Clearblue - možné tehotenstvo

2. sep 2024

Ahojte, je možné že test mi ukázal už možné tehotenstvo? Paličkový mi neukázal nič.
S manželom sme malý presne pred týždňom sex a teda mala som aj ovulácii. Je to presne 7 dni.
Dakujem

anjelicek26
2. sep 2024

Po 7 dňoch (?) ak ste nemali iný sex je toto nerealne a verila by som palickovemu 🤔

alenkatt
2. sep 2024

Teraz veľmi často tento ukazuje tehotenstvo falošne pozitívne, možno zlá šarža.

autor
2. sep 2024

@anjelicek26 no nechránený iba 1x. Skúsim znova.

janqa27
2. sep 2024

Sprav si test radsej az v den ocakavanej ms alebo az ti bude meškať...lebo ja som si prvykrat tiez spravila presne tento digitalny par dni pred tým nez som mala dostať kramy, vysiel mi pozitivne...v den ms mi vysiel aj palickovy pozitivne, ale ked mi 4ty den meskali kramy, tak som ich dostala...vtedy som sa prvykrat dozvedela o biochemickom tehotenstve a slzy šťastia rychlo vystriedali slzy smútku..a nestalo sa mi to len raz..sam doktor mi povedal, ze ak by som si dopredu nerobila test, tak by som ani nevedela ze som tehu, len by mi proste meskali kramy...ze je to tak bežny stav a nezabranis tomu nijak....takže by som sa na to radsej nespoliehala a nerobila si testy zavčasu aby si potom nebola sklamaná 😌

autor
2. sep 2024

@alenkatt skúsim znovu, poslala som muža kúpiť.

autor
2. sep 2024

@janqa27 ja mám doma už 1 dieťa, preto sa pýtam či to je mozne.. minule tehu mi ukázal po 9 dňoch, teraz po 7… neviem ja si myslím tiež že skoro ale počkám radšej

janqa27
2. sep 2024

Ako je super ked sa podari na prvu šupu, no my sme sa museli o to pokusat dlho a nic ine ako biochemicke som nemala...naprv dve ciarky, ktoré ale kazdym dnom boli slabšie a slabšie az sa dostavili krámy..toľko trapenia a sĺz a otázok ze prečo sa to deje...az teraz sa nakoniec podarilo ani neviem ako a dufam ze to uz dotiahneme do uspesneho konca 🙂

autor
2. sep 2024

@janqa27 určite dotiahnete. Verím tomu a držím palce. 🙂
No ja uvidím, zdá sa mi to skoro aby to ukázalo.

janqa27
2. sep 2024

Nooo akože tento digitalny je citlivejsi..uz 6 dni pred ms by vraj mal ukazat výsledok..neviem kolko ti ostava do MS...no môže ukazovat spravne..pripadne clearblue ma aj jeden tycinkovy test ktory tiez mozes pouzit 6 dni pred ms a bude ti ukazovat klasicke ciarky..mozno by som skusila ten ked chces skor vidiet vysledok...

autor
2. sep 2024

@janqa27 7 dni mám do menzesu

00momo
2. sep 2024

Taký to test mal pred nedávnom 3r.

janqa27
2. sep 2024

Tak to je este celkom skoro no 🫣 skus radsej este pockat..viem ze ja som si naposledy robila obycajny test 3 dni pred ms a dokonca az vecer okolo 9tej a som tam videla uplne jemnucny naznak čiarky..a o 2 dni na to(den pred ms) som si spravila ďalší, tiez az večer lebo cez den mi bolo akosi cudne, sa mi tocila hlava, tak reku skusim test a uz bola ciarka trosku silnejšia..a to bolo vzdy z vecerneho moču..a tak mi kazde 2 dni vychadzala silnejsia a silnejšia ze uz som zacinala mat nádej ze tentokrat by sa to mohlo zadarit 🫣 som v 4 tom mesiaci a este stále tomu neverím 🫣😁

autor
2. sep 2024

@janqa27 ešte počkám a skúsim v stredu si urobiť teda. A ako sa cítiš? Prvý trimester ? 🙂

kristinatop96
2. sep 2024

Ahoj. ja by som ruku do ohna za tento clearblue nedala. Duplom tento 1-2 vysledok. Stalo sa mi presne toto iste s týmito testami /rovnaka sarza/. Palickove totalne negativne aj s rozdielom tyzdna,ani naznak ducha,nicoho a clearblue /spravila som 3/ z toho 2 vysli takto pozitivne a jeden negativny. A nie,nebolo to biochemické, bola som na odber HCG +vyšetrenie v den,ked mi vyšiel po týždni znovu tento CB pozitivny aj na druhý krát,pričom palickove boli stale negatívne a HCG bolo 0. Takže asi tak. Samozrejme držím ti palce nech ti tehotenstvo vyjde,ale neupinala by som sa na tento výsledok.

