Spravila som si 3dni pred mrchou test,je tam duch alebo negatívny? Bol robený na obed test,vraj ma ukázať až 6dni pred mrchou
@anjelicek26 ten duch tam bol nejakých 20min a potom vybledol 😬 dosť som unavená a aj prsia ma veľmi bolia 🙈 mrchu mám dostať o dva dni, dúfam že ju nedostanem 🥰
@anjelik2323 tieto testy aa neodporúčajú, mala si si skôr kúpiť digi, ten je presný 🙂
@okm221 mám aj digi test,ten sa nemá použiť až po vynechaní ms? Môžem aj pred?
@anjelik2323 keď si mala takúto čiarku na tomto teste, viditeľná tak aj digitálny by mal ukázať 🙂 aspoň si overis co je výsledok falošný alebo nie.. Ja by som spravila. Mne ukázal digi 10dpo.. A to som mala 3 alebo 4.dni pred ms
@okm221 super tak skúsim aj ja ale až len zajtra ráno z ranného. Či je to jedno pri digi kedy ho spravím?
@anjelik2323 tak keď dnes tak menej pi poobede a potom urob aby bol koncentrovaný moc
@okm221 ďakujem za radu,skúsim 🥰🙏 dúfam že bude pozitívny 🤞🏻🙏
@anjelik2323 drzim palce potom daj vedieť 🫶🏻
@nina0412 ďakujem ❤️ oki napíšem
@anjelik2323 ja som s tymto testom bola spokojna lebo mne pred ms najlepsie ukazal uz tri dni pred a palickove boli slabe..
@nina0412 je to tam 😍😁🙏
@anjelik2323 jej super gratulujem moc 😍
@anjelik2323 vidíš parádička 🙂
@anjelik2323 gratulujem😘
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@anjelik2323 tazko povedat.. tieto duchu je často, ale čiarka je potom taka tenucka. Tvoja vyzerá byt normalne hrubá. Uvidíš zajtra pozajtra.