Baby ahojte viesm ze sa nema rozoberat ten digitalny test ale tak rozobrala som ho,ukazal mi minus ale myslite zeby mohol silniet? Dnes som len 7DPO prikladam fotku ale 10tkovy mi vysla uz slaba ciarka tiez prikladam fotku.
Digitálny test je digitálny preto, lebo ti výsledok ukáže ,,digitálne”. A ten druhý ten je negatívny. Prečo sa testuješ 7 DPO, preboha? Takto si zbytočne vyhodila 10 eur za drahý digitálny test.
@monci234 ja ju vidím, držím palce
Negatívne testy, stále nechápem rozoberaniu testov hlavne digitálnych 🙄🤦♀️ ženy chápem že tam chcete mať 2 čiarky ale este do toho testujete skoro. Dobre ze netestujete odo dňa styku. Už aj také som tu čítala že žena po ivf začala odo dňa vkladu testovať 🤦♀️
@monci234 ahoj, viem že sa tešíš a mas nádej ale naozaj ešte kúsok počkaj pár dni navyše tomu len prospeje a budeš na istom ;) … čo sa týka palickoveho testu tak predpokladám že je to pepino z dvojbalenia… je tu viacero tém kde sú fotky a recenzie žien že im ukazovalo dve čiarky a neboli tehotné , jedna pani dokonca namočila tento test do coca coly a ukázal dve čiarky 😅 takže naozaj sa naň nefixuj, ja som tiež kedysi mala dobrú skúsenosť s pepino testami a teraz ako sú tieto “nové” tak mi vyšla čiarka a ja celá happy a nakoniec nič ms normálne prišla 🤷♀️ (Prikladám foto môjho testu)
Clearblue by mal ukázať výsledok najskôr 5 dni pred očakávanou menštruáciou 🙂
Veľmi skoro DPO si testovala treba počkať a testovať aspoň v deň MS ak bude meškať 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@monci234 lepsia fotka