Ahojte babenky potrebujem poradit. Ja sice uz mam syna ale to bolo pred 13 rokmi a tehotentvo mi oznamil lekar 😎 takze som testy nikdy neriesila. Teraz som ale debil ..neviem co si mysliet. Ja viem presne kedy som mohla ostat tehotna ..iba v jeden jediny den a to bol zaciatok mrchy 20.juna ....potom manzel odysiel ..kedze pracuje v zahranici . Problem je ten ,ze som si robila test a vysli divne raz mi vysiel duch na palickovom ..ten som vyhodila tak nemam foto ...ale dnes som pre istotu kupila 2 rozne testy jeden clear blue a jeden obycajny. Digitalny mi ukazuje 2-3 3+ co by pasovalo presne k datumu oplodnenia 😎 a palickovy je negativny ...co si mam mysliet ? Mala z Vas niektora podobnu skusenost ? K
@hennyinnsbruck presne tak
@hennyinnsbruck ahaaa .....😔😔😔😔 tak aspon viem a ja trdlo som sa uz tesila 😔😔😔😔😔
@iva882210
@hennyinnsbruck dakujem aj tak za vysvetlenie
@iva882210 tym digi vidno stale obrysy lebo ma digitalnu obrazovku
Ak by si bola bolo by krasnym tmavym 1-2
2-3 alebo 3+ vypisane☺️
@hennyinnsbruck hmmm naozaj som stoho smutna .... my by sme sa z babatka tesili ... nemam iba jedneho syna 😕
@simonkazga hmmm ja som asi debil ...meska mi to 6 den ...bolesti ...mam trosku bolesti ako na mrchu ale nic strastne to nieje ...bola som vtom ,ze niesom tehotna ..aj niesom asi ...ale meskaju mi ..tak som urobila test a toto vyslo ...🙄🙄🙄🙄
Prepac, ale aj na tejto fotke vidim le jednu ciarku. Ale ak mas dojem, ze tam nieco je, zopakuj si test o 2 dni a porovnaj ich. Hcg sa zdvojnasobuje obden.
@simonkazga hmm je to divne mam bolesti prs nie silne ...brucho ako na mrchu ale nic len vytok ciry a bolo tam nieco slabo ruzove hned ako som namocila do testu potom to vybledlo fotila som to az poobede ... ale dakujem za radu ..skusim zajtra 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ten digi je negativ to su len obrysy 🙄mas na nom jasne minus
A ten spodny tiez negativ