janqa27
2. sep 2024

Uplne v pohode 🙂 negrciam, neni mi zle,..kebyze som nebola unavena tak ani neviem ze som 🙂

blonde_bella
2. sep 2024

Skús aj palickovy.
Ak ti vyjde, je možné že by si mohla čakať dvojičky?
Lebo ta koncentrácia hcg na 7 deň sa dá zachytiť v krvi a v moči sa zobrazí 9/10dpo podľa oplodnenia....
Je viacero možností
1- otehotnela si skôr aj kedy ste chránili
2- sú to dvojičky
3 - zlý test

Viac možností ma nenapadá ...ale držím palce nech to je podľa predstáv

blonde_bella
2. sep 2024

Mne tiež ukázal skôr a strašne som nechápala, lebo aj ovuláciu som mala odsledovanu testami, výtokom...
A figu, bábo je o 3 dní vacsie a sedí to nakoniec presne 😂😂😂
Ovulácie testy má ojebabrali....😂

janqa27
2. sep 2024

@blonde_bella akože..ja som si v juni prvykrat robila ovulacne testy :D aj digitalne aj palickove..digitálny mi ukazal ovulaciu na 10tu den cyklu a porom aj na 14ty den cyklu, co je nemozne :D sama som nechapala tak som skusila papierikove a tie mi ukazali az neskor 14-15 ty den tusim :D takže tiez som nechapala ako mi mohlo ukázať uz aj 10 ty den smajlika, 12ty den nic a potom zase smajlika :D ale hold..v tomto cykle som nakoniec aj otehotnela 🤷‍♀️😁

autor
2. sep 2024

@00momo koľko ste robili test po oplodnení ? Nepametate ?

anjelicek26
2. sep 2024

@blonde_bella mne tiež tak ovu testy ukazovali vrchol keď ovulácia podľa sona dva dni prebehla🫣

glade22
2. sep 2024

Okienko z biológie...po oplodnení vajíčko ešte cestuje vajcovodom, popritom sa delí, až príde do maternice, kde sa uhniezdi, začína sa vytvárať miniatúrna placenta, a až táto produkuje HCG. Celý tento proces trvá cca 7 dní, čiže skôr sa žiadne HCG neprodukuje a nemôže ti ani zafarbiť test, ani spôsobiť žiadne tehu príznaky.

glade22
2. sep 2024

Ešte som zabudla, že to HCG musí dosiahnuť aj určitú hodnotu, aby ti vyšiel pozitívny test, teda na cca 10 deň môžeš loviť duchov, na 12-14 deň by už mal byť viditelne pozitívny

autor
2. sep 2024

@glade22 tak, test je chybný? Skúsim v stredu teda ešte

rivini
2. sep 2024

Preco robis test 7 dni od styku 🤦🏼‍♀️?

glade22
2. sep 2024

V poslednom čase tu bolo viacero diskusií, kde clear blue ukazoval 1-2 týždeň a tehotenstvo to nebolo. Radšej ešte vyskúšaj o pár dní nejakú overenejsiu značku.
Pepino sú napríklad veľmi nespoľahlivé testy, tým sa vyhni.
Najlepšie je testovať až v deň očakávanej menštruácie, aj keď chápem, že zvedavosť je veľká, ale rovnako je potom aj veľa polemizovania a zbytočných nádejí, prípadne strachu 😁

butterflyeffect
2. sep 2024

7 dni je velmi skoro, embryo sa uhniezduje na cca 10 den po oplodneni ked sa zacina este len tvorit hcg. Co este vela testov ani nezachyti nic. Kamoske vysli minule clearblue 3 pozitivne, vsetky palickove mala negativne a 2 dni na to jej dosla mrcha….

00momo
3. sep 2024

Nepamätám, ale to bolo náhodne dačo mi vraveli nech spravím si test týždeň pred menštruáciou.

xsimonas
3. sep 2024

Mňa nesklamal Mamatest 🙂 keď sme sa začali snažiť, tak mi vždy ukazoval jednu čiarku. Ale keď som si pred MS išla robiť tento mamatest, tak zrazu bola slabulinká čiaročka a ja už som vedela hneď, že to je ono 😂 skús poprípade aj tento, ani mňa a ani baby z okolia neklamal.

okm221
5. sep 2024

Clearblue ma chybnú sarzu na trhu

autor
5. sep 2024

@okm221 ako viete ?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre