Ahojte baby, prosim vas ked som podla kalendara 4tt+2 , ale clear blue mi ukazal 2-3 tt, je ok takyto rozdiel? (Pouzila som ranny moc)
Nemam s nim moc skusenosti, vopred dakujem za info.
Ved to sedi... clearblue ukazuje vysledok od dna oplodnenia - 4tt+2 je piaty tehotensky tyzden, prebiehajuci treti tyzden od oplodnenia.
@janetinka27 ano, 26.10.ovu pozit.test, 16.10.ms. Dr max testy mi ukazali pozit tehotenstvo uz 6 dni pred planovanou ms (slaby pruzok), po asi 5 dnoch velmi zosilnel. Po 3 dnoch som si dnes spravila tento clear blue s takymto vysledkom.
Beriem utrogestan rano a vecer no dnes som mala slabu ruzovu akoby jemnu ciarku na papieri (po odobrati vzorky mocu), a alert v hlave, mierna panika, dala som si radsej uz aj ascorutin. Vitaminy beriem atd.
@anjelicek26 ach ok, dakujem ti. Toto som nevedela, ci ukazuje kolko dni od oplodnenia alebo rata ako kalendar...ale ved dava to logiku. Este raz vdaka.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@aliaray1 ahoj a vies presne, kedy bola ovulacia? zavisi potom tiez odo dna oplodnenia. myslim, ze tie testy nie su take presne, aby spolahlivo ukazovali tyzden.