Baby. Prosím Vás, ja som taka vyplasena, uppne vylakana. Krásne mi digi minulý týždeň ukázal 2-3, dnes ( presný týždeň) mi ukázal opäť 2-3. Nomrlma emi zostalo zle. Už mám dva krát ma za sebou a obávam sa ďalšieho. 🤦♀️ zajtra ešte skúsim spraviť, ale niečo nie je dobre. Nejako to cítim. Prosím Vás, stalo sa niektorej, že ukázalo 2-3 aj keď ste boli 5+2 tt a bolo to ok? Ovu od sledovaná, posunúť a nebola. Hcg vo štvrtok cez 1000, čiže dnes by už tých 2800 cca mal mat. Bojím sa.
@stellarstar to nie, ale mal by uz ukazat 3+
Mne takto ukazoval urobila som si ho týždeň po vynechaní, ukazoval mi 2-3 o 8 dní neskôr som si spravila zas mi ukázal 2-3 a počkala som ďalšie 3 dní a potom až mi ukázal 3+. Momentálne som v 14tt a zatiaľ je všetko ok, aj bábo sedí tak ako má byť. Čiže nestresujte, ja som síce stresovala tiež, ale záleží aj od rastú hcg a v takomto nízkom týždni stačí, že vypijete viacej vodu a uz ten moc je riedeny, tak ukáže inak, nez by mal. Hlavné kľud a skúste o pár dní neskôr.
@zuzana92521 Zuzka, ďakujem krásne. Ste ma upokojili. Ja tak dúfam a verím. Bože,toto je hrozne. Vážne. Ja som si ho robila aj v sobotu. Ukazoval 2-3 a dnes zas 2-3, oba som rozobrala ci sú aj čiarky rovnaké a zdá sa mi dnes, že sú silnejšie. Na palickovych mam úplne koľajnice. Och, mňa picne z tohto. Spodne dnešný digi. Vrchné sobota.
Presne aj ja som toto sledovala, hoci nemám to nafotené, medzi 2-3 a 3+ v ciarkach som nemala skoro žiadny rozdiel, naozaj iba minimum. Hlavné sa upokojte, ja viem,že to sú ľahko hovorené slová, ale presne toto tehotenstvo som si týmto istým na začiatku prešla. Dlho sa mi nechcelo uveriť,že som tehotná, mala som aj nočné mory a kadečo. Čiže hlavne sa sústreďuje na to, že budete mamina, bude všetko ok a je to dar od Boha, ktorý vám zostane. Aj pocity boli podobné ako ste mali vy. Kedy idete na potvrdenie ku dr?
Nestresuj Fakt poznam vela zien,ktorym to na 3+ nepreskocilo nikdy,mne preskocilo pri Ovulka+23....maly je OK,dokonca o den predbieha...
Na potvrdení som bola minulý týždeň. Hcg krásne stúpalo obden. O týždeň idem na sono. Len ma rozhadzal ten digi test. Idem si ešte dva kúpiť a skúsim aj zajtra, aj pozajtra. A áno, úplne súhlasím, musím zachovať pokoj, ale však viete. Nedá sa, keď vidím takýto výsledok. Ja len dúfam a pevne verím, že to bude rovnaké u mňa ako u vás 🙏a gratulujem k bábätku. Hlavne do šťastného konca 🙏 ❤️
@anjelicek26 ja som dnes 23 dpo. Tak uvidíme. Letím do lekárne až mam dušu na mieste a pevne verím a dúfam,že to bude dobre. 🙏🙏
Fakt nestresuj nerobi to babatku dobre... urcite je vsetko v poriadku 😘😘
Ja som sama sebe nadávala, toto je moje štvrté dieťatko, ešteže pri prvých dvoch takéto neboli, respektíve to som si urobila jediný test a viac nie, pri tretej som si spravila digitálne 2, tam keď som mala 2-3 som si už viac nerobila, no pri tomto štvrtom som ako vymenená. Neviem či to je vekom, alebo čím, no som akoby prvorodička 🤣. Chápem vaše obavy, kým som neprešla 12ty týždeň, volá som ako zmyslov zbavená .
@anjelicek26 viem, ale nedá mi. Stále si hovorím, že aj tak nič neurobím. Nic viac urobiť neviem. Musím len počkať a modliť sa. Nič iné. Ďakujem za podporu ❤️
@zuzana92521 no, my sme už o dve prišli, umelé nám tiež nevyšlo a teraz prišlo toto prirodzene. Čiže, som úplne vystresovana a stále mám v hlave,že sa môže stať čokoľvek. Viem, že možno sa nič nedeje a veľmi v to dúfam, ale neda mi. Uvidíme zajtra alebo pozajtra. A ak aj ukáže 2-3, uz počkám do pondelka, idem na sono. To už budem 6+2, tak budem vedieť na isto. Ďakujem za podpoeu❤️
Mala som 24 dní od ovulácie keď ukázal 3+
No vidis, a uz ziadne testy😘😘😘
Supeeeer, vidíte, všetko je ok, držím palce, bude všetko ok
A presne ako povedala pani predomnou, už sa nereagujte, užívajte si tehotenstvo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Test ti už 4-5 5-6 atď neukáže takže kľud