Ahojte, prosím vás ukáže tento test aj vyšší týždeň tehotenstva? Mala by som byť 10 - 11 tt, tak by ma zaujímalo či sa to tam zobrazí. Potrebujem niečo overit. Ďakujem za pomoc 🙂
Nie. Ukáže Max 3+.
presne ako pisu baby ukazuje iba 1-2, 2-3 a 3+ ziadne ine hodnoty
Nie, neukáže. Prosím ťa, čo potrebuješ overiť v tak pokročilom týždni?
@domka222 nechcelo sa mi to tu rozpisovať ale dobre... U môjho lekára som bola pred 5 týždňami a povedal že som 5-6 ty. Včera som bola na pohotovosti lebo som spadla a mala som bolesti. Tam bol arogantný doktor ktorý mi najprv len povedal že čo má robiť, že to je len prvý trimester, že tam on aj tak nevie nič zachrániť a bla bla bla. Potom ma navela pozrel asi tak cca 5 sekúnd do kopy a povedal že je to v poriadku, že je to 5 týžden a môžem ísť. Tak preto som to chcela overiť
Dobre si počula, že 5 ty týždeň? Lebo v takom týždni ako by si mala byť, by už malo byť bábo riadne vidno
Pred 5 týždňami si bola i lekára, kde to potvrdil 5-6 tyzden a tetaz na pohotovosti stále 5 tyzden? Veď to už bábätko je krásne vidno, rúčky, nôžky, aj laik to vidí na obrazovke. Teda v tom týždni, v akom by si mala byť, ako píšeš. 10-11tt
Niečo tu nesedí... Kedy máš poradňu u svojho? Lebo už by si ju mala mat, aký termín ti dal?
@jaskolka poradňu mám mať teraz 21.10., práve preto som sa pýtala na ten test ale myslím si že lekár na pohotovosti sa tým sonom ani poriadne nepozrel, lebo mi iba raz prebehol po bruchu ani 5 sekúnd to netrvalo a povedal že môžem ísť. Skôr mi to prišlo tak že ma ani nepočúval keď som hovorila že pred 5 týždňami som bola podľa lekára v 5 týždni a len zopakoval niečo čo zachytil z toho čo som hovorila
Čo ti napísal do správy?
@liloastitch nemám ju momentálne pri sebe, ale niečo v tom zmysle že nekrvacam, bolesti nepretrvavaju a že je všetko v poriadku. Týždne tam nie sú nikde napísané
Tak to bol čistý flákač lekár, no čo už uvidíš na kontrole u svojho lekára čo ti povie. Možno by som skočila aj skôr ako na termín,nech to pozrie. Ono sa môže stať, že sa ozaj bábätko prestalo vyvíjať v tom piatom týždni, ale mohol to aj zle pozrieť.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ak sa nemýlim, tak digi test ukáže 3+.