Clearblue najprv pozitívny, potom negatívny

atomiclena
12. okt 2021

Stalo sa to niekomu baby? :( Som 13dpo a ukazovali mi niekedy asi na 11dpo dvakrat dokonca pozitivne 1-2tyždne clear blue digital testy, dva dni potom zrazu dvakrat negativne :(

anjelicek26
12. okt 2021

@atomiclena tazko povedat, bud sa neudrzalo, alebo je ten test zly, iny si si dnes pre istotu nespravila? Staci zriedeny moc, menej napity, boh vie.

atomiclena
autor
12. okt 2021

@anjelicek26 asi počkam proste či sa rozbehne menštruacia a kašlem na testy dovtedy nema to zmysel toto stresovanie. Príde alebo nepríde. život ide dalej

tehotna40
12. okt 2021

@atomiclena z vlastnej skúsenosti ti poradím, netestuj skôr ako ma prísť ms, môže to byť biochemicke a ty sa takto proste budeš stresovať co vôbec nieje dobre. A potom si zbytočne sklamaná. Ja som 3 roky testovala jak taky blázon. Potom som povedala kašlem nato co ma prísť príde, 2 mesiace prišla ms, a na tretí mesiac po tomto vyhlásení pozerám do kalendára a ms uz 10 dní nikde.... už ma 10 mesiacov 😉 veľa zdravia!

atomiclena
autor
12. okt 2021

@tehotna40 dakujem, už som mudrejšia 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre