mna to tak nebolo a to som mala vysoke hcg v krvi

autor
24. apr 2022

@lucifuk212 a bola si tehu?

autor
24. apr 2022

@kiki68 áno je voľným okom viditeľna ,len mamatest úplne nič. Tu ide skôr o to ,že keďže máme syna z ivf ,nechce sa mi tomu veriť a keď som chodila na umelé , clearblue som vôbec nepoužívala ,preto neviem ,či robí falosnice alebo nie :/

lucifuk212
24. apr 2022

jasne, teraz som 15tt 😀

autor
24. apr 2022

@lucifuk212 jej gratulujem ❤️☺️ . A veľa zdravíčka . Len ja som na mamateste nemala ani tuk

lucifuk212
24. apr 2022

dakujem 🙂 skus si urobit test znova o par dni ale ja myslim ze ak clearblue ukazal druhu ciarku tak to bude dost iste 😉 tie su spolahlive. Drzim palce

autor
24. apr 2022

@lucifuk212 ďakujem za podporu 🙂 . Áno určite skúsim ,prípadne počkám do ms, aj keď si myslím ,že to nevydržím 😀🤦

miskamicha
24. apr 2022

Mne mamatest ukazal peknu ciarku 10 dpo. Ovulacia odsledovana aj folikulometriou u dr. Teraz zas mamatest kraaasna ciarka 10 dpo ale nesilnela /boochemicke/ ☹

katie253
24. apr 2022

Mne mamatest ukázal ducha len keď som bola tehu, inak vôbec.

kiki68
24. apr 2022

Tal potom si tehu, skus o par dni testnut, idealne v den ms a ked bude dobra ciarka tak chystaj dupacky ❤️ Velmi drzim palce nech vy sa zadarilo

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre