Ahojte.
Urobila som si clearblue test 7.10. a ukázalo mi 2+3
Dnes som si urobila opäť a ukazuje mi rovnako 2+3
Čo to prosím vás znamená?Nemal by ten test ukázať už viac než 2+3? Díky za odpovede.Poradite mi niektorá?
Aj mne ukazoval 9dni 2-3a potom sa to prehuplo na 3+. Treba pockat este dva dni a urobit test znova,do 2750hcg je 2-3a vyssie uz 3+. Kazdej individualne rastie hcg. Drzim palce. Kolko meska ms?
Myslim, ze moze byt aj 3+. Ale tak dnes mas este len 2 tyzdne a 1 den od posledneho vysledku, takze by som to brala s rezerovou.
@pinaofina aha...už chápem...ďakujem za vysvetlenie 🙂
Ved chod ku gyn, teda objednaj sa. Taketo domace testovanie je na dve veci. Ked uz to ukazalo dva krat vysoko pozitivny test, tak uz to nema co ponuknut. Uz iba spravit odber a sono
Digitálny by podla správnosti mal ukazovať každý týždeň vyššiu hodnotu (nakoľko 1-2, 2-3 , 3+ ) ukazujú týžden v ktorom by si mala byť ) kuk pribalovy leták .. vôbec to nie je podľa výšky hcg nakoľko mne už ukazoval 3+ keď som mala hcg 443 jednotiek . Keď som mala biochemické tehu tak mi 3 týždne ukazoval stále 1-2 .... Mala by si ísť na krv a prípadne sono a neriadit sa radšej testami ;) držím palce 🍀
@schokolade1988 Ale to ,ze ukazuje 2-3este 2-3dni este k tyzdni nic zle nemusi znamenat. Podla mna. Ja som mala tiez 3tyzdne taky isty vysledok 1-2,ked bolo biochemicke. Vtedy som vedela,ze to nie je ok. Ale teraz na 9ty den som mala 3+od meskania. No ved jasne ,lekar je smerodatny,nie testy😉
@leuska1991 2-3 dní je to ok ,ale autorke ukazuje 2-3 už cez dva týždne ak som pochopila správne . A to nie je moc ok . Samozrejme ,že aj test sa môže mýliť ,stačí že je malá odchýlka v hcg ,presne tak, lekár je lekár a krv je krv . Držím autorke moc palce ;)
Treba zavolat gynekologovi a povedat mu o to teste,ze ukazuje 2tyzdne to iste. Objedna Vas a pozrie na uzv aj krv zoberie. Mozno sa len test myli...alebo pomalsie rastie hcg,ale u mna to bolo biochemicke,ked uz dlho ukazovalo to iste. Aj testy som mala iba slabunke...nie vyrazne po tyzdnovom meskani😕
Ahoj,nebola si u lekara?
@leuska1991 áno bola.Potvrdil mi tehotenstvo,len hcg rastie pomalšie.
No super,tesim sa.🥰 Vidis vravela som. Aj bolo nieco vidiet uz?
@leuska1991 gestacny vacok 🙂
Uz ani ja sa uz neviem dockat,kedy bude 3novembra,ked uz uvidim drobca v brusku🥰
Ahoj, prosím Ťa. Ako si nakoniec dopadla? Ja mam podobný scenár. Ďakujem
@bybaa1 potratila som vtedy.Hcg nestupalo.Ale v 2022 dom otehotnela opäť a z toho tehotenstva mám zdravé dievčatko.🥰
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
pokial viem tak 2+3 je najvyssie mozne co vie ukazat 🙂