Zdravím, prosím, hoďte očko na digi clearblue test. Je tam jasná negativita, ale čo tá horizontálna, menej výrazná čiara? Máte niektorá skúsenosť? Som po anembryomole skoro 5 mesiacov, cyklus mávam nepravidelný, cca 36-42 dní. Dnes 50ty deň, menzes neprišiel, ovulácii odsledovanú nemám. Iné testy s citlivosťou 10mIU, sú negatívne a druhú čiarku prirovnávam skor ku kanáliku, nejde to ani odfotiť. Skôr ma zaujíma ten clearblue.
Ďakujem.
Takto vyzera kazdy jeden negativny digitalny test,ozaj nic zvlastne
No skúsme hľadať čiarky ešte aj na digitálnych 🤦♀️ si nikdy nevidela displej napríklad na kalkulačke,hre na baterky a podobných blbostiach?
Tu nemáš čo iné hľadať len to políčko na mínus by bolo plus.
Ja už som myslela, že ma v tejto sekcii fóra nič neprekvapí 😀
Chvála bohu ze si ho nerozobrala 🙏
@stellarstar 😂😂😂
Je to v pohode. Teraz tým test šiši. Mala by tam byt druhá obtiahnuta pri negativite. Ale určite tehotna nie si. Mne pred 2 mesiacmi ukázal tento digi 1-2 + a tehotna nie som.
@stellarstar vďakabohu a ver tomu, že teraz to urobí a zistí, že tam sú aj dve ciarky a hotovo. Bude si ďalej domýšľať, že tehotná je😀
@satankaaa ďakujem😀 no nemyslím si, že píšem niečo zle. V jednom komentári som napísala, že to na tom teste tak ma byt a v druhom, že hľadáš tam to čo neni. A to vôbec nebolo myslené v zlom, ničomu to nepomôže si sama budeš dávať nádej, že možno je to len zlý test. A to ja veľmi dobre viem o čom hovorím
@martul viete, keď tu človek číta tie otázky...to už vlastne ani smiešne nie je..to už je skôr zúfalstvo, smiech cez slzy. Keby ste vedeli koľko je tu denne žien, ktoré testujú už pomaly deň po ovulácii alebo najnovšie hneď po menzese a presviedčajú ostatných, že určite sú tehotné, napriek tomu, že sa ich snažíte uzemnit, nech ešte vyckaju, vysvetľujete ako blbcom, ako to v tom ľudskom tele funguje. V dobrom..lebo falošná nádej je hrozná vec v tomto...potom jasné, že sa odmlcia, lebo však asi menzes prišiel alebo boli u dr...
Ale veď tá túžba po dieťati nám nemôže zatemniť mozog predsa!
@glade22 skoro som sa obliala horúcim čajom 🙈 neeeee 🙊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@satankaaa to je pole, v ktorom by sa objavila pozitivita. Prvy raz vidis nieco digitalne? Ci myslis ze je to duch na digitalnom teste?