Clearblue digital - slabé obrysy pluska

Zeny potrebujem poradit :D Prvykrat som skusala clearblue(pred ms) ..vyslo minusko cize negativny so slabymi obrysmi pluska...to vzdy presvitaju tie obrysi? Aby som dobuducna vedela 😀

dolce_principessa
autor
2. apr 2014

pripajam aj fotku...asi to bude vadny test vsak?slahne ma..clovek vyhodi za test 8 euro a dostane takyto na h... vysledok :DD

egyy
2. apr 2014

@dolce_principessa ano vzdy. Nie je to duch. Je mi luto..

stary_ujco
2. apr 2014

Je to vyrobna technologia toho displeja...
Jednotlive segmenty obrazu musia byt oddelene tenkou ciarkou
Napriklad
http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v1/519100338_1/...

Vysledok: mas tam ciste minus, bodka.

siska53
2. apr 2014

Ani to nevidno nejak.. Ja som,to nejak neriesila,vypytala,si v oboch pripadoch ,nie drahy a spolahlivy,stal okolo 4€ a ,neskor som,zistila,ze ide o rovnaku znacku.e neviem,ako sa vola. 8 by som,nebola ochotna dat..
skus este jeden,o par dni,pri dcere som,si robila na 4.den od omeskania.

dolce_principessa
autor
2. apr 2014

No ved ja som necakala ze je to pozitivne:D len som chcela vediet ci to tak vzdy byva kedze som ho robila prvykrat 😀

egyy
2. apr 2014

Este..nerob si ho pred ms. Skoda penazi. Radsej si kup lacnejsie papierove. A ked budu pozitivne a budu silniet, tak si kup digi.

majka_3
3. apr 2014

ano to je vadny test a pocita sa to ako minusko 😉

karmela
3. apr 2014

@dolce_principessa no neviem,mne vyšlo čiste - nemala som žiadny obrys plusovej čiarky vôbec.Ja by som skúsila pred ms 10 test toto je 25 tak tehu môžeš a nemusíš byt

lenulien
4. apr 2014

Ahoj, aj mne to tak vyšlo. Máte prosím niekto skúsenosť,že mu vyšlo ohraničené plusko a bol tehotný? Lebo mi dlhšie mešká menštruácia a mne nemeškáva viac ako 2-3 dni. Ďakujem. 😉

lenulien
4. apr 2014

@dolce_principessa Ahoj, aj mne to dnes tak vyšlo, neskúšala si ho robiť znova alebo si nebola u Dr.nemáš ďalšie info či si alebo nie si tehotná 🙂 .Ďakujem.

sweetangel20
4. apr 2014

@lenulien áno vyšlo a tehotná som nebola vtedy 😉

dolce_principessa
autor
4. apr 2014

@lenulien neskusala som ho robit znova..ale ked to aj tebe tak vyslo asi to ma presvitat 🙂 dnes som skusila len mamatest ale nie z ranneho mocu....ms mam dostat 6-8.4...aa neviem aj sa mi chvilkami zda ze vidim ducha ale to bude asi len rozpyta farba...bola by velka nahoda ak by som bola tehotna kedze sme so snazenim poriadne ani nezacali .. 😀

lenulien
4. apr 2014

@sweetangel20 Aha ☹ Ďakujem,už som sa potešila...

sweetangel20
4. apr 2014

@lenulien buď tam to + je alebo nie je... skús si urobiť iný, s vyššou citlivosťou. Ten ti možno ukáže...

lenulien
4. apr 2014

@dolce_principessa a ked karmela pisala,ze nemala ziaden obrys? Skusim za par dni a ak tam nebude plusko poriadne,tak to bolo negativne,len mozno vyssia hladina hormonu. ja som to ale nerobila z ranneho mocu. ty hej?

dolce_principessa
autor
4. apr 2014

@lenuliek no sak tomu nechapem..niektore pisu ze nemali obrys a ine ze to tak ma byt..tak si vyber....ja som digital tiez nerobila z ranneho 😀 a robila som ho vstredu 2.4 ms mam dostat 6-8.4 ...takze aj keby som bola asi by neukazalo 😀 😀...tak ty skus za par dni a daj vediet ako ti vysiel som zvedava 😀

lenulien
4. apr 2014
dolce_principessa
autor
4. apr 2014

@lenulien okej tak budem cakat :D kukni do mojho fotoblogu hodila som test co som dnes robila ...vidis tam slabu ciarku ? .....mozno to je len rozpita farba neviem..vidno to dost slabo

lenulien
4. apr 2014

@dolce_principessa ano,vidim 🙂 a tiu knizku sila pritazlivosti som aj ja citala. dobra. to,ze je aj kluc som nevedela-to je o com? Citala som ak tajomstvo a teraz citam liecebny kod. mas rada rovnaky zaner ako ja. pa zatial.

augustovkaa
4. apr 2014

@dolce_principessa Ja som si tento test robila pred ms a ukázal mi silné plus 1-2, čiže podľa mňa test je negatívny.

majka_3
5. apr 2014

@dolce_principessa podla mna..podla toho testu co si dala do fotoblogu asi s toho nieco budeeee 😉

renicica
5. apr 2014

@dolce_principessa Aj ja som dnes robila prvy krát ten test a aj mne tak vyslo ako tebe tak neviem,ze to je naozaj negatív alebo co....

renicica
5. apr 2014

A dnes som na 36 dc.

misaelka
5. apr 2014

podla mna to je - bohuzial :(

nini1010
5. apr 2014

Ci si tehotna ti velmi rychlo povie aj obycajny test Pepino za 2e. U nas bol vtedy jediny v obc hode a zachytil mi tehotenstvo aj 2 dni po vynechani ms.

renicica
5. apr 2014

Mne pepino ukázal velmi slabé druhé ciarky,ale velmi slabé...

majka_3
5. apr 2014

@renicica pepino z Dm drogerie falosne duchuje....

lenulien
7. apr 2014

@dolce_principessa Ahoj, zajtra ráno budem robiť druhý digi a uvidím,ako to ukáže, dám ti vedieť a aj to,či som bola alebo nie,aby aj ostatní potom vedeli. papa.

dolce_principessa
autor
7. apr 2014

@lenulien no dobre tak drzim palce nech je pozitivny 😉

dolce_principessa
autor
7. apr 2014

@majka_3 moc si nefandim ze z toho nieco bude 😀 mozno som mala len vadne mamatesty dva 😀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre