Clearblue - digitálny test

3. sep 2024

Ahojte, aké máte skúsenosti s týmto testom? Ak vám ukazoval že ste tehotná, reálne ste boli? Citala som rôzne diskusie a v poslednom čase ženy skôr tehotné neboli. Prosím, napíšte vaše skúsenosti.
Ďakujem

dianna3571
3. sep 2024

Ahoj,ja som mala tento test a mňe ukazal skoré tehotenstvo 2-3 tyzdeň . Tak som šla za lekarom ktorý na ultrazvuku ešte nepotrvdil tehotenstvo,ale áno bola som tehotná.po 2 tyžnoch to už bolo vidno aj na ultrazvuku.
Za mňa určite najlepšie tehu testy. Ukážu tehotenstvo hned v rannom štádiu

autor
3. sep 2024

@dianna3571 takže ak mi 3 dni mešká menzes môžem skúsiť ? 2-3 týždeň ti ukázal? To znamená kedy si testovala ? Ja sa bojím vyhodiť peňazí zato toľko, keď niekomu úkazu tehotenstvo a niekomu nie…

glade22
3. sep 2024

Keď ti menzes mešká 3 dni, kúp si obyčajný najlacnejší test a aj ten by v prípade tehotenstva mal ukázať už jasnú pozitivitu.

autor
3. sep 2024

@glade22 kúpila som mamatest ale že duchuje tak preto sa pýtam na digi

medda_beda
3. sep 2024

2-3 týždeň mi ukázal na nejaký 31DC.
Na 29DC o polnoci mi ukázal paličkový.

dianna3571
3. sep 2024

Ja som testovala až keď mi nedošiel menzel,šla som na vyvolávačku no ani vtedy menzes nedošiel až vtedy som robila test.
Ale myslim že aj obyčsjny test by ti už mohol ukazať tehotenstvo

zzzza
3. sep 2024

Dajte vedieť ako ste dopadli. Ukázal vám mamatest čiarku?

lalala94
3. sep 2024

Digitálny Clearblue je za mňa najlepší tehotenský test. Tehotenstvo mi potvrdil vždy už týždeň pred očakávanou menštruáciou (vtedy ukazoval 1-2). Paličkové testy vtedy ešte o tehotenstve ani nechyrovali.

janka_868
3. sep 2024

Ahojte moja čerstvá skúsenosť.. robila som si dva pruzkove testy Top baby test oba boli negatívne, potom som si robila dva digitálne clearblue tie boli pozitívne 1-2. Nedalo mi to a spravila som si prúžkove Pepino tie oba tiež negatívne. Bola som zúfalá pretože dieťa chceme ale bohužiaľ nie v tejto momentálnej situácii.. dnes našťastie prišila menstruacia (ktorá mi meškala 11dni 🤯🤯)

debnl
3. sep 2024

@janka_868 ahoj, ja mám rovnaký prípad 😖 malé papierikové rôznych značiek negatívne ale clearblue pozitívny 1-2. Len ja mám také slabé krvácanie z vysadenia lebo beriem HAK.
Takže myslíš že sa nemusím obávať ?
Jasne že pôjdem aj k dr.

janka_868
3. sep 2024

@debnl osobne si myslím že nie. Čítala som včera cely deň samé fóra vsade ľudia píšu že tieto clear blue vvposlednom čase ukazujú zle.. u mna to bola jediná vec ktorá má ako tak ešte držala nad vodou že naozaj môže byt falošný keď ostatne tie pruzkove mi ukazujú negatívne. A aj to tak bolo dnes prišla ms ale pre istotu tiež pôjdem k lekárke lenže u tej mojej je problém že má voľne až za 2 týždne -_- dovtedy by som sa zbláznila. Ak chceš kľudne mi nápis správu ak sa chceš o tom pobaviť..

marhulka13
3. sep 2024

@lalala94 len teraz museli vyrobiť nejaké chybne testy

debnl
4. sep 2024

Baby ozaj bude asi niečo s testami 🙂 bola som na HCG z krčí dnes a výsledok <2.00 takže ak to interpretujem správne je to negatívne.

marhulka13
4. sep 2024

@debnl ved už som aj do dvoch iných diskusii písala, ze podla týchto digi je tehotná aj moja 10 ročná dcera

sense
4. sep 2024

@lalala94 to je zvláštne keďže clearblue je 25kovy a palickove vedia byť 10tkove

sense
4. sep 2024

@marhulka13 hej všimla som si na tiez že posledné dni tu pridávali Digi pozitív že 1-2 a ostatné negatív, zrejme nejaká zlá sarza

lalala94
4. sep 2024

@sense áno, ja viem, ale mám to overené na štyroch tehotenstvách (dve dopadli úspešne). Paličkový test mi nikdy pred menštruáciou neukázal nič, digitálny Clearblue ma nesklamal ani raz, ale tak zjavne to vyzerá tak, že teraz bol nejaký problém vo výrobe, keď má takú falošnú pozitivitu.

marhulka13
4. sep 2024

@lalala94 ja presne ako ty. 4 tehotenstva iba ten odhalil, teraz iba rapluje

zzzza
5. sep 2024

@marhulka13 ja mam mamatesty pozitívne, na ostatných duch, digitálny 1-2, ešte 2 dni do ms tak uvidíme

marhulka13
5. sep 2024

@zzzza to ešte v pohode môže byt, ak je mamatest pozitívny, on ma veľa farbiva

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre