Baby prosím Vás ja už som na prášky. Pepino testy mi robia duchov, ostatné prúžkové nič. Clearblue čo ukazuje aj týždne negatívny, ale slabo bolo vidieť čísla. Keď som ho otvorila tak dám foto. Naposledy kedy sa mohlo stať sme mali styk cca 28-32 dní dozadu. Mala som pred 10 dňami 2 dňovú ms, mávam 5 dňovú. Môže to byť spontánny potrat?
však počkaj týždeň - dva a uvidíš ... zas sa otestuješ.
@boba55 že bolo vidieť slabo čísla 🙄🙈 ženy prosím vás 🙏 ja vás chápem že chcete byť tehotné ale digi testy rozoberať?
@stellarstar ja nechcem byť tehotná. Už mám 2 deti a pri obidvoch som mala len duchov na teste. A keď sa proste cítim divne, býva mi zle, ms 2 dni slabá čo mám vždy 5 dní silnú, tak jasné že neviem čo si mám myslieť...
@boba55ale ved sama uznaj - rozoberat digitalny test je trochu cez...
Ak nechces dalsie, chran sa a nebudes stresovat.
Navstiv gynekologa,ak mas obtiaze. Nakolko tehotenstvo to nebude.
@boba55 tak keď nechceš už deti treba zvážiť ochranu či? A keď si mala styk mesiac dozadu tak by si už mala silné čiarky a intenzívne príznaky. Môže to byť aj niečo iné okrem TT
@stellarstar ale veď jasné, používame kondómy, ale nikdy ich nie je dosť proste chápeš 😀 keď muž hocikedy chce len rýchlovku a zrovna nemáme, tak si len "dá pozor", preto som sa zľakla, že mohlo sa stať. Antikoncepcia mi strašne zle robila...
@boba55 tak zvazte spiralu, lebo toto casom potom urcite tehotenstvom skonci... hlavne pri kombinacii - nadrzany chlap a rychlovecka a vytiahnem...
@anjelicek26 chcela som, mala som po sebe 2 sekcie a gynekológ mi povedal, že mi to neodporúča, lebo mám hrubú jazvu a nemusí sa to podariť zaviesť tak aby to "držalo", že ak veľmi chcem mám sa spýtať iných gynekológov ale on mi to neurobí.
@anjelicek26 a on je fakt dobrý, má cez 20 rokov prax, súkromný...tak nemám dôvod neveriť mu, vieš... ale to by bolo fakt najlepšie
@boba55 tak si zožeň aj ty ženský kondóm a kúpte veľké balenie kondómov aby bolo vždy po ruke alebo nechať zacvaknúť bud tvoje alebo jeho
@stellarstar no jednoznačne sa bude kupovať viac kondómov, tak aby sa nestalo že žiadny doma nebude, lebo už ďalšie dieťa nechceme a skrz tie sprosté pepino testy som skoro infarkt prekonala 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Teda nie úplne potrat, ale čítala som na nete, možno biochemické tehotenstvo?