Clear blue pozitívny test

iva882210
12. júl 2021

Ahojte babenky potrebujem poradit. Ja sice uz mam syna ale to bolo pred 13 rokmi a tehotentvo mi oznamil lekar 😎 takze som testy nikdy neriesila. Teraz som ale debil ..neviem co si mysliet. Ja viem presne kedy som mohla ostat tehotna ..iba v jeden jediny den a to bol zaciatok mrchy 20.juna ....potom manzel odysiel ..kedze pracuje v zahranici . Problem je ten ,ze som si robila test a vysli divne raz mi vysiel duch na palickovom ..ten som vyhodila tak nemam foto ...ale dnes som pre istotu kupila 2 rozne testy jeden clear blue a jeden obycajny. Digitalny mi ukazuje 2-3 3+ co by pasovalo presne k datumu oplodnenia 😎 a palickovy je negativny ...co si mam mysliet ? Mala z Vas niektora podobnu skusenost ? K

hennyinnsbruck
12. júl 2021

Ten digi je negativ to su len obrysy 🙄mas na nom jasne minus

A ten spodny tiez negativ

riderka1
12. júl 2021

@hennyinnsbruck presne tak

iva882210
autor
12. júl 2021

@hennyinnsbruck ahaaa .....😔😔😔😔 tak aspon viem a ja trdlo som sa uz tesila 😔😔😔😔😔

iva882210
autor
12. júl 2021

@iva882210
@hennyinnsbruck dakujem aj tak za vysvetlenie

hennyinnsbruck
12. júl 2021

@iva882210 tym digi vidno stale obrysy lebo ma digitalnu obrazovku
Ak by si bola bolo by krasnym tmavym 1-2
2-3 alebo 3+ vypisane☺️

iva882210
autor
12. júl 2021

@hennyinnsbruck hmmm naozaj som stoho smutna .... my by sme sa z babatka tesili ... nemam iba jedneho syna 😕

simonkazga
12. júl 2021

Toto je pozitivny digi, je mi luto. Tvoje testy su negativne.

iva882210
autor
24. júl 2021

@simonkazga hmmm ja som asi debil ...meska mi to 6 den ...bolesti ...mam trosku bolesti ako na mrchu ale nic strastne to nieje ...bola som vtom ,ze niesom tehotna ..aj niesom asi ...ale meskaju mi ..tak som urobila test a toto vyslo ...🙄🙄🙄🙄

iva882210
autor
24. júl 2021

@iva882210 nevedela som to lepsie odfotit lebo mam debilne svetlo v kupelni ale mam slabulinku ciarku ...tak vie mi niekto povedat ,ze co to znamena ? 🙄🙄🙄🙄🙄 ja som asi ozaj ...debil ak to neviem ...ale ozaj neviem

simonkazga
25. júl 2021

Prepac, ale aj na tejto fotke vidim le jednu ciarku. Ale ak mas dojem, ze tam nieco je, zopakuj si test o 2 dni a porovnaj ich. Hcg sa zdvojnasobuje obden.

iva882210
autor
25. júl 2021

@simonkazga hmm je to divne mam bolesti prs nie silne ...brucho ako na mrchu ale nic len vytok ciry a bolo tam nieco slabo ruzove hned ako som namocila do testu potom to vybledlo fotila som to az poobede ... ale dakujem za radu ..skusim zajtra 😀

1katus1
25. júl 2021

@iva882210 ku každému je aj návod a vysvetlenie. Jedna čiarka ukazuje či je test ok a keď sú dve tak až potom je pozitívny

iva882210
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre