Clearblue digitálny test

emma2782
2. okt 2023

Ahojte, tie ktoré ste skúšali tento test, ukáže až ak na klasických mám silné čiarky alebo i v prípade "duchov" sa dá použiť na potvrdenie? 🙂

diaszoky
2. okt 2023

@emma2782 aj v priapde duchov

ivkav5
2. okt 2023

@emma2782 existuje clearblue včasný a ten by mal teda ukázať čiaročku, ak na klasických máš duchov 🙂

emma2782
autor
2. okt 2023

@ivkav5 s tým ultra včasným nemám dobré skúsenosti 😕 ukázal mi čiarku a tehotná som nebola

emma2782
autor
2. okt 2023

Spravila som graviclean, až neskôr som sa dočítala, že je ako pepino a maybebaby - robí falošné čiarky. Tak som spravila top test a tam sa mi tiež zdá niečo ale stále nie som si istá

ivkav5
2. okt 2023

@emma2782 ja mám len dobré 🙂 ukázal mi tehu už 7 dní pred očakávanou ms..garantujú pritom 6…tehu aj som🙂

tehotna40
3. okt 2023

Mala som také čiarky na obyč testoch že som si išla oči vyočiť a digi pekne ukázal + 1-2 🙂 za mňa najlepši test

nicole432
15. nov 2023

Ahojte baby chcem sa opitat frajerov sme mali pohlavny stik pustil domna vsetko o par dni som dostala krami je mozne ze by som otehotnela? Urobila som si test visla mi jedna palicka predu ale jedna slabucka ruzova ktora je vidno ako sa zacina testik po max?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre