Ahojte dievčatá mám na Vás otázku dnes ráno som si robila
clearblue digitalny test ukázal mi výsledok 3+. Posledný menzes som mala 16.3 menzes mávam každých 28 až 30 dni a podľa aplikácie som dnes 4tt a 5 dní nie je tento výsledok moc skoro nakoľko mi menzes mešká 6 dní? Čakala som, že tam bude 2-3 týždeň a až budúci týždeň bude 3+. Znamená to, že som ovuláciu mala skôr a k oplodnenie došlo pár dní po menzes? Pretože tento výsledok znamená že by som mala byť tehotná viac ako 5 týždňov takže nejaký 5 až 6 ty. Čo mi nejako nesedí s mojimi vypočtami. Jedine, že by som ostala tehotná skôr a neviem teda, či je to dobre, alebo nie. Máte nejaké skúsenosti, či sa mám tešiť alebo skôr báť? Ďakujem
Začni počítať od dna menštruácie . Týždeň kde si dostala menštruáciu je tvoj prvý týždeň tehotenstva . Vela zien tomu nechápu ale lekári to tak počítajú takže si to prepočítať, sú nato aj tabuľky ale si tu na koníku nájdi tehotenskú kalkulačku a sama si to vypočítaj tam to je vysvetlené
Vyska hcg je velmi individualna velicina. Ja pri dcere som mala napr 641,pri synovi 514 a kamoska pri synovi 2300. Ciarky pekne,chod na odber krvi a budes vediet hodnotu.
Áno ja viem, že to závisí aj od výšky hcg, pretože tie týždne stúpajú podľa toho, raz v dávnej konverzácii som videla aj to takú tabuľku rozmedzia, ale tu už neviem nájsť. Ale áno skôr riešim ten týždeň že 3+ na tomto teste vychádza že by som mala byť už 5 až 6 tt ale podľa ms som 4 TT. Takže mi to vychádza jedine, že som otehotnela asi skôr a teda niekedy pár dní po menzes
Ja som mala ešte pred meskajucou 3+ , tiež som mala skôr ovulaciu. Gratulujem ❤️❤️❤️
A cas 4+5 si uz v prebiehajucom 5. tyzdni. Ja mam deti po ivf a teda 4+4 som isla vzdy na krv,vtedy som bola 2t po vklade,teda akoby po ovulacii
4t+5 si už v piatom týždni tak to vychádza ako má
S tým ti nik neporadí, keďže my do teba nevidíme, choď k lekárovi ten ti najlepšie povie,zavolaj mu a povec čo je vo veci takto to ťažko domnievať sa
Alebo budú dvojicky
Ahoj, mne výsledok tiež vyšiel 3+, u mňa meškalo 4 dní. Teraz už viem, že som mala posunutú ovuláciu skôr. Presne podľa kalendára jeden dátum a doktorka ma prekvapila úplne iným podľa veľkosti na sone🍀
To detekuje len rozsah, keď je vysoké hcg tak ukáže max. Nemá to súvis s dľžkou tehu. Je to len dobré.😉
@lencisko áno presne na toto som sa aj pýtala, že keďže to už teraz ukazuje taký výsledok 3+ samozrejme možno by mi to ukázalo aj včera to neviem, lebo som ním testovala len dnes prvý krát a testy mám silné už asi 3 dní tak mi to vychádza len, že som musela mať ovuláciu skôr. A môžem sa opýtať aký si mala rozdiel medzi termínom a sonom?
Ahojte ešte mám na Vás otázku ak naozaj sedia tie výsledky podľa toho digitálneho testu a hcg bolo včera väčšie ako 2753 na sone by už mohlo byť niečo vidno? Lebo mám ísť budúci týždeň k lekárovi a teraz neviem či môžem očakávať, že sa tam objaví aspoň gestacny vak alebo aj zltkovy? Alebo nebude vidieť ešte nič mala by som byť 5tt aj 2 dní
No moja doktorka povedala 5 dní a keď som bola v Žiline u dr. Babjaka, ten povedal 3 dní. Tak toho sa teraz držíme. Ale je to na bábätku,kedy sa vypýta 👍☺️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.