Ahojte. Skúšam sa niekoho opýtať, či ma niekto rovnaku skúsenosť 🙂 úplne som na nervy. S manželom sa pokúšame o dieťatko dlhšie. Cyklus mám 30 dňový a ovulaciu kadetade, nie v strede cyklu. Spoliehali sme sa len na hlien a skúšali vždy “ostošesť”… Konečne mi zameškala MS, príznaky som si všimla, je to už týždeň meškania , testy negatívny jeden za druhým. Jeden jediný Pepino “duch”, ktorý som so sklamaním brala ako kanalik či nejakú chybu, ale na dobrom svetle bol ružový, ťažko viditeľný, v ten istý deň mi to nedalo a kúpila som si clearblue digitálny s indikátorom týždňov. Ako som tak sedela sklamane na wc a bola som si istá u mňa bežným mínusom na displayi, zrazu naskočili pozitívny + a 1-2 týždeň tehotenstva. Veľmi ma to rozplakalo, roztriaslo, potešilo. Na druhý a další deň sa už nič take nekonalo, žiadna pozitivita. Dom sklamaná. Stalo sa to už niekomu ? Môže digitálny takto fatálne zlyhať ? Falošnú negativitu pochopím a nedostatok HCG ale Digitálny pozitívny a ešte aj 1-2 týždne tehotenstva od počatia ? Sestrička ma odbavila, že mám prísť až o dva týždne, nič ešte nezistí.
@kiki255 áno, mne sa stalo. Digi test mi ukázal 1-2 týždeň. Tiež veľká radosť nastala, a rovnaký test o dva dni negat. MS mi meškala 2 týždne, tehotenstvo z toho nebolo. Neviem, čo to bolo. bolo to v deň , kedy mi mala prísť MS.
Kolko si tych digi testov skusala?
zial to co popisujes je relativne bezne a bude to zrejme biochemicke tehotenstvo, vajicko sa oplodnilo, zacalo sa uhniezdovat, telo produkovat HCG, ktore zachytil tehotensky test ale z nejakeho dovodu sa neuchytilo, ak je to ono, mala by si v nasledujucich dnoch zacat spinit a mala by prist menstruacia (ak bol druhy digitalny negativny, vsetko tomu nasvedcuje, ze zachytil zostatkove HCG)
Zrejme biochemické tehotenstvo. Test zachytil posledné zostatkove hcg, preto ďalší už bol negatívny. Stáva sa to veľmi často, mnoho žien o tom ani nevie, ak netestuju.
@uctovacik123 tak už len čakať kým príde. Zatiaľ len tehotenské príznaky. Nič menštruačné. Ani náznak rozbiehajúcej. Počkám na MS. 😞😞
@zdenkastanka na druhý deň pre potvrdenie radosti další. Ten však ukázal už mínus. Sklamanie brutal 😌
@kiki255 mrzi ma to😔zrejme biochemicke tehotenstvo... drzim palce nabuduce. ❤
@zdenkastanka ďakujem ❤️
Tiež sa mi to stalo na klasickom clearblue slabá čiarka a clearblue Digital +, ale bolo mi divne, predtým mi naskočilo najskôr + a az o chvíľu neskôr 1-2. Teraz po dlhom načítavani to tam skočilo spolu. Bolo to biochemické tehotenstvo, menštruácia prišla po týždni meškania.
Baby stalo sa vám že clearblue + 1-2 a na druhý deň hcg v krvi negatívne?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kiki255 ale digitálny potom další bol negativny? To sa mi nestalo ale stalo sa mi ze digitálny bol +1-2 a papierové este par dni stale negatívne…este som sa nestretla s tym ze by digitálny zle ukázal a to ho vsetky zeny v mojom okoli skúsili