Ahojte, isto ma niektorá zožerete, ale chcem sa predsalen spytať.. robila som si Clearble test a po limite vyzeral takto.. podla vás to nemám vrať vôbec v úvahu? ďakujem
@esmeronka naživo je to vyslovene modré
tiež som mala podobný, čiarka bola ešte silnejšia a bol žiaľ negatívny.. to však nemusí byť tvoj prípad samozrejme.
takže clearblue sa rovná len predraženej reklame ako vidím... no nič. Skúsim asi iný
keď už clearblue tak určite digitalny - tam máš istotu
Žiadny test sa hlavne nemá brať do úvahy po limite. Stále a dookola to tu žienky píšu.
Prečo reklame, je po limite tak čo si čakala.To nie je chyba testu.
Pre mňa je istota digitálny, vždy ukázal skôr ako akýkoľvek klasický
@medda_beda videla som tu milion diskusií, kde bol test po limite s čiarkou a bolo to tehotenstvo. Preto som sa pýtala. Ale tento zrejme moj pripad nebude..
@kosatka123 na tomto teste som mala regulernu čiarku a ostatné negat tehotná som nebola. Od clearblue je super len digitálny test.
Autorka skus iný test, môže a nemusí to niečo znamenať. Držím palce nech je podľa tvojich predstav.
Treba si to vždy overiť ďalším ak výjde po limite 🙂.
Pre istotu.
Suhlasim aj ja som mala “ducha” a nebola som tehotna tieto clearblue su otrasne uz by som si taky nekupila nikdy
Tak ja som tiez mala len takeho polovicneho ducha a tehotna som bola. Skus digitalny.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
nie je to len zaschnuty kanálik...viem s vlastnej skusenosti