Kanalik alebo čiarka ?
Prvý má ukazovať // druhy +
Veď sú rovnaké.Digitálny ukazuje plusko.Nepomylila si sa náhodou?
@sudocek nie nie nepomýlila ja viem že digitálny ukazuje plusko ale toto je test ultra včasný jeden mám ktorý má ukázať plus keď je žena tehotná a druhy by mal len čiarky ukázať sú to dva rozdielne testy
Tak vyskúšaj ten digi.A budeš vidieť.
@sudocek vyskúšam o 2 dni dúfam že to bude tak ako to má byt 🙏
A koľko ti už mešká?
@sudocek no ja to mám zložitejšie pretože som mala biochemické a od neho ubehol už mesiac takze ms by už mala prísť podľa kalendára mešká jeden deň
podla mna tie testy su pozitivne. Teda ak ten horny je test co ma ukazat len ciarku, tak je pozitivny, ciarka je modra, nie kanalik a ten druhy ukazuje tiez slabu pozitivtu
@magic08 Prvý som robila ráno ten ktorý má ukázať plus ten som mala z internetu z lekárne lebo u nás ho nemajú a keď som videla že tam niaky náznak je tak som šla k nám do lekárne a tam majú len ten ktorý ukazuje čiarky len sa mi to zdá tenučké tak vôbec neviem 🥲
a uz ti meska ,ci este nie?
@magic08 deň podľa kalendára
Skus dr. Max tie sú super. Ja som si robila, deň mi meska a krásne ukázal
@kristinkaris aj si mala už ms od biochemického lebo na nie
A ja tam čiarku vidím a zostatkové už určite nemáš podľa mna
Aký je to test
Áno ms som už mala odvtedy 2x 🙂 test je rapiclear direct dnes by som mala byt 10 dpo
Ale vravím pozitívne testy som mala 2mesiace zajtra zbehnem na krv či ešte stále tam niečo je alebo už som na 0
21.8 som mala hcg z krvi ešte 13,90
Podla mna su pozitivne a
@kristinkaris tvoj je negativny
@kitycat ja som ich vyhodila z nervov lebo som ai myslela že sú to kanaliky
@kristinkaris ja som hovorila že je tam aj včera 🥰
Už len nech silnie
Ja ti nechcem brat nádeje, ja som mala ten vrchný test takto isto pozitívny, dokonca 2 testy a tehotná som nebola. Tak snáď to nie je tvoj prípad ale ja im už neverím a videla som, že aj iné ženy mali rovnakú skúsenosť s týmito testami.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Máte niekto podobnú skúsenost