Clearbleu dig test - kedy ukáže týždne?

16. apr 2021

Ahoj. Ked mi vysla dnes slaba druha ciarka na palickovom teste, kedy mozem spravit ten digitalny clearblue a ukaze tyzdne?

ivver
16. apr 2021

koľko DPO ste ? 🙂

autor
16. apr 2021

@ivver 11 alebo 12 dpo som 🙂

ivver
16. apr 2021

ja som ho robila 2x... 1 mesiac deň pred ms .. ukazal mi 1-2 tt, a 2 krát som ho robila v deň ked mala prísť MS.. a ukazal mi 2-3 tt
Ja by som počkala.. kedy máte mať MS 🙂 ?

ivver
16. apr 2021

môžte pridať foto testu ktorý ste si robili ?

autor
16. apr 2021

@ivver nie som doma, vecer ho mozem odfotit 🙂 je viditelna ciarka, ale nie rovnaka ako ta druha. Ms mam dostat najneskor o dva dni - nedelu.

sisabe
16. apr 2021

Ahojcek mne cca 1-2 dní meskania ukázali takto a robené po obede

ivver
16. apr 2021

podľa toho testu paličkového som vedela že asi by mohol niečo ukazať už 🙂 ak je krásna viditeľná tak by som si ho urobila zajtra ráno 🙂

autor
16. apr 2021

@sisabe dakujem tiez za info, tak si ho necham na policke aspon do nedele 😄 a potom spravim.

autor
16. apr 2021

@ivver tak skusim v nedelu, zajtra este rano skusim palickovy ci stavne oproti dnesku 🙂

ivver
16. apr 2021

držím palce 😍 daj vedieť potom 🙂

autor
16. apr 2021

@ivver ano, dam a dakujem za radu 🙂

nafka0483
16. apr 2021

Ak vies naozaj, ze si 11 alebo 12 dni po ovulacii, tak je jedno co ti ukaze digitalny test - ake cislo. Aj keby ti ukazalo 2-3, tak to len znamena, ze hladina HCG je vyssia, co naznacuje ze by si mala byt tehotna dlhsie, ale ak vies kedy bola ovulacia, tak je jasne, ze si tehotna len odvtedy ;)

autor
16. apr 2021

@nafka0483 ano viem ze ovulka bola pred tymi 12 dnami - 4.4.2021. Len mam ten test doma asi rok a stvrt rada by som ho uz komecne pouzila. Tolko sme sa snazili o mimi 🙂 a hadam to vyslo 🙂

nafka0483
16. apr 2021

Drzim palce 🙂 🙂 pozri si aj aku ma citlivost, pokial viem, tak zvyknu mat 20 a ine testy maju 10. Takze ja by som urcite pockala kym bude menstruacia meskat a potom by som urobila - aby ti ukazalo vysledok tak ako si prajes 🙂

autor
16. apr 2021

@nafka0483 si zlata, dakujem 🙂 myslim ze ten vcasna detekcia mam doma clearblue 😚

rebekamarcusko
16. apr 2021

Mne clear blue digitalny ukazal 4dni pred ms 1-2tyzdne 😊

autor
16. apr 2021

@rebekamarcusko dakujem za info. Ja skusim v den ms teda, a je normalne take pobolievanie podbruska ako pred ms.. do vcera ma boleli prsia asi 3 dni uz len na dotyk a boli vacsie, dnes uz moc nebolia. Dufam, ze to bude dobre

rebekamarcusko
16. apr 2021

Ano . Mna v podstate donutilo urobit si testy ,neskutocne bolesti v podbrusku. 😊

ivver
16. apr 2021

včasná detekcia ti neukazuje týždne.. len ten jeden ktorý to má napísané na krabičke 🙂)

autor
16. apr 2021

@rebekamarcusko ja sa citim klasicky ako pred ms. Zatial nic nie je inak. Ako som citala priznaky inych zienok.

autor
16. apr 2021

@ivver jeejda. To fakt? Tak ho asi zajtra miniem ten co mam clearblue🙈

ivver
16. apr 2021

áno 🙂 ten ultra včasný ti ukáže modrým paličku.. bude to vyzerať ako + 🙂

rebekamarcusko
16. apr 2021

Ja som mavala bolesti pocas ovulky a teraz asi tyzden pred menzesom. Uz som vedela,ze sa nieco deje

hanka555
16. apr 2021

Mne ukazal 13dpo 1-2

simonkazga
16. apr 2021

12dpo ráno

zuzanaa2010
20. apr 2021

Ahojte ja som si dnes robila Clearblue test a vysiel negativny..ale u pruzkovych testov 2x duch...moze sa clearblue mylit?cyklus mam totalne rozhadzany a nepravidelny...takze tazko to viem identifikovat
Dakujem za kazdu radu🙏

nafka0483
20. apr 2021

@zuzanaa2010 Pruzkovy test mal rovnaku citlivost ako clearblue? Mne s azda ze clearblue je 20tkovy a pruzkove su aj 10tky.

zuzanaa2010
20. apr 2021

@nafka0483 pruzkovy 10tkovy..nerozumiem tomu.aj ked je pravda ze aj pri 1.dietatku som to zistila uz v 2 tt a este poriadne ani test nebol vidno..hovori sa ze malokedy byva test falosne pozitivny.ci?😊

nafka0483
20. apr 2021

@zuzanaa2010 No a clearblue? Bol naozaj 20tkovy? Ak ano, tak mas odpoved.
Okrem toho v 2tt si nemohla zistit ze si tehotna, pretoze vtedy este realne nie si. Vtedy este len nastava ovulacia, oplodnenie a vajicko zacina putovat do maternice. Mohla si na to prist cca v 4tt, cize cca 2 tyzdne po ovulacii.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre