Ahojte, mam 4 dní do MS, už tretí deň mam mierne kŕče v podbrušku ako pred ms ( ale nemávam to až tak dlho) a test mi vyšiel takto len sa teraz neviem vysomarit ci je to pozitívny alebo negatívny ( letacik som vyhodila)
Pohladaj v kosi, lebo je aj viac druhov Clearblue testu, niekedy staci jedna ciarka a niekedy krizik
Mňa napadlo pohľadať na nete alebo v koši
Možno je to aj folsne keďže je mám ešte 4 dní do MS urobím ešte inokedy
mala som pozit. Som v 5mesiaci
To ma zmiatlp ze tiež som si myslela ze by malo byt plus ale na tomto majú byť dve čiarky.. No nič uvidíme pripadne kúpim o pár dní digitálny 🙂
@alenah31 to nie je pravda https://sk.clearblue.com/tehotenske-testy/vcasn...
ano, si tehotna..
tak gratulujem🙂
@janai1 ja som sa pomýlila ja mam ten clearblue 6 dní pred začiatkom menštruácie vyššie je aj screen.
Aj tak ešte pre istotu spravím iný 🙂 fu mam zmiešané pocity 🥹
Si tehotná, veď to sú koľajnice jak oči
Na tomto majú byt čiarky takto, je pozitívny jak hovado 😂😍 gratulujem
Pane bože, ja som v rozpakoch snáď to tak ukáže aj o pár dní 😁 kedysi sa nám nedarilo veľmi dlho tak sme prestali a teraz je to vlastne iba prvý mesiac čo sme sa do toho znovu pustili 🥲
Asi nám pomohla zmena životného štýlu, prestali sme fajčiť ( už je tomu 1,5 roka) a o čosi viac sa hybeme 😁
@alenah31 Sú dva druhý clearblue. Jeden je ultra včasný druhý je rýchla detekcia niekde je treba plus niekde len druhu čiarku 🙂
@luluska1234 už viem - ona si robila ten ultra včasný, ja mám skúsenosť len s klasickým keď ms mešká. To ani neviem či dva roky spätne čo som toto riešila ja naposledy tie ultra včasné vôbec existovali🙂
@alenah31 jasne to chápem.🙂
Aby z toho neboli dvojcatka😁
@miskamicha to hej, na to že ma 4dni do ms ma tu čiarku riadnu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Vygoogli letacik podla znacky alebo pohladaj v smetoch 🤔