ahoj dievcata, nemat niektora skusennost s tehotenskym testom clearblue compact, Do 3minut sa mi nic nezjavilo, ale potom sa nieco zacalo crtat a ked testik uschol, po nejakych 15minutach sa mi objavila druha ciarka. slabunka, ale je vidno. bleducko modra.dakujem 🙂
Tu je este jedna
@miriam1983 podla mna tam nic nie je :( ktory dpo si asi?
@amonda je to tak tyzden
@miriam1983 joooj, tak to mas casuuuu, ja som mala ducha v den ocakavanej ms a normalna ciarka bola tak na cca 7 dni po termine ms 🙂 tak pockaj este chvilku a skusaj dalej...
@miriam1983 Ahoj ja sním mam zlú skúsenosť :/ mala som este silnejšiu čiarku nemusela som ani hľadať pekne sa dalo vidieť ..a nebola som tehu :( podľa tieto testy a hlavne aj digi si zbytočne vyhodené peniaze 😠 aj obyčajný test za 3 e ukaze 🙂
@valeriap dakujem 🙂 tak radsej si pockam
:( tiez tam nic nevidim. pockaj este min.3 dni. den pred menzesom je dost na to, ze by bolo nieco vidiet. tyzden je velmi skoro, setri si testy 😉
@miriam1983 drzim palce 🙂 A uvidíš aj obyčajný ukaze 🙂
@miriam1983 ahoj...mne tak isto vyslo 5 testov tejto znacky po cca.5 hodinach a tehotna nie som.. som sa rovnako tesila ako ty.ta ciarka na nom sa musi objavit do 3 minut...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@miriam1983 skusenost s tym testom sice nemam, ale zaklad je, aby ciarka aj ked slaba bola vo farbe kontrolenj. testy, ktore maju ruzovu ciarku, by mali mat aj druhu ruzovu - ak je siva, tak je to len pruzok, ktory presvita, ale nezachytil hormon hcg. 15 minut je v pohode, ale ak prihodis aj foto, tak ti lepsie poradime 🙂