Clearblue digitálny pozitívny test

kiki255
21. jún 2022

Ahojte. Skúšam sa niekoho opýtať, či ma niekto rovnaku skúsenosť 🙂 úplne som na nervy. S manželom sa pokúšame o dieťatko dlhšie. Cyklus mám 30 dňový a ovulaciu kadetade, nie v strede cyklu. Spoliehali sme sa len na hlien a skúšali vždy “ostošesť”… Konečne mi zameškala MS, príznaky som si všimla, je to už týždeň meškania , testy negatívny jeden za druhým. Jeden jediný Pepino “duch”, ktorý som so sklamaním brala ako kanalik či nejakú chybu, ale na dobrom svetle bol ružový, ťažko viditeľný, v ten istý deň mi to nedalo a kúpila som si clearblue digitálny s indikátorom týždňov. Ako som tak sedela sklamane na wc a bola som si istá u mňa bežným mínusom na displayi, zrazu naskočili pozitívny + a 1-2 týždeň tehotenstva. Veľmi ma to rozplakalo, roztriaslo, potešilo. Na druhý a další deň sa už nič take nekonalo, žiadna pozitivita. Dom sklamaná. Stalo sa to už niekomu ? Môže digitálny takto fatálne zlyhať ? Falošnú negativitu pochopím a nedostatok HCG ale Digitálny pozitívny a ešte aj 1-2 týždne tehotenstva od počatia ? Sestrička ma odbavila, že mám prísť až o dva týždne, nič ešte nezistí.

hilda08
21. jún 2022

@kiki255 ale digitálny potom další bol negativny? To sa mi nestalo ale stalo sa mi ze digitálny bol +1-2 a papierové este par dni stale negatívne…este som sa nestretla s tym ze by digitálny zle ukázal a to ho vsetky zeny v mojom okoli skúsili

uctovacik123
21. jún 2022

@kiki255 áno, mne sa stalo. Digi test mi ukázal 1-2 týždeň. Tiež veľká radosť nastala, a rovnaký test o dva dni negat. MS mi meškala 2 týždne, tehotenstvo z toho nebolo. Neviem, čo to bolo. bolo to v deň , kedy mi mala prísť MS.

zdenkastanka
21. jún 2022

Kolko si tych digi testov skusala?

petamich
21. jún 2022

zial to co popisujes je relativne bezne a bude to zrejme biochemicke tehotenstvo, vajicko sa oplodnilo, zacalo sa uhniezdovat, telo produkovat HCG, ktore zachytil tehotensky test ale z nejakeho dovodu sa neuchytilo, ak je to ono, mala by si v nasledujucich dnoch zacat spinit a mala by prist menstruacia (ak bol druhy digitalny negativny, vsetko tomu nasvedcuje, ze zachytil zostatkove HCG)

jaskolka
21. jún 2022

Zrejme biochemické tehotenstvo. Test zachytil posledné zostatkove hcg, preto ďalší už bol negatívny. Stáva sa to veľmi často, mnoho žien o tom ani nevie, ak netestuju.

kiki255
autor
21. jún 2022

@petamich ďakujem toho som sa bála :( bože ta radosť vo som mala a potom nič . Sestrička hovorila že nemusí ísť o to. Dnes ráno slabý pepino. No nesilneje nič….Ale myslím že ide o to čo opisujete :(

kiki255
autor
21. jún 2022

@jaskolka ďakujem :(

kiki255
autor
21. jún 2022

@uctovacik123 tak už len čakať kým príde. Zatiaľ len tehotenské príznaky. Nič menštruačné. Ani náznak rozbiehajúcej. Počkám na MS. 😞😞

kiki255
autor
21. jún 2022

@zdenkastanka na druhý deň pre potvrdenie radosti další. Ten však ukázal už mínus. Sklamanie brutal 😌

kiki255
autor
21. jún 2022

@hilda08 na druhý deň som kúpila další a urobila na potvrdenie …. Mínus …..no pepino mám stále ráno duchov. Nesilneje. Ale digitálny myslím že ukázal pravdu. Asi Odišlo. :(

hilda08
21. jún 2022

@kiki255 aha tak…to ma mrzi

petamich
21. jún 2022

@kiki255 uprimne ma to mrzi, nanestastie z vlastnej skusenosti viem ake je to sklamanie obrovske, kazdopadne este stale to nemusi byt stratene, drzim paste! a ked nie teraz, tak co najskor 🤞🏻❤️

kiki255
autor
21. jún 2022

@petamich ďakujem pekne za takúto oporu ☺️ mám sa skúsiť ešte testovať, úprimne ma to ešte viac dostáva do depiek. Hlavne keď vo vnútri tuším v čom je problém

zuzsat
21. jún 2022

@kiki255 len nie pepino testami. Tie duchuju tak ze jedna baba dala ocikat svojmu muzovi a aj ten mal ducha... Asi tolko k pepino testom ak mas teda tie zelene pruzkove 2ks v baleni... Odporucam dr.max alebo livsane testy alebo aj pepino ale ten tycinkovy

zdenkastanka
21. jún 2022

@kiki255 mrzi ma to😔zrejme biochemicke tehotenstvo... drzim palce nabuduce. ❤

kiki255
autor
21. jún 2022

@zuzsat ano mala som doma pepino testy, z lekárne mám tiež jednu slabú čiarku kazetkový. ☺️ Už som sa tešila ako prekvapim muža keď príde zo služobky clearblue testom, žiaľ tehotná asi už nebudem. Ďakujem vam.

kiki255
autor
21. jún 2022

@zdenkastanka ďakujem ❤️

petamich
21. jún 2022

@kiki255 pockala by som par dni a ak by stale menstruacia neprisla, tak by som si asi este pre istotu spravila jeden test alebo nech to radsej skontroluje lekar aj ked tusim o dva tyzdne az kazal prist bolo spomenute

7kikuska7
24. jún 2022

Tiež sa mi to stalo na klasickom clearblue slabá čiarka a clearblue Digital +, ale bolo mi divne, predtým mi naskočilo najskôr + a az o chvíľu neskôr 1-2. Teraz po dlhom načítavani to tam skočilo spolu. Bolo to biochemické tehotenstvo, menštruácia prišla po týždni meškania.

vela02
2. mar 2023

Baby stalo sa vám že clearblue + 1-2 a na druhý deň hcg v krvi negatívne?

kiki255
autor
7. mar 2023

@vela02 áno stalo, biochemické. Niečo ten test predsa zachytil no krv bola už pre lekárov negat až sa úplne dostala na minimum.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre