Clearblue ultra včasný

3. aug 2022

Ahojte, mam 4 dní do MS, už tretí deň mam mierne kŕče v podbrušku ako pred ms ( ale nemávam to až tak dlho) a test mi vyšiel takto len sa teraz neviem vysomarit ci je to pozitívny alebo negatívny ( letacik som vyhodila)

kitycat
3. aug 2022

Vygoogli letacik podla znacky alebo pohladaj v smetoch 🤔

saska85
3. aug 2022

Pohladaj v kosi, lebo je aj viac druhov Clearblue testu, niekedy staci jedna ciarka a niekedy krizik

stellarstar
3. aug 2022

Mňa napadlo pohľadať na nete alebo v koši

alenah31
3. aug 2022

keby bol pozitívny tak v tom okienku by bol dve čiarky do kríža - také veľké plus - ty tam máš len jednu čiarku.

saska85
3. aug 2022

@alenah31 ona ma ine okienka ako vy

autor
3. aug 2022

Mam tento, a podla neho je tento výsledok pozitívny

autor
3. aug 2022

Možno je to aj folsne keďže je mám ešte 4 dní do MS urobím ešte inokedy

saska85
3. aug 2022

Ja som si asi robila tento , vyzera rovnako

saska85
3. aug 2022

mala som pozit. Som v 5mesiaci

autor
3. aug 2022
autor
3. aug 2022

To ma zmiatlp ze tiež som si myslela ze by malo byt plus ale na tomto majú byť dve čiarky.. No nič uvidíme pripadne kúpim o pár dní digitálny 🙂

alenah31
3. aug 2022

@saska85 na všetkých týchto testoch od clearblue treba pre pozitivitu plus - teda aspoň čo ja viem. Žeby bolo niečo nové?.

sweet20
3. aug 2022

blahozelam, tehotna si

sweet20
3. aug 2022

ano, si tehotna..

alenah31
3. aug 2022

@janai1 však čítaj celé - možné to je.

alenah31
3. aug 2022

tak gratulujem🙂

autor
3. aug 2022

@janai1 ja som sa pomýlila ja mam ten clearblue 6 dní pred začiatkom menštruácie vyššie je aj screen.
Aj tak ešte pre istotu spravím iný 🙂 fu mam zmiešané pocity 🥹

lenkadenisa
3. aug 2022

Si tehotná, veď to sú koľajnice jak oči

janai1
3. aug 2022

@alenah31 čo mám čítať celé? Ty tvrdíš ze pre pozitivite musí byť + ale to nie je pravda. Clearblue ma aj test kde je pozitívny keď sú 2 čiarky...

sweet20
3. aug 2022

@janai1 ved uz klud.. tehotna jea bodka

luluska1234
3. aug 2022

Na tomto majú byt čiarky takto, je pozitívny jak hovado 😂😍 gratulujem

autor
3. aug 2022

Pane bože, ja som v rozpakoch snáď to tak ukáže aj o pár dní 😁 kedysi sa nám nedarilo veľmi dlho tak sme prestali a teraz je to vlastne iba prvý mesiac čo sme sa do toho znovu pustili 🥲

autor
3. aug 2022

Asi nám pomohla zmena životného štýlu, prestali sme fajčiť ( už je tomu 1,5 roka) a o čosi viac sa hybeme 😁

janai1
3. aug 2022

@sweet20 ?? Veď ja netvrdím, že nie je, práveže autorka je jasne tehotna keďže si robila test kde majú byť 2 čiarky pri pozitívnom výsledku ... Ja reagujem na Alenu ktorá tvrdí, že VŠETKY clearblue testy musia mať +

luluska1234
3. aug 2022

@alenah31 Sú dva druhý clearblue. Jeden je ultra včasný druhý je rýchla detekcia niekde je treba plus niekde len druhu čiarku 🙂

alenah31
3. aug 2022

@luluska1234 už viem - ona si robila ten ultra včasný, ja mám skúsenosť len s klasickým keď ms mešká. To ani neviem či dva roky spätne čo som toto riešila ja naposledy tie ultra včasné vôbec existovali🙂

luluska1234
3. aug 2022

@alenah31 jasne to chápem.🙂

miskamicha
3. aug 2022

Aby z toho neboli dvojcatka😁

luluska1234
3. aug 2022

@miskamicha to hej, na to že ma 4dni do ms ma tu čiarku riadnu

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre