Clearblue test

16. dec 2024

Ahojte ,
rada by som sa poradila ... poslednu menštruáciu som mala 6 novembra teda by som mala byť niekde asi v 6 týždni .rozmýšľam že by som si kúpila digitálny test clearblue a videla na ňom počet týždňov, aby som si bola istá že hcg mi rastie správne.. keď som bola na kontrole u doktorky nepozerala mi hodnoty a dala mi rovnou termín nakoniec v decembra. mám už dve zle skúsenosti v tehotenstvom kde to skončilo potratom A hcg je nestúpalo dobre... Ak si kúpim test hodnotu v ňom mám hľadať aby som si bola istá že mi hcg stúpa pri meranie Ďakujem

ysseba
16. dec 2024

To nezistíš. Na ňom je hodnota 1-2, 2-3 a 3+. Takže budeš tam mať 3+ keď budeš v 4tt alebo v 10tt. Keď nedôveruješ svojmu lekárovi, tak si zaplať odbery v Medirexe ako samoplatca. Ale keď zistíš, že hCG nestúpa dobre, tak čo urobíš? Je to buď alebo, nedá sa s tým nič robiť.

katariiinkaa
16. dec 2024

Tiež som sa toho bála, ale naozaj je to v začiatkoch buď alebo. Určite ti dá väčšiu výpovednú hodnotu odber hcg (hoci ako samoplatca) ako digi test - chodila som do medirexu, tuším to stálo niečo málo cez 10€.

dadka1997
16. dec 2024

Clear blue ti uz nepomôže , a taktiež je to hodnota pisana od oplodnenia, cize 3+je hranica a viac už nejde

klarik707
16. dec 2024

je to pochopitelne, ze mas obavy, ale ten test k nicomu nepomoze. jedine to spravit tak, ako sa vyssie spomina, ze skusis ist na testy niekam inam este.

autor
16. dec 2024

@klarik707 ďakujem všetkým za názory. Najbližší voľný termín je8 my január..na ten odber v medirex v mojom meste. Takže už počkám asi do konca decembra na sono

beeruska555
17. dec 2024

Ahojky ja sa podelím o skúsenosť s digi testom , bola som už 2x tehotna a vedela som aký týždeň kedy by malo ukazovať keďže som presne vedela kedy bola ovulka , tento rok som bola 3krat tehotna a od začiatku som mala divný pocit akoby niečo nebolo v poriadku , testy mi asi 3 tyzdene v kuse ukazovali 2-3 týždne a vedela som že od cca 5+tyzdna by si mala mat na teste 3+ a u mna to stalo bolo 2-3 a čiarky na testoch boli tiež slabé nato že som bola už 6ty týždeň až som nakoniec v 7 týždni prišla o bábätko , takze za mna tie testy neklamú .. ak si chceš byt istá ako ti rastie Hcg tak áno krvou je to najpresnejšie ale pre taký svoj dobrý pocit keď nemáš možnosť ísť k dr tak zamna tie testy sú spoľahlivé . Držím palce aby ti dopadlo dobre ❤️

beeruska555
17. dec 2024

Našla som aj tabuľku kde je napísané od akej hodnoty Hcg je určovaný týždeň na teste

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre