Clearblue najskôr pozitívny, potom negatívny

klarika_38
7. jún 2024

Baby v pondelok mi vysiel cleaeblue pozitivny 1-2 z druheho ranneho moču dnes z prveho ranneho mocu vysiel negativny a z druheho mi vysiel zase pozitivny 1-2 stalo sa to niekomu s tymito testami?

gejb
7. jún 2024

@klarika_38 od pondelka už prešlo dost času, hcg by malo rýchlo stúpať a test by nemal byt negatívny. Jedine ak hcg kleslo co nie je dobrá správa...
Ale sprav si ešte o dva dni jeden a budeš vedieť na com si.

klarika_38
autor
7. jún 2024

@gejb v pondelok bol pozitivny 1-2 dnes rano negativny ale chvilu na to som si spravila dnes dalsi a bol zase pozitivny 1-2

katarinaforever
7. jún 2024

@klarika_38 ahoj stalo bolo to biochemické bohužiaľ

klarika_38
autor
7. jún 2024

@katarinaforever ale mne po tom negativnom zase vysiel pozitivny

gejb
7. jún 2024

@klarika_38 asi chceš pocut ze ten negatívny bol chybný. Áno mohlo sa stať. To zistíš o cca dva dni keď si spravíš ešte jeden.

klarika_38
autor
7. jún 2024

@gejb ja nechcem pocut ze bol chybny ja chcem vediet ci sa to niekomu stalo

snazilka_bio_mamka
7. jún 2024

@klarika_38 ak nechces pocut o tom ze je chybny, tak bohužial ti musim povedať ze si mala s najvacsou pravdepodobnostou biochemické tehotenstvo. stalo sa mi to uz, test pozitivny a na druhy den negativny.

klarika_38
autor
7. jún 2024

@snazilka_bio_mamka ale po tom negativnom bol zase pozitivny 1-2 o to ide

snazilka_bio_mamka
7. jún 2024

@klarika_38 tak bud ide este o zostatkove hcg alebo si mozno viac pila. bola som uz takto taz ciarka potom nic potom zase ciarka potom zase nic.. skus si spravit vecer jeden obycajny test z dr. max budes realne vidiet ci tam ciarka je alebo nie.

sense
7. jún 2024

Mohla si mat ten prvý negatívny test moc viac zriedený preto vyšiel negatívny a následne bola koncentrácia vyššia preto zas nabehla pozitivita...
Ďalšia možnosť je ze sa jedna o biochemické tehu... Najlepšie bude ak skúsiš ešte jeden o dva dni... Koľko ti mešká?

olga177
7. jún 2024

Ahoj áno stalo.4dni pred MS som si spravila test lebo v noci mi bolo veľmi zle(tak som to mala pri každom tehu) tak som okolo obeda spravila test obyčajný a bol pozitivny.Tak som zbehla do lekárne kupit clearblue a ukazal mi 1-2 tyzdne.Tak ráno znova repete a obyčajný už neukazoval nič.Na druhy den ráno som si zas spravila clearblue a ten mi ukazal zas 1-2tyzdne. Nedalo mi to tak som sa testovala len clearblue a tam mi to skakalo 1-2t potom 2-3t a po týždni mi znova ukazal 1-2t .Išla som na odber krvi tam mi hodnota ukázala 870 .ze tehotná som .Volala som doktorke ci sa môžem prísť ukázať ráno.Do rána som začala krvacat a potvrdilo sa ze som potratila ale všetko neodislo tak ako malo.Chidila som tyzden na injekcie aby som sa vyčistila.Ale samozrejme nemusí to but tvoj prípad.Drzim silno palčeky 🤗🙏

klarika_38
autor
7. jún 2024

@olga177 dakujem dufam ze sa udrzi a bude to v poriadku 🙄

olga177
7. jún 2024

@klarika_38 Chod si do labaku nech ti zoberú krv ak sa potvrdí tehotenstvo tak chod radšej ku doktorke .Vyšetrí ta a budeš vedieť načom si.Takto sa trápiť nemá zmysel.Prajem pekný deň 🥰

bejbs123
7. jún 2024

Bud odber hcg v labaku ako samoplatca,alebo si sleduj klasicke pruzkove testy,ci ciarka vobec silnie,ako pisala @gejb od pondelka ubehlo uz par dni a tak by uz nemal ukazat negativny vysledok

snazilka_bio_mamka
8. jún 2024

@klarika_38 ako to vyzera dnes?

klarika_38
autor
8. jún 2024

@snazilka_bio_mamka ja som mala cez tyzden pekne pozitivne testy sice pepino ale ked mi vysiel dvakrat clearblue 1-2 a niekolko pepino testov pozitivnych tak som tehotna byt musela ale bohuzial len chvilku nakolko dnes uz na pepino nebolo dokopy nic 🥺

klarika_38
autor
8. jún 2024
klarika_38
autor
8. jún 2024

@snazilka_bio_mamka ale teda neviem co si mam mysliet pretoze nekrvacam ani nic podobne a tie testy aj pepino ukazovali ze rano duch vecer silnejsia ciarka na druhy den to iste a testovala som tak len preto ze ma zaujimalo ci mam naozaj ciarku silnejsiu na vecer a bolo to tak takze tak hore dole isli tie testy ale vo stvrtok som mala krasne pozitivny pepino test no a teraz toto

bejbs123
8. jún 2024

@klarika_38 tak to vyzera ozaj na biochemicke

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre