Clearblue test

8. jan 2023

Ahojte. Ako je možné, že predvčerom som mala na teste 2-3, včera 3+ a dnes znova 2-3. K doktorovi idem zajtra ak ma vezme. Je možné že som mala zriadený moc? Lebo som testovala teraz nie z ranného a včera z druhého ranného. Alebo sa mam začať báť? Ďakujem

autor
8. jan 2023

Menzes mi mešká 12 dní.

diaszoky
8. jan 2023

Prave preto si testy opakovane nerobim a vyckam na dr potom je to na slucku drzim prsty

autor
8. jan 2023

@diaszoky ja som si nechcela ani ale som kúpila dva a nechcela som vyhadzovať a bum tam toto. Tak neviem.

diaszoky
8. jan 2023

Nemas palickovy? Ak ti tam ukaze kolajnice radsej to neries a vyckaj dr

autor
8. jan 2023

@diaszoky nemám ale to pri 2-3 aj tak budú koľajnice. Len ci je to tým ze som dosť pila keď len včera naskočil 3+

esmeronka
8. jan 2023

Stači že viac piješ máš zriedenejši moč a už to takto zahapruje....ak nekrvacaš ,nespiniš,nemaš bolesti hodila by som sa do kludu

diaszoky
8. jan 2023

Neviem ci ma hustota mocu spolocne nieco s tyzdnami na teste. Fakt netusim

tessa2299
8. jan 2023

Staci, ze si viac cikala a pila. Tym padom ak si robila zo zriedeneho mocu test, tak preto ti takto ukazal. Urcite bude vsetko v poriadku 🙂

esmeronka
8. jan 2023

Ja som tiež takto testovala najprv 2-3 bolo z ranneho a večer 1-2....vraj zaleži aj ako dlho ostane ponoreny v moči

autor
8. jan 2023

@esmeronka nič zatiaľ.
@tessa2299 no chodím na WC už celkom často dnes už asi 7x a potom som skúsila.
@esmeronka a všetko v poriadku?

esmeronka
8. jan 2023

Ano uz som v 21 týždni....fakt kym necitiš problemy typu špinenie bolesti bude to fakt tym zriedenym močom

autor
8. jan 2023

@esmeronka no bolesti klasika kríze ako pred ms. Ale to mam od začiatku. Dúfam ze ma zajtra vezme.

tessa2299
8. jan 2023

Autorka. Tak to bude tym, ze si cikala viackrat. Zistis to tak, ze ak bol svetly moc, tak bol malo koncentrovany. Ked je viac zlty az oranzovy, tak je viac koncentrovanejsi. Bud v klude, pohladkaj brusko a ani to neries. 🙂

esmeronka
8. jan 2023

kup si aj tehotenske vitaminy je ich plno Femibion,Ladyvita a podobne a hlavne buď v klude

esmeronka
8. jan 2023

Ja som do 3 mesiaca mavala take slabšie bolesti v podbrušku a križoch presne v čase keď mi mala prisť ms.. pre istotu som si davala intimku aby som si skorej všimla ak začnem špiniť alebo krvacať

autor
8. jan 2023

@tessa2299 ďakujem. Dúfam ze je všetko ôk, v októbri som mala biochemické. Preto stres.
@esmeronka mam
Tie som si nasadila hneď ako mi vyšiel "duch"
Ja som mam zatiaľ len bolesti od začiatku ako ktorý deň. Ale nie celodenné.

blontimka
8. jan 2023

Je možné že ti klesá hcg a

autor
8. jan 2023

@blontimka aj to ma napadlo. Teda sa toho obávam.

autor
8. jan 2023

Ešte som chcela povedať ze som v podstate cikala nasilu lebo som nemala veľmi co 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ja viem šiši som, ale moze to byť aj tým?

liloastitch
8. jan 2023

Nerieš týždne na teste pokiaľ nekrvácaš a nemáš ťažkosti. Je to všetko len orientačné, stačí zriedený moč a už to inak ukazuje..

esmeronka
8. jan 2023

Ja som vypila vodu a za tym hned kavu aby som išla skôr čurať a mohla otestovať.. proste to je chviĺa že dostaneš zatemnenie mozgu a potom nechapeš že toto som ozaj urobila? 😀 zajtra zavolaj na gyndu nech ti daju termin a povec že predtym si mala biochemicke mňa aj castiejšie potom kontroloval doktor do 3 mesiaca

autor
8. jan 2023

@esmeronka ja tam rovno idem kým mam dovolenku nech ma vezmú. Aj počkám hádam ma zoberú. Ja som už dve mala za posledný rok. Véd ja tiež hlavou krutim ci mi to bolo treba.
@liloastitch dobre pokúsim sa byť v kľude.

blontimka
8. jan 2023

Ja som mala biochemickych veľa. Vajce sa proste zle uhniezdi.
Pomohol mi progesterón. Jes?

autor
9. jan 2023

Idem ku doktorovi, hádam ma vezme a uvidím čo mi povie.

diaszoky
9. jan 2023

Tak daj vediet drzime prsty

autor
9. jan 2023

@diaszoky no mam gastacny vak 4,44mm a ze je to tak 5+1 TT, podla ms som mala byt 5+6tt dali mi progestanelle a anopyrin, ale test mam aj dnes 2-3, tak ja neviem. Povedal ze sa nemam spoliehať na test ze je to orientačné ale aj tak som z toho v strese.

andie2810
9. jan 2023

A nemal dr problem s tym že si prišla tak skoro?

autor
9. jan 2023

@andie2810 nie vôbec. Ďalšiu kontrolu mam 25.1.

autor
9. jan 2023

Myslíte že to bude v poriadku aj keď testy tak vychádzajú? Nebrali mi ani krv, neviem co si mam o tom myslieť.

elfi1
9. jan 2023

Uz si nerob testy. Ja som takto prestresovala pri dcerke celu dovolenku... krasne ciarky a potom sme sli k moru...kedze som nesla hned k dr., tak aby som bolla "spokojna" som si tam vzala testy a chcela kontrolovat, ci neslabnu... a tam ciarky slabsie...nervy som mala, lebo pol roka predtym som potratila... ako sme prisli domov, tak som sa natlacila k dr.a isla som s tym,ze nic dobre sa nedozviem - bola som vtedy 7tt+daco - srdiecko bilo a vsetko bolo ok. Pritom testy boli o dost slabsie ako hned po vynechani MS.
Takze tes sa na dalsiu kontrolu a ver,ze bude vsetko v poriadku

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre