Ahojte snazime sa o babenko ma niekto skusenosti s tymto testom vyzera to ze je negativny a pritom pri obycajnych testoch su slabulinke ciarky
Pokial viem, tak tieto reaguju asi den-dva po "duchovi" na 10kovom pruzkovom teste... hlavne ked si tie robila rano a tento vecer... mas fotku tych testov pozitivnych? Este nie je nic stratene.
Nemáš tých duchov na mamateste,?
@janai1 7dni
@janai1 7dni
@anjelicek26 ahoj nemam uz su vyhodene boli to slabunke ciarky preto sme vyskusali nieco ine
@palculienkaorech pri 7 dňovom meškaní by ti už dávno digitálny ukázal +
@janai1 mas pravdu ale dufali sme
Mas pravodelny cyklus a odsledovanu ovulaciu ze s istotou mozes povedat ze meska 7 dni? Ak bola ovulacia neskor ako predpokladas, nemusi byt este vobec ziadne alebo vyrazne mensie meskanie takze este o par dni moze test ukazat pozitivny vysledok.
@vanilkovazmrzka cyklus nemam pravidelny ovulaciu si sledujem s testami minuly mesiac som mala pozitivni pred menzesom a po menzese tiez hruba ciara tak som bola u doktora a ten mi povedal ze nic nevidi
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@palculienkaorech tieto majú nižšiu citlivosť ako paličkové.
A tiež si ešte môžeš tú 2. čiarku namýšľať ...
Kolko mešká?